Zašto ljudi ne vole Strelčeve?

Heheh, nema nista gore od depresivnog Strelca. U stvari mislim da je depresija prva i osnovna karakteristika svakog Strelca, odnosno Blizanca te im je stoga potrebno toliko aktivnosti i bezanja od obaveza i realnosti. Zbog toga je Optimizam vrlo bitan u oba slucaja. :think:
u pravu si sto se tice depresije.. evo sad je poludeli Strelac , kopilot Andreas pobio 150 ljudi:sad2:

Kakvi Albanci lud li si ti ? Nemoj da pričaš nebuloze.. Strelčevi su slobodnjaci, avanturisti, bolesno duhoviti, surovo iskreni , sve će učiniti za tebe ako im je stalo, ako nije , znaćeš...

HAha,i ti si ga provalio :D

Strijelcevi jesu malo sebicni,ali ne u smislu materijalne skrtosti,nego u smislu dusevnog "egoizma",u smislu da nece sebi dozvoliti da da im u svakom trenutku u zivotu ne bude dobro,da uzivaju(veliki su hedonisti),pa ce te ostaviti na sred ulice,ako ga neko zove trenutno negdje drugo,gdje misli da ce se provesti bolje,i jako su nepouzdani u tom smislu.ali rijetko kada su zlobni,kvarni,pa oni u stvari nemaju ni vremena da i o kome previse razmisljaju, osim ako nemaju izrazenu Skorpiju u karti npr.
Cesto precjenjuju sebe,i svoje kvalitete(kao i ostali vatreni),stp rezultira cestim razocarenjima u zivotu.Zene Strijelcevi se lijepe sa imucne muskarce,losijeg fizickog izgleda,jer samo u takvim muskarcima vide idealnu priliku da one dominiraju u vezi,da imaju potrebnu slobodu,ali i ad budu materijalno zbrinute,niko ne trosi lovu vise od njih,ali najcesce tudju :D

Jovanka Broz je samo jedan mali primjer ovoga o cemu pricam:D

Ili ova Strijelica pokojna
http://en.wikipedia.org/wiki/Anna_Nicole_Smith

Sa ovim macho tipom je dozivjela ljubav na prvi pogled

http://en.wikipedia.org/wiki/J._Howard_Marshall (pogledajmo mu godiste :D)

Slika iz doba puberteta :D

http://www.biography.com/people/j-howard-marshall-ii-21291183

Kakvi Albanci lud li si ti ? Nemoj da pričaš nebuloze.. Strelčevi su slobodnjaci, avanturisti, bolesno duhoviti, surovo iskreni , sve će učiniti za tebe ako im je stalo, ako nije , znaćeš...

NIje lud (oko toga hehehe), Albanci jesu Strelac prema mundanoj astrologiji i ostaće takvi dok ne promene naziv države.

Svrha Strelca je ekspanzionističke karakteristike i vatrenog znaka karakteriše vatreno oružje. USA je u podznaku Strelca pa uništava sve pred sobom.
Albanci sanjaju o Velikoj Albaniji i pokušavaće da to ostvare dokle god su u znaku Strelca.

Jugoslavija je bila u znaku Strelca i s obzirom da je Strelac muzikalan znak svima je vrlo dobro poznata ex yu muzika i neko lepše doba i vreme, ali je nažalost okončalo s političarima loših desetih kuća.

To ne znači da su Strelčevi teroristi kao Albanci već da su sve ekspanzije ratnog tipa.

u pravu si sto se tice depresije.. evo sad je poludeli Strelac , kopilot Andreas pobio 150 ljudi:sad2:

Ubijaju ljudi svih znakova,to sto je on ubio nekoga nema veze sa tim sto ima So u Strijelcu.
Ono sto je istina vezana za ovaj znak je cinjenica da je njihov vladar Jupiter suprotnost SAturnova(Saturn je simbol vremena),i da im godine ne idu u prilog,sto simbolicki mozemo vidjeti i u prirodi,pa znamo da Sunce(zivot,volja,energija) u znaku Strijelca svakim danom pada sve vise ka dnu horizonta,dan pocinje naglo da se krati,tama da jaca.
Ali ovo vecina astrologa,koji osim napamet nabubanih astro textova,koji nemaju najcesce veze sa stvarnim stanjem na terenu,ne uvazava.DA se malo osvrnu oko sebe,sve bi im bilo mnogo jasnije,jer je sve tako lijepo objasnjeno u prirodi.
Znaci Strijelcevi imaju vrlo cesto lagane pocetke,lagan ulazak u zivot,ali vremenom se taj veliki optimizam,i ogromna ocekivanja od zivota pretvaraju u pesimizam,u razocarenja itd.

Sto se tice mundane astrologije,i tu astrolozi,zavisno od slucaja,odstupaju od postavljanja istih kriterijuma pri odredjivanju horioskopskog znaka neke drzave ili regije o kojoj pricaju.
Pa im je negdje vazniji politicki nastanak drzave,negdje uvazavaju geneteske predispozicije naroda o kojima pricaju,njihove obicaje,a negdje opet geografski polozaj drzave,pa na taj nacin prave ruglo od astrologije.
Citav Balkanski poluotok je geografski pod JArcem,i Hrvatska,Bih,Srbija,Bugarska,Albanija,sve dole do Grcke,ali ako bi uzeli genetske predispozicije svih naroda sa ovih prostora,oni se i te kako razlikuju,pa ko ce znati sta su.

KAko mi je zao ovog duplog Strijelca,koji nas je napustio u 27 godini zivota,a prije toga su ga danima nalazili polu mrtvog,raskomadanog od droge,sa 20 kg zive vage,kako lezi sklupcan u cosku svoje hotelske sobe.

http://www.astrotheme.com/astrology/Jimi_Hendrix

Nije ni cudo imajuci u vidu da je imao Ju0Mo(Jos Mjesec u sjedistu,Jupiter egzaltiran),i da je pocetni dusevni entuzijazam zavrsio na kraju(poput Hitlera) razocarenjem i bezvoljnoscu za zivotom.

Jupiter je najveca ubleha medju planetama,daje nam nerealni optimizam(Jupiter je teorija,on nema veze sa praksom),pa nas cesto to nerealno vidjenje sebe odvede u propast.Vrijeme Jupiteru dohaka.

Poslednja izmena:
NIje lud (oko toga hehehe), Albanci jesu Strelac prema mundanoj astrologiji i ostaće takvi dok ne promene naziv države.

Svrha Strelca je ekspanzionističke karakteristike i vatrenog znaka karakteriše vatreno oružje. USA je u podznaku Strelca pa uništava sve pred sobom.
Albanci sanjaju o Velikoj Albaniji i pokušavaće da to ostvare dokle god su u znaku Strelca.

Jugoslavija je bila u znaku Strelca i s obzirom da je Strelac muzikalan znak svima je vrlo dobro poznata ex yu muzika i neko lepše doba i vreme, ali je nažalost okončalo s političarima loših desetih kuća.

To ne znači da su Strelčevi teroristi kao Albanci već da su sve ekspanzije ratnog tipa.

Albanci fizicki (likom) vise odgovaraju Jarcevima (suvi,ruzni,kukasti nos) :hahaha:

Albanci fizicki (likom) vise odgovaraju Jarcevima (suvi,ruzni,kukasti nos) :hahaha:

Previse su niski da bi bili znak JArca,vise su kao i cigani na Skorpije,tamnoputi,mali,kukasti nosevi,fanaticni,ovetoljubivi,ruzni (za JArca se veze pravilan duzi nos,Skorpija se prepoznaje po "grckom profilu".)Englezi su JArcevi,one ugladjene aristokratske face ,bijelo lice,ravna kosa,uska glava :D

Nisam znao i da je kanalizacija pod simbolikom Skorpije:rotf:

NAmjerno malo stavljam ruznije Strijelceve,posto ni oni ne spadaju u "ljepse" horoskopske znakove,posebno oni koji imaju dominaciju planeta u susjednoj Skorpiji,su dosta grublji,ruzniji,od tipicnih Strijeceva.

MAda i ti tipicni znaju karikature da budu :D

Alena vole manijakalne zene,koje se pale na ruzne muskarce,znam i takvih nemali broj.

Kolega Denise zar ti ne bi bio sa ruznom a pametnom djevojkom ili su muski ipak vise podlozni slici tj stereotipu?Tako recimo meni Jarac muski nije nesto lijep ali volim tu njegovu snagu........................

A da nije malo ograniceno astroloski kazati,kako ti "Jarac" nije lijep,kao da se radi o 1 osobi na planeti,a ne o 600 miliona pripadnika.:DKako su ruzni kada najljespe Holivodske face,skoro svi imaju dominatnog Jarca u svojim kartama.

Evo ja sam Jarac,i jako lijepo izgledam,bolje od svih svojih prijatelja i poznanika,i Skorpija i Strijelceva,najiskrenije.Skorpije poznanici su karikature,bas svi koje znam,Strijelcevi kako koji,mada su cesce ruzni neko sto dobro izgledaju.Odskacem fizicki toliko od njih da mi je nekada neugodno,koliko sam medju zenskim svijetom bolje prihvacen.

Ja sam kopija Cary Granta,pa mi posebno starije zene koje su odrasle u vrijeme Zltanog Doba Holywooda,kazu da se ljepsi glumac nikada nije rodio,niti ce.Onaku pravilnost crta lica,muzevnost,ostrinu ,moze da ima samo Jarac,i muskarci sa dominacijom planeta u tom znaku.

Jarcevi koji izgledaju dobro,odskacu toliko od prosijeka,da zene nemaju hrabrosti ni da budu sa njima.;)

Najvise nam je zao kada se svidimo ruznim Skorpijama,pa bi im se rado smilovali,ali ipak jace od nas,pa ne mozemo,ipak volimo lijepo :D

Jedini "ljepsi" Strijelac u zadnjih 30 g u Holywoodu je Brad Pitt,ima covjek Ma,Mo,Ve,Me u Jarcu :D

A najveca faca a da je Strijelac zlatnog doba Holywooda(tada ruzan glumac nije mogao dobiti glavu ulogu) bio prosjecni Kirk Douglas,a eto imao i Ma u Jarcu :D

Nisam znao i da je onaj Dragan Paravinja,sto je ubijao i silovao zene po Hrvatskoj,Srbiji i Bosni,Strijelac u horoskopu,vidi mu se odmah na licu taj inteligentni pogled,i sirina uma :D
Ili najveci serijski ubica u istoriji Ted Bundy,covjek ko Seselj :D sam sebe branio na sudu,onako hladno,ko da nije mrava zgazio :D

Ali ova Strijelica mi se vec pravo svidja,zna i Jarac sta valja :D

Kolega Denise zar ti ne bi bio sa ruznom a pametnom djevojkom ili su muski ipak vise podlozni slici tj stereotipu?Tako recimo meni Jarac muski nije nesto lijep ali volim tu njegovu snagu........................

Opet razmisljas stereotipno,kako je obavezno svaka lijepa osoba glupa,a ruzna je kao obavezno pametna,i jos ima i dobru dusu :D(cesce je kontra,ako mi vjerujes)
To je utjeha za promasebne slucajeve,koji nemaju vjere u sebe,ni samopouzdanja.Nemoj to sebi da radis.
Bio bi radije 1 dan,par sati, sa sex bombom,za kojom se okrece citav grad,koja sija,bljesti,ubija ljepotom,koja je glupa kao noc,odron od inteligencije,nego sa pametnom ruznom zenom citav zivot.Eto,najiskrenije ;)

Suvise si mi prepotentan za jednog jarca......................Ali posto si strijelac u podznaku.................Nisu mi lijepi muski ali zenski jarcevi jesu(Ava Gardner,Marlen Ditrih,Vesna Zmijanac).Moja slabost su bikovi,a svako ima pravo na svoje misljenje............Da eto Staljin mi je od muskih jaraca bio lijep.Pa nije ruzan ni Kiki Lesandric..............Ne volim generalizacije...............Ja sam lav i eto mislim da sam najljepsa

Back