Zasto muskarac nije dovoljno placen

Cesto puta sam dobijao po neki komad garderobe,parfem,neki cd a jos vise sam ih sprecavao kad primetim da hoce nesto da mi kupe.Sprecavao sam ih zbog novca.Zar ti nikad nisi doziveo da neka devojka radi ceo mesec i vidis kako hoce da ti kupi neki duks ili kosulju koja kosta kao pola njene plate?

meni su uvek kupovale neke stvari ..i placale veceru ..vodile na pice samo da ih opalim jopet :mrgreen:

Cesto puta sam dobijao po neki komad garderobe,parfem,neki cd a jos vise sam ih sprecavao kad primetim da hoce nesto da mi kupe.Sprecavao sam ih zbog novca.Zar ti nikad nisi doziveo da neka devojka radi ceo mesec i vidis kako hoce da ti kupi neki duks ili kosulju koja kosta kao pola njene plate?

Nisam nikad imao bas socijalne slucajeve od cura, ali to je za pohvalu ako ima stvarno neka takva da toliko zeli ugoditi decku.

Jesi li citao onu njegovu temu kad je posle posla otisao na pivo i naleteo na "munjenu bosanku" ? :hahaha:

Koji je ta zenska kreten. To je dobra prijateljica od moje necakinje koja je isto udarena u tri kurrca, bas se vidi da je moja krv munjena. Ali i nju sam odjebo, ide mi mala na ****** sa svojim spikama. Samo sto je bosanka i munjena i nekulturna. Pije pivo i rokce i odmah nakon toga kaze kako mene nece ni jedan muskarac, pa kome treba zena roktavica.

Back