Bre zeno.....izvadili mi skoro ceo zeludac....ostavili samo sto grama zapremine......kako to mislis da mogu da zderem ko stoka

U toku dana pojedem 250 gr integralnog dvopeka i tanjir npr. krompir corbe, a posto mi voda ima ukus "belog luka i cokolade" popijem jedno litar multivitamina ili nekog soka. Takodje mi i banane dobro promicu kroz creva.
па шта ако су ти оставили 100 г желуца?
написала сам ти да су мом супругу извадили цео, због рака желуца, и
јео је најнормалније, мислим осми дан након операције у болници.
клот супицу, и барени пилећи батак са пире кромпиром.
мислили смо да су се зјбл., па сам га терала да провери код сестрица.
дошавши кући избегавали смо само храну која надима, и која је тешка за варење
типа пасуљ, грашак, мауне, купус, или би грашак и мауне пропасирала, ослободила оне опнице.
остало је јео најнормалније уз пуно жвакања, наравно распоређено у више оброка током дана.
а шетали смо километрима, дословно километрима, а са шетњама је почео још у болници.
теби је скраћен само желудац, њему је одстрањен желудац, жуч, слезина и питај бога колико лимфи,
а успео је у нешто више од два месеца, уз хемо терапију, добити 3-4 кг.,и без желуца. толико је изгубио током испитивања и операције.
види, ти твоје киле ниси набио за шест месеци, и рачунај да требаш најмање дупло времена да почнеш
да се лагано топиш, а да сачуваш здравље.
немам појма одакле ти тај укус, ни мој муж, а ни остали које сам упознала у том периоду нису се жалили на то
Ккранп, мораш бити стрпљив,и дисциплинован. ЈЕДЕШ ДА БИ ЖИВЕО, мерак у јелу заборави