За шта ће ти снајпер, ако није тајна?A mene nećete da zovete? Dobro, dobro, neka, neka.
Ja mogu da dođem, glancam snajper
Намеравам само тебе да позовем на неки ултимативнији догађај.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
За шта ће ти снајпер, ако није тајна?A mene nećete da zovete? Dobro, dobro, neka, neka.
Ja mogu da dođem, glancam snajper
По козама си већ оплео поштено.Mogu samo koze?![]()
Чисто, са аспекта познаваоца таквих прилика да разјасним неке ствари - гаћице у лету нису карактеристика перформанса Весне Вукелић Венди.Па ако си обожаватељ - полази...да нађемо добро место са добрим погледом. Можда ти се посрећи па ухватиш гаћице у лету, онако као бидермајер.![]()
По козама си већ оплео поштено.
A to pitaj x1x1
- - - - - - - - - -
Fur N3W
Аха. Лепо је што имамо експерта овде.
Таман ћу и ја да постанем изврстан познавалац.
Ово ми звучи однекуд познато.Da imam samo malo vise para mislim da bi sve te pevaljke/udaraljke sa estrade sto lice na nesto overio,a i kruzi prica da nisu bas skupe,ali pre toga bi ih poslao na detaljnu generalku/preglede razume se. Bila bi to kompilacija![]()
Мегатренд је дао многе истакнуте што естрадне што академске личности.
Мегатренд је дао многе истакнуте што естрадне што академске личности.
zato što ne dobiju priliku da ih upoznaju?
Богами, ова Стрелчица је прва лига. Меркур и Марс у Шкорпији, Венера у Јарцу, Месец у Овну. Сваки пут ми скочи притисак кад гледам
Богами, ова Стрелчица је прва лига. Меркур и Марс у Шкорпији, Венера у Јарцу, Месец у Овну. Сваки пут ми скочи притисак кад гледам