Zasto Miletovi Bosanci cute dok se Srbi u Srbiji prebijaju i hapse?

089eebcf66afdc3971b30795b57effa5.jpg

Додик је победио босанске радикале и пљувао је србијанске, али није се надао да ће доћи на власт.

Ima i toga. Čuveni BN tzv. opozicioni portal liže dupe Vučiću. Vijesti o dešavanju u Srbiji je skromnog obima i diplomatskog teksta. I to sve od jedne posjete dotičnog Bijeljini.
Mislim da je puno dezinformisanog naroda

Pre par meseci mi piše prijatelj iz Bijeljine
"D... Kako ste, kako je tamo, jel vam treba neka novčana pomoć, piši!“

I onda shvatim da... Propaganda je učinjEla svoje

Ćute jer smatraju da ih Aco štiti od neprijateljskih suseda a da studenti ne znaju istoriju i da to što studenti dobijaju podršku iz celog regiona čak i do Hrvata i Bošnjaka znači da su plaćenici stranih sila koji rasturaju Srbe. Nikako da shvate da je podrška zbog hrabrosti da se zauzme stav u celoj ovoj gnjiloj globalističkoj baruštini ćutanja.

Zasto cutite braco?
Nije fer, nije fer, ova prozivka!
Neka 40% srbijanskih Srba podržava Vučića, to je 2,4 miliona, ako računamo da nas je ukupno šest miliona..
Dakle, više srbijanskih Srba podržava Vučića nego što uopšte ima stanovnika u RS. Nije fer fokusirati se na RS.

Drugo, zašto u maniru avovaca postavljamo pitanje: Zašto nešto neko nije uradio? Otišli u Strazbur, a zašto nisu u Moskvu i sl. To je manir za Kežualka.

Treće, ovo je malo lično, nezgodno mi je kao treba da pitam Vučića zašto je dao Gazivode: Je l te nervira što je Dodik pobedio Sud BiH i što formira policijsku rezervu? :D

Ćute jer smatraju da ih Aco štiti od neprijateljskih suseda a da studenti ne znaju istoriju i da to što studenti dobijaju podršku iz celog regiona čak i do Hrvata i Bošnjaka znači da su plaćenici stranih sila koji rasturaju Srbe. Nikako da shvate da je podrška zbog hrabrosti da se zauzme stav u celoj ovoj gnjiloj globalističkoj baruštini ćutanja.
1000025927.gif

Nije fer, nije fer, ova prozivka!
Neka 40% srbijanskih Srba podržava Vučića, to je 2,4 miliona, ako računamo da nas je ukupno šest miliona..
Dakle, više srbijanskih Srba podržava Vučića nego što uopšte ima stanovnika u RS. Nije fer fokusirati se na RS.

Drugo, zašto u maniru avovaca postavljamo pitanje: Zašto nešto neko nije uradio? Otišli u Strazbur, a zašto nisu u Moskvu i sl. To je manir za Kežualka.

Treće, ovo je malo lično, nezgodno mi je kao treba da pitam Vučića zašto je dao Gazivode: Je l te nervira što je Dodik pobedio Sud BiH i što formira policijsku rezervu? :D
I ti nasjedaš na njegove spinove?!
Nije pobijedio, nagodio se. To su posve različite situacije.
Od rezerve nema ništa. Nagodba je pala. Svaka nagodba košta. Mene zanima cijena ove.

Back