Zašto ljudi ne vole Strelčeve?

jedino psihicki poremecene osobe nemogu voleti ove vesele i drage ljude

najpozitivniji znak na planeti ko vas bre ne voli ja vas prosto obozavam :super:
Hvala hvala.. :lol:

Fakat su pozitici. Ja znam par primeraka. Ljudi koji ne skidaj osmeh sa lica, a i nije im bas sve ruzicasto :D Ko ne bi voleo da ima pozitivce pored sebe. Mada, prica se da postoji i neki nizi tip...

Kakav nizi tip? :think:

Mrzim zenske strelceve.
Najbolji drug mi je strelac i njega mogu da trpim i razumem,bio sam dobar sa jos jednim covekom koji je strelac,ali zene ne mogu da smislim.
Majka mi je strelac,bivsa mi je strelac i jedna komsinica,samo smaraju o putovanjima,znaju da me u sekundi iznerviraju da bi im glavu otkinuo. Mnogo su bezobrazne. Ja sam jarac i nemoguce je da zivim sa nekim strelcem.

Mrzim zenske strelceve.
Najbolji drug mi je strelac i njega mogu da trpim i razumem,bio sam dobar sa jos jednim covekom koji je strelac,ali zene ne mogu da smislim.
Majka mi je strelac,bivsa mi je strelac i jedna komsinica,samo smaraju o putovanjima,znaju da me u sekundi iznerviraju da bi im glavu otkinuo. Mnogo su bezobrazne. Ja sam jarac i nemoguce je da zivim sa nekim strelcem.
Zato ste vi laki ko crna zemlja.

i ja sam tqa kombinacija....da smo teski jesmo, da mislimo da smo sveznalice mislimo, da nas gusi bilo kakva kontrola nad zivotom i to je istina...ali kad pogledate nase nestasne okice i cujete nas zarazni smeh sve pada u vodu z:lol:

Bog Vas blagoslovio i da Bog da celu planetu naselili i ove ostale smorove iselili

Najpozitivnija bica ikada rodjena na planeti pa ja se sa vama po ceo boziji dan samo smejem

Kakav divan humor i kakve opustajuce osobe ej ceo zivot ste mi ulepsali

Hvala Vam za svaki osmeh do neba :worth:

Mrzim zenske strelceve.
I moja najbolja drugarica je strijelac i ......samo ću reći da te razumijem. :lol:
Ako si ti ikada u zivotu bio u vezi sa nekom strelcicom ja cu da odsecem onu stvar i to javno

Pojma bre ti nemas samo mracis ovde sve redom :rtfm:

Imate skroz različita iskustva, samim tim i mišljenja o ovom znaku, i ne vidim zašto se pronalaziš prozvanim i napadaš ga.

Podznak sam Strijelac i primjetio sam da me ne vole osobe sa nedostatkom samopouzdanja,iskomplexirani ljudi koji svoje nedostatke pokusavaju nadomjestiti kritizerstvom drugih ljudi(horoskopske Djevice najcesce)
U psihi ljudi na Balkanu(bar kod vecine) je da vole samo one slicne sebi,ili one gore od sebe(ima ona stara koja kaze "ako ces da te vole moras da budes prosjecan"),a taj Strijelac ma kakav bio(ako nema dominaciju nekog drugog znaka,ili ako nema nekih teskih aspekata planeta u karti ) uvijek isijava entuzijazmom, zeljom za akcijom,provodom,sto nesigurne,strasive ljude iritira jako.Dobro ,znaju da idu i u drugu krajnost,da pretjeruju,da budu nekada i pomalo sebicni,da gledaju u svakom momentu da je njima dobro (zive za trenutak,od danas do sutra :D)ali sigurno nemaju zlih namjera prema bilo kome.

smesna tema,to jest naziv,generalizovanje prema horoskopu,jel to neka telefonska anketa sprovedena ili sta? pa autor teme zna da ljudi ne vole nekog samo zato sto je u horoskopu strelac?! grohotom se smejem,ja licno nemam nikakav odnos prema tom znaku nit ih "volim" nit ih "mrzim" iako nesto nisam imao kontakta sa pripadnicima tog znaka,ko zna mozda i jesam ne pitam ljude sta su u horoskopu.

Imam Merkur u Strelcu i da nije njega, moj horoskop bi bio mrtva kaša.
Inače odmah se skontam sa Strelcima i Strelicama ali nakon nekog vremena, kad malo dođe vreme i za ozbiljnost, oni nastavljaju da se sprdaju sa svime, kao da im je ceo život igra. Sve je to lepo ali ja ne volim da je stalno igra, kontam da to možda ne vole ljudi kod ovog znaka. Inače pozitivni su, i volela bih da sam kao oni, da me bole uvo za sve i samo udri na veselje.

Imam Merkur u Strelcu i da nije njega, moj horoskop bi bio mrtva kaša.
Inače odmah se skontam sa Strelcima i Strelicama ali nakon nekog vremena, kad malo dođe vreme i za ozbiljnost, oni nastavljaju da se sprdaju sa svime, kao da im je ceo život igra. Sve je to lepo ali ja ne volim da je stalno igra, kontam da to možda ne vole ljudi kod ovog znaka. Inače pozitivni su, i volela bih da sam kao oni, da me bole uvo za sve i samo udri na veselje.

Ko kaze da smo neozbiljni, umemo i mi da budemo itekako ozbiljni, ali tada se povlacimo u sebe i ne zalimo se na sva zvona.Dosta tim nasim pozitivnim stavom prekrivamo licne probleme, nedoumice , tako nam je lakse a i ne smaramo druge.
Inace ne boli nas uvo za sve, nemoj da te nas pozitivan stav zavara, itekako znamo da se brinemo, ja sam jos dupli strelac i sta reci, ali se ne otvaramo lako ljudima i ako delujemo druzeljubivo, ipak smo dosta zatvoreni.

Ko kaze da smo neozbiljni, umemo i mi da budemo itekako ozbiljni, ali tada se povlacimo u sebe i ne zalimo se na sva zvona.Dosta tim nasim pozitivnim stavom prekrivamo licne probleme, nedoumice , tako nam je lakse a i ne smaramo druge.
Inace ne boli nas uvo za sve, nemoj da te nas pozitivan stav zavara, itekako znamo da se brinemo, ja sam jos dupli strelac i sta reci, ali se ne otvaramo lako ljudima i ako delujemo druzeljubivo, ipak smo dosta zatvoreni.

Pod ozbiljnošću ne podrazumevam tugu, već ozbiljne teme, znaš kad pričaš sa nekim par sati, dođe se do "teških" tema. Strelčevi su u fazonu udri brigu na veselje i ta ozbiljnost, kad se i pojavi, ne drži ih dugo. Ne znači da subezdušni ali nije baš da mogu osetiti Weltschmerz, jelte.
Znam puno Strelica i Strelčeva, prilično su usmereni na sebe, kad im je teško traže ljude ali kad je ljudima teško oni to slabo razumeju.
Takav im program rada.

Zato što su nezahvalni i nemilosrdni, nemaju emocije, samo im je bitno da oni budu u centru pažnje i da su njihove potrebe zadovoljene.

ova recenica je dokaz da nemas pojma o prirodi strelceva

a emocije su im nenormalno jake samo sto znaju i maestralno da ih sakriju spram potrebe kada treba i pokazu neke druge osobine ako moraju

to je jedan od najemotivnijih znakova

Zato što su nezahvalni i nemilosrdni, nemaju emocije, samo im je bitno da oni budu u centru pažnje i da su njihove potrebe zadovoljene.

Da,Jupiter se kao planeta nalazi u sredistu Suncevog Sistema,a i najveci je mudju planetima,pa su Strijelcevi vjerovatno najveci egocentrici zodijaka(veci i od Lavova cak),ali im cesto dosta licnih planeta pobjegne u susjednog Jarca pa su takvi Strijelcevi onda vise mudri i pragmaticni nego sto zele po svaku cijenu da budu u centru pozornosti,ili pak u susjednu Skorpiju,onda su dosta emotivniji od tipicnih Strijelceva.
Nije Strijelac nezahvalan,nego je nestrpljiv,u svakom trenutkku zeli da mu je dobro,zivi od danas sutra,zivi za trenutak,nikada ga ne zanima sta ce da bude za 5 dana,sve zeli odmah i sada,i zato ce mozda nekada da zapoistavi osobe koje ga trenutno ne cine sretnim,one uz koje im je dosadno(, njima je bitno da se uvijek nesto desava,inace su strasno depresivni),odleprsace bez pozdrava negdje drugdje(to i jeste pomalo sebicno) ali ne znaci da nemaju duse,cak je Strijelac i jedan od humanijih znakova horoskopa.Kod njih vazi ona parola "sve sto je moje tvoje je,sve sto je tvoje moje je":DGeneralno se emotivnost naravno ne veze za Strijelca,oni vise polazu na strast(cisti sex) i na intelektualne vrijednosti partnera(Jupiter je planeta sistema kao i Saturn) i ako zelimo da ih sto duze zadrzimo uz sebe ne treba nikada da im se "otkrivamo" do kraja,zanimljivi smo im dok nas proucavaju,dok smo im u neku ruku enigma.Postaju emotivni kada im se partner nedaje lako,onda cine sve da prodru do takve osobe,upravo ta vrsta izazova ih cini najduze zainteresovanim za partnera.

Poslednja izmena:

Ne bih voleo da me shvatis pogresno ali to sto trpite u sebi je katastrofalna greska.

Ljudi su diplomatski receno "mnogo teski" (pogotovu neki primerci) i mnogi nemaju toliko obzira za vasu dusu

Ta ljudska osobina vam je jako slicna sa nama ribama ali sam ja naucio kako da nanjusim pojedine primerke i da im svasta kazem i to u lice.

Sa nekima se prosto neda razgovarati nazalost :confused:

Back