Zašto mislimo da sve znamo?

Forumaši se po prirodi stvari razumeju u sve..... u suprotnom se ne bi zvali forumaši.
I jedna ispravka, moliću lepo: u slobodno vreme forumaši ne voze bicikl, već plemenito i altruistički prenose svoja znanja ostalim (manjim) znalcima na forumu.
Jeste da ponekad svoja znanja prenose prilično sočno agresivno (a neko bi možda primetio i zadrto), no znanje sa altruističkim pobudama nema cenu.

:lol:
sta filozofiras?

de de... nije jedina. imaš ovde kilo zadrtih smoruša s motkom mesto kičme što misle ako su pročitale nekakvu psiho analizu ili kvazi teorijicu iz blica žene glorije ili neke nalik kupusarske trešovine da su zaposedovale nadnaravna znanja te POHRLE da ih podele sa forumom, spiče dve tri kompleksne tuđice kojima nije ni vreme ni mesto sem ako se ne sprdaš, pokupe aplauze lokalnih bakuta koje su ponosne na mlade naraštaje finih obrazovanih i elokventnih devojaka i eto reklame za jogurt

ja u slobodno vrijeme vozim bajs...o pletenju i sivenju pojma neam
o fizici znam dovoljno da procitam...s razumijevanjemnesto iz onih...popularna nauka izdanja
o astronomiji manie od toga, al opet malo vise od prosjeka jer je ovaj moj opsesivni astronom amater...
sto se medicine tice - dovoljno da ne trcim doktoru za obican grip i da ne prepisujem antibiotike sama sebi
kao i da odem doktoru kad vidim da moram...o biohemiji nemam pojma...kao ni o popravci frizidera
dok o iskuvavanjju vesa znam vise nego sto bih htjela...i tek ima da nauchim...

samo, meni se cini da je ovdje nesto drugo problem
sta bilo? :lol:

de de... nije jedina. imaš ovde kilo zadrtih smoruša s motkom mesto kičme što misle ako su pročitale nekakvu psiho analizu ili kvazi teorijicu iz blica žene glorije ili neke nalik kupusarske trešovine da su zaposedovale nadnaravna znanja te POHRLE da ih podele sa forumom, spiče dve tri kompleksne tuđice kojima nije ni vreme ni mesto sem ako se ne sprdaš, pokupe aplauze lokalnih bakuta koje su ponosne na mlade naraštaje finih obrazovanih i elokventnih devojaka i eto reklame za jogurt

A ti i dalje glup.... joj, nesreće li....:(

- - - - - - - - - -

ja u slobodno vrijeme vozim bajs...o pletenju i sivenju pojma neam
o fizici znam dovoljno da procitam...s razumijevanjemnesto iz onih...popularna nauka izdanja
o astronomiji manie od toga, al opet malo vise od prosjeka jer je ovaj moj opsesivni astronom amater...
sto se medicine tice - dovoljno da ne trcim doktoru za obican grip i da ne prepisujem antibiotike sama sebi
kao i da odem doktoru kad vidim da moram...o biohemiji nemam pojma...kao ni o popravci frizidera
dok o iskuvavanjju vesa znam vise nego sto bih htjela...i tek ima da nauchim...

samo, meni se cini da je ovdje nesto drugo problem
sta bilo? :lol:
Mačko, totalno si bukvalna...:lol:

ti dačo ko počeo ko dajv, nejebica to jest seks i prauzrok i praremedi svake moguće boljke... ko oni nadrilekari sa divljeg zapada što prodavali bočicu čudotvorne bizonske pišaće koja leči sve... :lol:

E, cudni su nacini pomocu kojih pokusavam nekako da se ogrebem za snosku. :rumenka: :D

Ne znam za te eliksire, ali cini mi se da bi mene partija solidne seksacine preporodila. :rumenka: :D Kriziram. :rumenka: Zato sam nesnosan. :D

au
pa ti si neki psiho-analiticar
svaka cast

Back