Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Nema nikakve logike jer je dat uz ugovornu obavezu. Znaci, operater ti telefon ili ''pokloni'' za 1 dinar ili ti ga daje na rate. Stvar ke korisnika sta ce sa njim da radi. Sta vi mislite?
ma jel? puni su oglasi glanc novih telefona sa mreza. ljudi ih valjaju samo tako. pa i ja sam dobio u tehnomaniji tel na rate bez kamate. oce da mi zabrane da ga prodam pre isplacene zadnje rate ako mi se nadigne *****?
ma jel? puni su oglasi glanc novih telefona sa mreza. ljudi ih valjaju samo tako. pa i ja sam dobio u tehnomaniji tel na rate bez kamate. oce da mi zabrane da ga prodam pre isplacene zadnje rate ako mi se nadigne *****?
Tu si potpuno u pravu. Ako potpisem ugovor na 24 meseca sa obavezom od npr 1000 dinara mesecno a oni mi daju za dinar telefon vrednosti od 24000 dinara, neka ga zakljucaju. Ali ako mi je mesecno zaduzenje 24 meseca po 1000 dinara a oni mi dali tel od 6000 dinara, nemaju prava da ga zakljucavaju. O tome pricam.
Nema nikakve logike jer je dat uz ugovornu obavezu. Znaci, operater ti telefon ili ''pokloni'' za 1 dinar ili ti ga daje na rate. Stvar ke korisnika sta ce sa njim da radi. Sta vi mislite?
Ovako dok ne otplatis sva dugovanja prema doticnoj firmi tel ti ostaje zakljucan kad ti istekne ugovor doticna firma mora da ti da kod za otkljucavanje telefona u zavisnosti koliko cekas da ti posalju kod od isteka ugovora