Zašto ljudi ne vole Strelčeve?

E jos da ti kazem da su vam skorpije sudbina nazalost,jer vas konstantno prze i imaju taj djavolski gen koji vas drma,a lavovi vas postuju zbog istrajnosti................Znam dosta brakova izmedju muskih jaraca i zenskih skorpija.................Nemoj da zavrsis sa skorpijom koja je emotivni prosjak..............nadji neku bikicu ili lavicu tvoga ranga........................Da vam malo ljudi zavide....................

E jos da ti kazem da su vam skorpije sudbina nazalost,jer vas konstantno prze i imaju taj djavolski gen koji vas drma,a lavovi vas postuju zbog istrajnosti................Znam dosta brakova izmedju muskih jaraca i zenskih skorpija.................Nemoj da zavrsis sa skorpijom koja je emotivni prosjak..............nadji neku bikicu ili lavicu tvoga ranga........................Da vam malo ljudi zavide....................

zenka Bikusa i muzjak kur*eviti Jarac - n i k a k o ! :per:

glup naslov,to su uglavnom ljudi koji pozitivno razmisljaju,uglavnom raspolozeni,drugari,vecita deca,iskreni,fino je u njihovom drustvu... ali s druge strane nemaju harizmu,nesto kao luk i voda ,necu da kazem bezlicni al nemaju bog zna kakvo svoje ja,dosta su pod uticajem sredine u kojoj zive i dosta njih ta ista sredina oblikuje,ponekad je taj njihov optimizam neosnovan,ali msm da u ovom slucaju vrline nadilaze mane posto su brojnije.

Poslednja izmena:
Ma ja sam naopaka,
Ne mirisem ni Strelceve i Rakove,
u strelcu mi prva kuca i SA/UR , u raku mi 8 polje i VE/MER ....i ja umesto da bas te znakove volim, kad ono medjutim :lol:

Ovi Strelcici iz proslosti, nisu bile emotivne veze ali bas su bili svi veliki demagozi cega se ja gadim. Tip koji zavadi, izvredja i onda najednom glumi mirotvorca i zrtvu. Sve skupa sa velikim egom.
Sve u svemu manipulacija. To prepoznam u startu i ne zelim dodir s takvima.
Ali nemam nikakve dodatne informacije o njihovim natalnim pozicijama ...samo mi takvih par nekako unistise ljubav prema Strelcevima:)

Ma ja sam naopaka,
u strelcu mi prva kuca i SA/UR , u raku mi 8 polje i VE/MER ....i ja umesto da bas te znakove volim, kad ono medjutim :lol:

Ovi Strelcici iz proslosti, nisu bile emotivne veze ali bas su bili svi veliki demagozi cega se ja gadim. Tip koji zavadi, izvredja i onda najednom glumi mirotvorca i zrtvu. Sve skupa sa velikim egom.
Ali nemam nikakve dodatne informacije o njihovim natalnim pozicijama ...samo mi takvih par nekako unistise ljubav prema Strelcevima:)

nudi ti se prilika da zavolis strelceve :flert:

Ma ja sam naopaka,

Pa i nisi toliko
Ima demagogije kod nas
Nekad iz stvarno lošeg karaktera (nedavno moje iskustvo,naravno ne sa samom sobom), nekad iz blentavosti i nestalnosti

Tipičnog Strelca najlakše prepoznati po punijim usnama, skoro pa stalno s blago naglašenim ili ogromnim dečijim osmehom. Žena ume biti ili haotično stabilni nered ili pedagoški usmeren istoričar-antropolog s veoma izraženim osećajem za duhovno i zajebanciju. Najveći strah = Biti sam. Zbog toga moraju da uhvate ljubimca, najčešće pse ako su Muški preovladali u natalu, a ako preovladaju ženski izbor je uvek Mačka.

Deblji oko kukova, punija guza (Vladavina Jupitera) i butkice...

Temperament je pravolinijski, preskakanje zida (Ovan primera radi razbija zid glavom) radi pronalaženja Strele. Ne podnose okolišanje (Škorpija), niti vole da čekaju (Jarac). Smisao predstavlja ''Istražiti'', odnosno akcenat se stavlja na Exploration.

Prvih petnaest Stepeni Strelca fizički istraživač i egzibicionista, niži rastom, visoko čelo. Drugih petnaest stepeni Strelca veoma visoki i lako gojazni (ali isto tako lako smršaju kada se aktiviraju). Obožavaju instrumente i muziku, rođeni su muzikanti i revolucionari u muzici.

Pregršt planeta u Strelcu daje Učitelje, ljude koji žele sve da saznaju. Apsolutno intelektualni tip osobe, ne podnosi kuknjavu i pesimizam. Naprotiv, smejaće se ljudima koji plaču.

Merkur predstavlja razmišljanje, dok Jupiter analogno predstavlja Razum. Ukoliko je Uran skladan Merkuru i Jupiteru, dobija se apsolutni intelektualni tip osobe koji će pokušavati da priča s ljudima na mentalnom nivou.

Mladom Strelcu napuniti sobu mitologijom ili muzikom i nikako im ne braniti video-igre, pogotovo ukoliko je Merkur-Uran odlično aspektovan.

Generacije Plutona u Strelcu će se razbijati od igara, 9 sati dnevno.

Back