Zašto ljudi ne vole Strelčeve?

jedino psihicki poremecene osobe nemogu voleti ove vesele i drage ljude

najpozitivniji znak na planeti ko vas bre ne voli ja vas prosto obozavam :super:

Heheh, nema nista gore od depresivnog Strelca. U stvari mislim da je depresija prva i osnovna karakteristika svakog Strelca, odnosno Blizanca te im je stoga potrebno toliko aktivnosti i bezanja od obaveza i realnosti. Zbog toga je Optimizam vrlo bitan u oba slucaja. :think:

Jedan izuzetan znak. Mozete da pricate sta hocete. Strelca sam uvek smatrao znakom prirode i slobode. Jedan od najboljih drugova mi je strelac, u ljubavi mu bas treba neka posebna devojka. Fina da bolje kazem. Ako oceni da je bezobrazna i da ga ne postuje, istog momenta ce je sutnuti i traziti drugu.....

kazem ja a vi mi ne verujete :D

p.s. i moj najbolji drugar je strelac u horoskopu 12.12

Heheh, nema nista gore od depresivnog Strelca. U stvari mislim da je depresija prva i osnovna karakteristika svakog Strelca, odnosno Blizanca te im je stoga potrebno toliko aktivnosti i bezanja od obaveza i realnosti. Zbog toga je Optimizam vrlo bitan u oba slucaja. :think:

Svi oni koji su dubokoumni,i koji razmisljaju o smislenosti zivota,sto Strijelac svakako radi,su podlozni depresijama.Znas kako kazu " NAjlaksi put do nezadovoljstva,je htijenje da se u svakom trenutku bude sretan",sto je zamka koju postavlja Jupiter.Sto se tice realnosti,to je osobina koja se veze za Jarceve i Saturna ,pa i takvo sagledavanje situacije(ono realno) i nemogucnost laganja samoga sebe,i drugih(prizemljeno i objektivno razmisljanje)takodjer predpostavla da osoba moze biti depresivna.Ali samo realna osoba moze na isti nacin da razumije i tragediju,i komicnu situaciju,pa je zato medju JArcevima najvise komicaraa,li i depresivaca.
Glupi i povrsni ljudi su mnogo sretniji od inteligentnih,i dubokoumnih.

Svi oni koji su dubokoumni,i koji razmisljaju o smislenosti zivota,sto Strijelac svakako radi,su podlozni depresijama.Znas kako kazu " NAjlaksi put do nezadovoljstva,je htijenje da se u svakom trenutku bude sretan",sto je zamka koju postavlja Jupiter.Sto se tice realnosti,to je osobina koja se veze za Jarceve i Saturna ,pa i takvo sagledavanje situacije(ono realno) i nemogucnost laganja samoga sebe,i drugih(prizemljeno i objektivno razmisljanje)takodjer predpostavla da osoba moze biti depresivna.Ali samo realna osoba moze na isti nacin da razumije i tragediju,i komicnu situaciju,pa je zato medju JArcevima najvise komicaraa,li i depresivaca.

Ali Saturn nije uvek realan. Saturn samo postavlja iskustva u odnosu na sagledavanje realnosti, ne predstavlja realnost vec fizicka svojstva. Isaak Newton kao primer ekskluzivnog Jarca je pomogao domen Fizike, ali je i dalje bio, sto bi se reklo u danasnje vreme, religijski fanatik. Saturn u ovim slucajevima postavlja samo poteskoce i ocekuje da se iste savladaju, a to su poteskoce primera - lupim te o beton i sada ustani jednog lepog dana :D Tesko da je to realnost, to je samo surovost, a mislim da ne treba da se potencira Saturn u primeru naucnih oblasti. Ipak je Switzerland kao Virgo daleko vise ispoljena u primerima Nauke, a isto tako je i direktna opozicija Ribama (Religiji) na 180. To je takodje i medicina, igle su Devica, a lek je Ribe. A ista simbolika je i u religiji, hleb je Devica (ono sto je postojano i tvrdo), a vino je Riba (ono sto daje duh). Itd

Primer Saturna je Titula nauke, a titula nije uvek realna nego se tituli veruje. Kao recimo Titula doktora. Mislim da je Saturn kao simbol Jarca najvise rasprostranjen u domenu naucnih radova s magnetizmom, odnosno ortopedije u domenu medicine. Gle recimo opstinu Vozdovac. Na svakom cosku Zubar, a osim toga je tu gomila veoma starih kucica, odnosno starih ljudi po cemu je i nastao naziv "Invalidi". Sve domen Saturna.

Poslednja izmena:
Svi oni koji su dubokoumni,i koji razmisljaju o smislenosti zivota,sto Strijelac svakako radi,su podlozni depresijama.Znas kako kazu " NAjlaksi put do nezadovoljstva,je htijenje da se u svakom trenutku bude sretan",sto je zamka koju postavlja Jupiter.

S' obzirom da nam je Jupiter zajednicka planeta izmedju nas (riba) i strelaca ova karakteristika nam je vrlo bliska.Zapravo ako pricamo o profesionalnom radu nema idealnijeg saradnika za ribu od strelca. Ako pricamo o drustvenom ili porodicnom zajednistvu tu sve zavisi od slucaja do slucaja i od kompletne natalne karte.

Sto se tice realnosti,to je osobina koja se veze za Jarceve i Saturna ,pa i takvo sagledavanje situacije(ono realno) i nemogucnost laganja samoga sebe,i drugih(prizemljeno i objektivno razmisljanje)takodjer predpostavla da osoba moze biti depresivna.Ali samo realna osoba moze na isti nacin da razumije i tragediju,i komicnu situaciju,pa je zato medju JArcevima najvise komicaraa,li i depresivaca.

Ja jarceve bas volim nekako su mi skroz pozitivni ljudi. Nemam ih bas nesto u svom okruzenju tek sam nedavno imao prilike da upoznam par njih i bas su mnogo lep utisak ostavili na mene.

Nazalost ali istina ljudi kojima kefalo radi 25 sati dnevno po prirodi su nekako povuceni. Zasto je to tako Boga pitaj

Jedan od mojih omiljenih znakova, ako ne i najomiljeniji. Moja mama je (bila :sad2:) Strelac, moj najbolji drug u osnovnoj takođe, moja dva sadašnja najbolja prijatelja takođe. Sa tim znakom se slažem bolje nego sa ijednim drugim (ja sam Škorpija). Valjda mi leže njihove osobine, ko će ga znati.

Људи имају све знакове у себи, само питање је шта преовладава у ком делу личности.

Сваки знак има своје предности и мане. Хороскоп ти је попут рентгенског снимка. Заједно са психолохијом убедљиво један од најбољих начина да се човек упозна са собом и својим тенденцијама.

Шкорпија никада није директна, увек воли да околиша, попут реке, али сигурно долази до циља својим околишањем.
Шкорпија када се наљути воли да сви потону с њом, поготово ако нису део њене љутње.
Стрелац, рецимо, иде директно, праволинијски, слично као и Ован.
Рецимо, када се Ован наљути то је један интезиван и импулсни outburst, док код Стрелца је то бацање стрела унаоколо те сви страдају, хтели, не хтели.

Prvi koji bi trebali bežati od strelaca kao od đavola su lavovi , pa zatim svi ostali:) ......kobinacija lav- strelac je pogubna za lavove ......pre ili posle infarkt im ne gine ....infarkti su normalna pojava , ali nauka tek treba da objasni zašto strelci ukokavaju lavove .

Mene zanima,zasto nikada ni jedan Strijelac nije bio prvak svijeta u Formuli 1?Jeli se plase brze voznje,ili o cemu se radi? :DNe da nije bio prvak svijeta nego ne znam ni jednog da se bavio uopste ovim "sportom"

Iato tako se ne sjecam da je neki Strijelac usao u svijet slavnih u boxu npr(mozda u nekim laksim kategorijama i jeste),ali u onoj najjacoj ni jedan jedini,pa nije valjda da se radi o kukavicama :D

Gdje je ta kolericnost,vatra,ili je za konkretan rezultat(sto kaze Imsiragic),i sprovodjenje ideja u djela potrebna jaka zemlja u karti :D

Prvi koji bi trebali bežati od strelaca kao od đavola su lavovi , pa zatim svi ostali:) ......kobinacija lav- strelac je pogubna za lavove ......pre ili posle infarkt im ne gine ....infarkti su normalna pojava , ali nauka tek treba da objasni zašto strelci ukokavaju lavove .
ja i moj strelac se lepo slazemo :) za mene ko lava muskarci skorpije su uvek bile najgora opcija, strelac mi doso ko besplatni odmor u poredjenju sa njima...:sad2:

I šire se.

Ne valja kada je neka zemlja, tj. država u vatrenom znaku ili podznaku, redovno ratuju za više teritorije. Zato Albanćerosi imaju dobrih kontakta sa Italijanima (Blizanac). Jugoslavija je nekada bila u znaku Strelca, proširila odjednom, a završila ratovima i stradanjima naroda (Mesec u Škorpiji).

Back