Zasto ljudi piju

.........

prolazila sam cesto pored onkologije, puse polumrtvi ispred, imam pusacki bronhitis i opet ne mogu da ostavim, zamalo da ostavim prosle nedelje, pet dana sam pusila po pet i opet nista, a nekada me pluca zabole koliko se zakasljem. Skontala sam da mozes da ostavis samo ako si stabilan i srecan, ako nisi pod stresom, a na tome mora mnogo da se radi i ne zavisi do kraja od tebe
I to da, ne uspe svakom. Mislim da je ključan onaj momenat kad se uplašiš za svoj život, a uplašiš se srazmerno tome koliko osoba ne želiš da te izgube. Ja sam ostavila cigarete, i zato znam da je moguće...

I to da, ne uspe svakom. Mislim da je ključan onaj momenat kad se uplašiš za svoj život, a uplašiš se srazmerno tome koliko osoba ne želiš da te izgube. Ja sam ostavila cigarete, i zato znam da je moguće...

svaka cast i ja sam uspela jednom i nije bilo opste tesko, pre par meseci sam izdrzala tri dana i onda krenula na nervnoj bazi da povracam kao nenormalna, morala sam da zapalim, 6 puta u roku od 20 min. a nije mi ni zivot toliko na mestu da bih imala povoljne uslove, gomila najboljih prijatelja je ove godine iili pokusala da see ubije ili planira, a deda mi je umro od proslog meseca, sve vreme se borim sa smrcu, jedna najbolja drugarica bila kiidnapovana i pokusao je manijak da je ubije, od druge najbolje drugarice sin je imao izliv krvi na mozak i dve operacije, jako sam nesrecna jer mnogo volim sve te ljude. bukvalno je borba za zivot konstantna, najmanji problem je besparica koja je sveprisutna. zelim da ih ostavim, ne mnislim da je kuul pusiti, mislim da je to slabost i robovanje necemuu sto te uubija, samo cekam nekki bolji trenutak za to, jer taman kada se osecam kao da je ceo svet moj, u roku od par dana izgubim sve. ona izreka dabogda da ima pa nemao me stalno prati.

- - - - - - - - - -

i to daje odgovor na temu, pa pijem da ne bih o svim tim stvarima razmisljala konstantno, ali to nisu nikada neke velike doze alkohola, max 1l dnevno, a nekada i preskocim, ne snadjem se da nabavim, a to ume da blokira padanje u depresiju, prosto si samo nesrecan ali se i dalje boris.

ja veće gluposti nisam čuo,sve se može ako nisi lenj,kidati se mora

- - - - - - - - - -

znaš ono,kidaš kidaš i pokidaš
ne sme da te uhvati ono,boli me patka meni je lepo...ne neeeee

- - - - - - - - - -

retko ko je rodjen da mu bude lepo

- - - - - - - - - -

ja sam rešio da budem mačka,čak i vi zanimljivi ljudi možete da mi odbijete samo deset minuta

- - - - - - - - - -

inače,vreme vam je isteklo

Back