38imak
Elita
- Poruka
- 17.128
Srbima u Srbiji vlast lomi glave, ruke, noge, hapsi ih i prebija.
A braca preko Drine cute.
Zasto?
Zasto?
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
P...e smo. Eto zato!Zasto cutite braco?
Ima i toga. Čuveni BN tzv. opozicioni portal liže dupe Vučiću. Vijesti o dešavanju u Srbiji je skromnog obima i diplomatskog teksta. I to sve od jedne posjete dotičnog Bijeljini.Lepo im na sns sisi, tj budzetu kog mi punimo.
I ja se pitam zašto. Znam i odgovore, a mislim da i vi znate.Srbima u Srbiji vlast lomi glave, ruke, noge, hapsi ih i prebija.
Zasto?
Zasto cutite braco?
Mislim da je puno dezinformisanog narodaIma i toga. Čuveni BN tzv. opozicioni portal liže dupe Vučiću. Vijesti o dešavanju u Srbiji je skromnog obima i diplomatskog teksta. I to sve od jedne posjete dotičnog Bijeljini.
Ne samo dezinformisanog, već i velikog postotka polupismenog.Mislim da je puno dezinformisanog naroda
Pre par meseci mi piše prijatelj iz Bijeljine
"D... Kako ste, kako je tamo, jel vam treba neka novčana pomoć, piši!“
I onda shvatim da... Propaganda je učinjEla svoja
Ovaj momak nije nimalo nepismenNe samo dezinformisanog, već i velikog postotka polupismenog.
A jel vam moj imjenjak još uvijek gradonačelnik BL?Izvini Sisti, ali se ne slažem s tobom! Možda Bijeljina. Ostatak vjerno prati Pink i Happy
Toliko o njegovoj diplomi. Nije Ede diploma mjerilo znanja. Možda bi trebala biti, ali danas je to upitno.Ovaj momak nije nimalo nepismen
Ima fakultet i to ozbiljan
Ne slažemo se skroz ideološki, ali nije to poenta
Baš smo prijatelji
Iz napisanog sam shvatio šta čita i šta sluša!?
Picopevac? Jeste. Eno odvrće i zavrće neku vodu u BL i mota se oko vrtića.A jel vam moj imjenjak još uvijek gradonačelnik BL?
Nije fer, nije fer, ova prozivka!Zasto cutite braco?
Ćute jer smatraju da ih Aco štiti od neprijateljskih suseda a da studenti ne znaju istoriju i da to što studenti dobijaju podršku iz celog regiona čak i do Hrvata i Bošnjaka znači da su plaćenici stranih sila koji rasturaju Srbe. Nikako da shvate da je podrška zbog hrabrosti da se zauzme stav u celoj ovoj gnjiloj globalističkoj baruštini ćutanja.
Углавном подржавају
Мисле да заслужујемо, јер смо екавске усташе.
I ti nasjedaš na njegove spinove?!Nije fer, nije fer, ova prozivka!
Neka 40% srbijanskih Srba podržava Vučića, to je 2,4 miliona, ako računamo da nas je ukupno šest miliona..
Dakle, više srbijanskih Srba podržava Vučića nego što uopšte ima stanovnika u RS. Nije fer fokusirati se na RS.
Drugo, zašto u maniru avovaca postavljamo pitanje: Zašto nešto neko nije uradio? Otišli u Strazbur, a zašto nisu u Moskvu i sl. To je manir za Kežualka.
Treće, ovo je malo lično, nezgodno mi je kao treba da pitam Vučića zašto je dao Gazivode: Je l te nervira što je Dodik pobedio Sud BiH i što formira policijsku rezervu?![]()