Zasto mi muski uopste damo ***** zenama?

baš_čelik

Primećen član
Poruka
658
21. je vek. Zenama trebaju muski, muskima zene. Zasto mi tek tako dozvoljavamo zenama da nam uzmu kitu, dok one traze 300 cuda za svoju picku? Zasto smo tako laki, gde je tu ravnopravnost? Zasto dozvoljavamo da zene koje su intelektualno i fizicki inferiorne manipulisu nama svojom da ne kazem pickom?

21. je vek. Zenama trebaju muski, muskima zene. Zasto mi tek tako dozvoljavamo zenama da nam uzmu kitu, dok one traze 300 cuda za svoju picku? Zasto smo tako laki, gde je tu ravnopravnost? Zasto dozvoljavamo da zene koje su intelektualno i fizicki inferiorne manipulisu nama svojom da ne kazem pickom?

Zato sto zivite na Balkanu :lol:

U svim drugim zemljama zene BEG 4 @////////D :mrgreen:

A vi imate kriterijume kao ...i za koga bi trebao da ih imam?? za Lesbian Bitch?!?!?? :lol:

Kazi mi sta meni naprimer fali ...Lepsi sam od Djokovica ..imam Super telo ..Pametan sam fala Bogu ...= Covek iz Zenskih Snova :mrgreen:

Znaci ostaje samo $$$$$$ ko ima vise taj je bolji ...pa makar i Invalid bio :cepanje:

Kad te neka strankinja bude rastrgala tako haos građenog, onda ćeš znati da je ona ta. :mrgreen:

Kad te neka strankinja bude rastrgala tako haos građenog, onda ćeš znati da je ona ta. :mrgreen:

Da nisi ta strankinja mozda ti :heart: ? :per:

Mnoge su pokusale ..btw ...samo najsrecnije su uspele da to i ucine...:mrgreen:

Ne idem pesaka vise sam nocu ...cekaju me kod ulaza svako vece neke devojcice i pitaju da im zapalim i koliko je sati i takve fore

Samo da mi pridju i osete moju blizinu ..xexexe..damn! :cepanje:

Kako cemo decu da pravimo? Ja iskreno nemam nista protiv muskaraca koji vole druge muskarce, imas moju stopostotnu podrsku.

Zenama u sutini jako malo treba...
Malo toga je u buketu cveca, pamcenju rodjendana, kupovini raznih poklona, parama i sl.to su samo znaci paznje koji donose katkorocno zadovoljstvo i ponekad prijaju..
Zenama treba poverenje, razumevanje, paznja, istrajnost kad nadodju problemi, dobar seks...

Ko nije sposoban da svojom licnoscu i delima zavede zenu koja mu se svidja i nije neki muskarac...verovatno je iskompleksiran, sa osecanjem manje vrednosti, egoistican...itd..
Ako mu je pak samo do pi*ke, nek plati sebi prostitutku i stvar resena...ili eventuelno pronaci zenu kojoj je samo do seksa...

Uvek smo bili potrebni jedni drugima i bicemo...

Da nisi ta strankinja mozda ti :heart: ? :per:

Mnoge su pokusale ..btw ...samo najsrecnije su uspele da to i ucine...:mrgreen:

Ne idem pesaka vise sam nocu ...cekaju me kod ulaza svako vece neke devojcice i pitaju da im zapalim i koliko je sati i takve fore

Samo da mi pridju i osete moju blizinu ..xexexe..damn! :cepanje:

Ju, dobro da si mi rekao, nek ostanem uskraćena za satnicu, da slučajno muškarac ne bi pomislio da mu se nabacujem. :zper:

Back