BLAJBI Zaslužan član Poruka 103.496 17.09.2019. u 01:51 - Zasto ljudi placu isto na svim jezicima? #26 Nekada, u stara i herojska vremena, i najveci junaci su plakali i nije ih bilo stid...."Suze roni Kraljevicu Marko...."
Nekada, u stara i herojska vremena, i najveci junaci su plakali i nije ih bilo stid...."Suze roni Kraljevicu Marko...."
RoadSD Domaćin Poruka 3.293 17.09.2019. u 16:02 - Zasto ljudi placu isto na svim jezicima? #27 BLAJBI: Ili placu razlicito, samo mi jos nismo otkrili razlike u placu? Bilo bi sasvim logicno da osecanja razlicito ispoljavaju na raznim jezicima? Kliknite za proširenje... Mozda zato sto je plac urodjena reakcija. Kao kada bi pitali zasto se smeju isto, zevaju isto, skacu isto itd.
BLAJBI: Ili placu razlicito, samo mi jos nismo otkrili razlike u placu? Bilo bi sasvim logicno da osecanja razlicito ispoljavaju na raznim jezicima? Kliknite za proširenje... Mozda zato sto je plac urodjena reakcija. Kao kada bi pitali zasto se smeju isto, zevaju isto, skacu isto itd.
Manastirka Buduća legenda Poruka 31.811 20.09.2019. u 15:08 - Zasto ljudi placu isto na svim jezicima? #28 BLAJBI: Ili placu razlicito, samo mi jos nismo otkrili razlike u placu? Bilo bi sasvim logicno da osecanja razlicito ispoljavaju na raznim jezicima? Kliknite za proširenje... Negde je to sramota!Kao što se smatra da je slabost pokazivanje emocija.
BLAJBI: Ili placu razlicito, samo mi jos nismo otkrili razlike u placu? Bilo bi sasvim logicno da osecanja razlicito ispoljavaju na raznim jezicima? Kliknite za proširenje... Negde je to sramota!Kao što se smatra da je slabost pokazivanje emocija.
Џорџи Srebrna tastatura Poruka 235.787 21.09.2019. u 07:32 - Zasto ljudi placu isto na svim jezicima? #29 A jese i smeju
petunija_love Veoma poznat Poruka 11.791 23.09.2019. u 00:38 - Zasto ljudi placu isto na svim jezicima? #30 BLAJBI: Ili placu razlicito, samo mi jos nismo otkrili razlike u placu? Bilo bi sasvim logicno da osecanja razlicito ispoljavaju na raznim jezicima? Kliknite za proširenje... hit pitanje.. nisi razmišljao zašto ispuštaju gasove i vrše nuždu, podriguju ili se smeju, dahću/sex, problemi s plućima/ i tako to?
BLAJBI: Ili placu razlicito, samo mi jos nismo otkrili razlike u placu? Bilo bi sasvim logicno da osecanja razlicito ispoljavaju na raznim jezicima? Kliknite za proširenje... hit pitanje.. nisi razmišljao zašto ispuštaju gasove i vrše nuždu, podriguju ili se smeju, dahću/sex, problemi s plućima/ i tako to?
tropicoflame Iskusan Banovan Poruka 6.261 24.09.2019. u 18:24 - Zasto ljudi placu isto na svim jezicima? #31 meni je najstrasnije sto neke zene koje deluju da su jake placu samo kad su same tj. kada nema nikoga oko njih...
meni je najstrasnije sto neke zene koje deluju da su jake placu samo kad su same tj. kada nema nikoga oko njih...
petunija_love Veoma poznat Poruka 11.791 26.09.2019. u 13:48 - Zasto ljudi placu isto na svim jezicima? #32 tropicoflame: meni je najstrasnije sto neke zene koje deluju da su jake placu samo kad su same tj. kada nema nikoga oko njih... Kliknite za proširenje... a jbt nije to zbog zatvorenost, nego da se maskara ne razmaže
tropicoflame: meni je najstrasnije sto neke zene koje deluju da su jake placu samo kad su same tj. kada nema nikoga oko njih... Kliknite za proširenje... a jbt nije to zbog zatvorenost, nego da se maskara ne razmaže
Cakana Andjelic Poznat Poruka 8.142 30.09.2019. u 10:29 - Zasto ljudi placu isto na svim jezicima? #33 placemo da izbacimo iz sebe muku i jad evo sta bi ja sad dala da se mogu isplakati iz duse, al ne ide, nece suza ni makac, bem je
placemo da izbacimo iz sebe muku i jad evo sta bi ja sad dala da se mogu isplakati iz duse, al ne ide, nece suza ni makac, bem je
Cakana Andjelic Poznat Poruka 8.142 30.09.2019. u 10:30 - Zasto ljudi placu isto na svim jezicima? #34 e jeste prije nekih mjesec dana nesto malo rasplako,al nije mi dovoljno
Cakana Andjelic Poznat Poruka 8.142 05.10.2019. u 11:28 - Zasto ljudi placu isto na svim jezicima? #35 moj plac nema jezik samo dusa jeca