Brajan Koen
Buduća legenda
- Poruka
- 39.620
Pitanje je upućeno, jednoj maloj grupi devojaka na LjiS-u 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pitanje je upućeno, jednoj maloj grupi devojaka na LjiS-u![]()
...tema će najv. da bude zaključana, jer grupa i nije baš mala, a uticajna je...
![]()
I ja da se upis(a)m,nemam bonicu da ti je dam...ali dobices je sutra..nazalost grupa je suvise velika i uticajna sto bi rekao DLOA..ali ne daj da te to obeshrabri,dokle god je njih hejterki sa jedne strane,dotle ce biti i nas alfa-muzjaka sa druge...
![]()
sve je to tačno, ali...Mda, biju se partizani i Nemci vasceli dan u šumici, a onda ih majke pozovu kući na večeru....
Tabori, grupacije, šovinisti, feministkinje, bla, bla, truć, truć...Ne spajaju i razdvajaju žene i muškarce fizičke razlike (mi imamo vaginu, vi penis, vi pravite decu, mi ih rađamo...) već individualne različitosti....u karakteru, vaspitanju, društvenoj sredini u kojoj odrastamo, načinu na koji posmatrao svet oko sebe (od oblaka na nebu.....ona vidi ovna, ti vidiš tortu...do političke situacije u zemlji i svetu).
Generalizacije "sve su žene fufe i lažljivice" ili "svi su muškarci štrokave svinje" služe da se na neki način prevaziđe strah od suprotnog pola. Ono što ti je nepoznato, svedeš na klišee i šablone da bi se osećao sigurno. A to je glupost. Čoveka gledaš širom otvorenih očiju....kao individuu, neponovljivo biće, unikat....i voliš ga sa svim vrlinama i manama...nevezano za uzrast ili pol..... A sve te stavke "muškarci piju pivo, igraju fudbal, štipkaju devojčice za guzu....." su modeli ponašanja koje nameće sredina. Da su odrasli u nekom afričkom plemenu verovatno bi nosili minđušu u nosu i parče krzna oko pasa.....
Zasto onda nema nijednog muskaraca ovde kao moderatora?A?
zato što admin nije žensko...
...šalim se...![]()
![]()
Znam DLOA...ma zabole me tuki..uostalom..u globalu se slazem sa onim sto je rekla,ali samo u globalu,pa i komunizam je zamisljen kao idealno drustvo,socijalna pravda,tandarmandarabroc,sto bi rekla doticna gospodja moderato,ali znamo kako se taj experiment zavrsio..
![]()
Eda baba ima ......, bila bi deda....Da smo svi samo malo otvoreniji i osobeniji, možda do svega ovoga ne bi ni dolazilo...
Eda baba ima ......, bila bi deda....![]()
Muskarci su ipak nekolko stepena jadniji od zena.E sad, ne znam, vidim da i vecina zena zvuci jadno po istom principu. ..
E da baba ima ono što je deda imao kao mlad......bila bi......šta bi bila?![]()
Čak ni papućare?@topik
Ja nikog ne mrzim.
Zasto onda nema nijednog muskarca ovde kao moderatora?A?
zato što admin nije žensko...
...šalim se...![]()
![]()
Nije loseMuškarca može da mrzi samo drugi muškarac.
Muškarca može da mrzi samo drugi muškarac.