Milan od Gruze
Buduća legenda
- Poruka
- 46.825
Ogroman broj ljudi u svetu pije kafu.
Zasto?
Zasto?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto?
a zašto ljudi prave razne kolače?
kafa nije potrebna za život, kolači takodje...
Da je tako onda bi masu žena koristilo lepeze. Tvoj način pravljenja teorija je krajnje glup.Kolači su slatki i ukusni, kafa je bljutava. Isto kao cigarete, ja sam ih probao više puta i nikad nisam naterao sebe da postanem redovan pušač. A masa ljudi puši cigarete, moja teorija je da bi držali nešto u ruci dok čavrljaju, nema drugog objašnjenja.
Da je tako onda bi masu žena koristilo lepeze. Tvoj način pravljenja teorija je krajnje glup.
Ne kaze se teorija nego HIPOTEZA. Ti ne znas metodologiju nauke.
Nije svaka besmislica i umisljenost - "teorija". Teorija je nesto sto je npr teorija gravitacije, teorija evolucije, znaci naucna hipoteza za koju je ustanovljeno dokazima da je istinita i tacna.
Teorija i hipoteza nose i prefix koji ne mora da stoji nuzno - (naucna) teorija, (naucna) hipoteza.
Prema tome koristi ispravne termine a ne kolokvijalne, termine koje koristi masa, totalno nepravilno.
Umesto sto si ubacio ad hominem da je covek glup, bolje da si mu ovo objasnio, ali kako kada si neznalica i ne znas.
Zasto?
Zato sto prija.Meni je uzivanje jutarnja kafa, posle nije ni vazno da li cu je piti ili ne
obicni narkomanski razlog .Ogroman broj ljudi u svetu pije kafu.
Zasto?
Zasto?
Zasto pije kokakolu i sokove?
Zasto jede picu i kolace?
pre -obicna narkomanija . To je zavisnost, jer kokakola i kolaci stete tvom stuku, cine ga debljim...pa ti onda momku mozes manje . o, mnogo manje da daas...
a zašto ljudi prave razne kolače?
kafa nije potrebna za život, kolači takodje...