Ne bavis se mnogo astrologijom?
Nemam pojma nista o tome. Zato i svratih da se informisem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne bavis se mnogo astrologijom?
Auuuuuuuuuuuuuuuu..pa ti si svez materijal hahahahahahahNemam pojma nista o tome. Zato i svratih da se informisem.
...pitam ja vas?
Hvala hvala..jedino psihicki poremecene osobe nemogu voleti ove vesele i drage ljude
najpozitivniji znak na planeti ko vas bre ne voli ja vas prosto obozavam![]()
Fakat su pozitici. Ja znam par primeraka. Ljudi koji ne skidaj osmeh sa lica, a i nije im bas sve ruzicastoKo ne bi voleo da ima pozitivce pored sebe. Mada, prica se da postoji i neki nizi tip...
Zato ste vi laki ko crna zemlja.Mrzim zenske strelceve.
Najbolji drug mi je strelac i njega mogu da trpim i razumem,bio sam dobar sa jos jednim covekom koji je strelac,ali zene ne mogu da smislim.
Majka mi je strelac,bivsa mi je strelac i jedna komsinica,samo smaraju o putovanjima,znaju da me u sekundi iznerviraju da bi im glavu otkinuo. Mnogo su bezobrazne. Ja sam jarac i nemoguce je da zivim sa nekim strelcem.
i ja sam tqa kombinacija....da smo teski jesmo, da mislimo da smo sveznalice mislimo, da nas gusi bilo kakva kontrola nad zivotom i to je istina...ali kad pogledate nase nestasne okice i cujete nas zarazni smeh sve pada u vodu![]()
I moja najbolja drugarica je strijelac i ......samo ću reći da te razumijem.Mrzim zenske strelceve.
Najbolji drug mi je strelac i njega mogu da trpim i razumem,bio sam dobar sa jos jednim covekom koji je strelac,ali zene ne mogu da smislim.
Majka mi je strelac,bivsa mi je strelac i jedna komsinica,samo smaraju o putovanjima,znaju da me u sekundi iznerviraju da bi im glavu otkinuo. Mnogo su bezobrazne. Ja sam jarac i nemoguce je da zivim sa nekim strelcem.
Ako si ti ikada u zivotu bio u vezi sa nekom strelcicom ja cu da odsecem onu stvar i to javno
Pojma bre ti nemas samo mracis ovde sve redom![]()
I moja najbolja drugarica je strijelac i ......samo ću reći da te razumijem.
Imate skroz različita iskustva, samim tim i mišljenja o ovom znaku, i ne vidim zašto se pronalaziš prozvanim i napadaš ga.
amza koji si ti znak?
Imam Merkur u Strelcu i da nije njega, moj horoskop bi bio mrtva kaša.
Inače odmah se skontam sa Strelcima i Strelicama ali nakon nekog vremena, kad malo dođe vreme i za ozbiljnost, oni nastavljaju da se sprdaju sa svime, kao da im je ceo život igra. Sve je to lepo ali ja ne volim da je stalno igra, kontam da to možda ne vole ljudi kod ovog znaka. Inače pozitivni su, i volela bih da sam kao oni, da me bole uvo za sve i samo udri na veselje.
Ko kaze da smo neozbiljni, umemo i mi da budemo itekako ozbiljni, ali tada se povlacimo u sebe i ne zalimo se na sva zvona.Dosta tim nasim pozitivnim stavom prekrivamo licne probleme, nedoumice , tako nam je lakse a i ne smaramo druge.
Inace ne boli nas uvo za sve, nemoj da te nas pozitivan stav zavara, itekako znamo da se brinemo, ja sam jos dupli strelac i sta reci, ali se ne otvaramo lako ljudima i ako delujemo druzeljubivo, ipak smo dosta zatvoreni.
...pitam ja vas?
Zato što su nezahvalni i nemilosrdni, nemaju emocije, samo im je bitno da oni budu u centru pažnje i da su njihove potrebe zadovoljene.
Zato što su nezahvalni i nemilosrdni, nemaju emocije, samo im je bitno da oni budu u centru pažnje i da su njihove potrebe zadovoljene.
Ko kaze da smo neozbiljni, umemo i mi da budemo itekako ozbiljni, ali tada se povlacimo u sebe i ne zalimo se na sva zvona.Dosta tim nasim pozitivnim stavom prekrivamo licne probleme, nedoumice , tako nam je lakse a i ne smaramo druge.
Inace ne boli nas uvo za sve, nemoj da te nas pozitivan stav zavara, itekako znamo da se brinemo, ja sam jos dupli strelac i sta reci, ali se ne otvaramo lako ljudima i ako delujemo druzeljubivo, ipak smo dosta zatvoreni.