Zašto ljudi mrze Novaka Đokovića?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A vrhunac njihovog ludila na Zapadu je da pocinju Noleta da uporedjuju sa zenama tipa Serena ili Kort i kazu nije najveci ikada jel Kort ima vise titula a Serena ima u dublu a on nema.Eeeeeej koji nivo ludila, porede zenski i muski tenis samo da ga ospore i kazu nije najveci ikada.Mrznja klasicna koju kriju

Naravno da je mrznja.Opet kazem Zapad niucemu ne podnosi konkurenciju ni u sportu cak

Da li je najveci fudbaler, kosarkas,moto vozac,skijas,plivac,bokser ikada neki lik iz zemalja koje nisu zapadne naravno da nije

Al tenis je prvi zapadni sport gdje je najveci ikada momak iz drzave koja nije zapadna,mrze ga jer je naibolji kao i svakog sa istoka koji je u bilo kojoj oblasti zivota najveci ikada

Zasto bi oni mrzjeli nas forumase,mi tamo mozemo biti radnici za male pare,kada smo takvi onda nas vole.Ili kada smo u bilo cemu drugi,treci, cetvrti,peti,sesti samo ne prvi.Jel prvo mjesto je uvijek rezervisano za njih
Kako onda to da Jokića obožavaju u "satanističkoj" Americi. :think:

Kako onda to da Jokića obožavaju u "satanističkoj" Americi. :think:

Jokic je samo veliki kosarkas u Nba ali nije najveci kosarkas svih vremena nije veci od Dzordana i Lebrona ,a pritom igra sjajno.Ne mrze oni svakog ko nije sa Zapada,ja jasno kazem oni mrze ljude koji nisu sa zapada a najveci su ikada u nekoj oblasti zivota.

Zapad ne voli konkurenciju niucemu,u svemu moraju biti predvodnici da sjutra Kina ima jacu ekonomiju od njih pa sprzili bi je.Nece saradnju i suzivot sa nekim ko je bolji u necemu od njih.

Nole kada je bio treci na svijetu kada se pojavio, Zapad ga nije odma zamrzio cak je bio ok lik pozitivan za tenis moze da parira Federeru i kao takav je bio svima ok iako ni tada nisu navijali za njega al nije bilo medijske histerije preko njega.Jer Zapadu je bilo milo da on uzme koji grendslem mozda su mislili uzece tu do 10 grendslemova najvise,cak bi i srbi potpisali to.Jer to je dobro za tenis veca popularizacija istocno trziste jel Nole je popularan u Indiji npr.Ali nisu ni slutili da ce on da dominira preko 10 godina tenisom,kada su shvatili da ce on postati najveci ikada i da ce preci Federera tada su poceli da ga mrze ludacki.Uzmi ti koliko oces titula al nemaj vise titula od svih zapadnjaka primat je njihov

Ne samo Noleta bilo kog lika koji nije sa zapada a najveci je ikada bi isto mrzjeli

Zapad sve slovene,arape,onda pripadnike zute rase itd sve koji nisu zapadnjaci,oni ih gledaju kao ljude manje pameti,inteligencije, primitivni i zatucani i sada kada oni dodju da zive na Zapad treba da budu laka radna snaga,a ako u necemu budu uspjesni i rade na sebi duhovno,intelektualno onda je bitno da nisu najbolji u tome,ako jesu neka budu nasi.Najpametniji, najbogatiji i sve naj ikada u svakoj oblasti su oni zapadnjaci a mi smo druga liga,samo ako uzmemo njihova dokumenta onda smo i mi najveci ikada.Ako je film Zapadnjak mora biti dobrica najveci i najpametniji i najljepsi u filmu a svi drugi su ruzni,pokvareni negativci

Neka Nole npr bude engleski teniser i ljubimac nacije i miljenik BBC i svih njihovih medija.

Zapad briga gdje se slovenske zemlje ili arapske nalaze na mapi,al znaju da to nije zapad.A kada im treba nafta od Arapa znas kako onda znaju geografiju odma saznaju gdje su

Ne pricam ja sada ovo da bi ljudi imali animozitet prema Zapadu,samo da nemaju iluziju o njemu.Glupo je da se ijedan sloven posvadja sa slovenom oko Zapada.Jel Zapad i srbe, hrvate i sve slovenske narode gledaju kao zatucane i primitvne ljude koje oni trebaju da opismene.Oni znaju za Rusiju i Kinu i svi bijelci koji nemaju kose oci su za njih rusi,nebitno jesu li cesi ili srbi itd njima je to ruski naglasak engleskog oni su losi momci.

A ako imaju kose oci onda su kinezi

Cak i u filmu uvijek je neki najveci negativac iz Rusije kao u filmu Roki Balboa.A onda imate Andrej Bojka zlobni Rus.Pa u filmu izmedju 2 vatre zlobni mongol i dobri amerikanac.Imate more takvih filmova...

Nece biti zlobni kanadjanin ili irac iako se tu i oni pominju al to je americki film oni su zapadnjaci nego los momak je neko ko nije sa zapada.Ne svidja se zapadu njihovo ponasanje al posle kada ga je Mekenro presao po titulama onda im je bio ok lik

U tenisu nekada Lendl Ceh sloven bio najbolji na svijetu bolji od Mekenroa odma je bio los momak, drzak,hladan bez emocija.A lik miran, povucen nikada reket slomio ni sudiju psovao kao Mekenro ali los lik

Nole je logicno los momak i primitivac za njih

Poslednja izmena:
Jokic je samo veliki kosarkas u Nba ali nije najveci kosarkas svih vremena nije veci od Dzordana i Lebrona ,a pritom igra sjajno.Ne mrze oni svakog ko nije sa Zapada,ja jasno kazem oni mrze ljude koji nisu sa zapada a najveci su ikada u nekoj oblasti zivota.

Zapad ne voli konkurenciju niucemu,u svemu moraju biti predvodnici da sjutra Kina ima jacu ekonomiju od njih pa sprzili bi je.Nece saradnju i suzivot sa nekim ko je bolji u necemu od njih.
Jokić trenutno nije najbolji igrač u NBA? Ti izgleda nisi baš najbolje upućen..

Jokić trenutno nije najbolji igrač u NBA? Ti izgleda nisi baš najbolje upućen..

Ali nije u istoriji Nba.Plus on doprinosi popularizaciji Nba u svijetu kao i nekada Divac,Drazen Petrovic,Gasol itd.

Koliko je samo srba pocelo da prati Nba preko tv zbog Divca i Stojakovica.Jel Nba prije dolaska Evropljana i Juznoamerimanaca u Nba nije bila toliko global globalno popularna.Ali Jokic nije veci od Dzordana on ne uzima status zapadnjacima svojom igrom iako je trenutno najveci igrac u Nba,al u istoriji oni ga nece staviti u top 3

Nole je u tenisu ono sto je Dzordan u Kosarci najveci ikada

Izadji iz bajke.Ako mislis da bi Nba bila popularnija da igraju samo crnci iz Usa u njoj,izgubili bi velike pare,jer njih prati cijeli svijet.Zato dovode strance van Usa oni i sa njima i bez njih imaju super kvalitetnu ligu al mnogo veca popularnost u svijetu je sa strancima

Koliko je samo srba i hrvata manje pratillo Nba prije dolaska Divca, Petrovica i posle Stojamovica u Nba,pa imas Gasola iz Spanije pa se onda oni naloze kao mi danas na Jokica.Niko ne spori velicinu tih igraca ali oni nisu veci od Dzordana ili Lebrona njihovih

Ali da Jokic dodje u poziciju da obori rekorde Dzordana i uzme vise prstena od njega,vise Mvp titula vise poena da itd.Onda bi ga odma zamrzjeli jer vise se ne radi o popularnosti nego o primatu i statusu.Da neki srbin uzme status Dzordanu,nema sanse malo morgen

Poslednja izmena:
A Nokovic ne doprinosi popularnosti tenisa? :rotf: Pa ti kao i 90 odsto srbadije ne bi znalo pravila tenisa da se on nije pojavio,nalupao si se gluposti u skladu sa tvojim intelektualnim mogucnostima.

Ja pratim tenis mnogo duze,a nema potrebe da vrijedas srbe kao narod i da ih ovdje ponizavas.Kao drugo tebi da covjek da i dokaze kako zapad radi bilo sta ti bi gledao to da opravdas.Jer ne mrzis samo Noleta nego sve sto je srpsko i ima kvalitet.A sto si pominjao proteste nije podrzao narod.Pa vidi njega kada niko nije podrzavao niti gurao, morao je da stisne zube ode u tudjinu sam bez ikakvog protesta na ulici niti se zalio ikome kako ga drzava ne pomaze i steti.A ti mozes za sta god ti zasmeta da izadjes na ulicu da se zalis tvoje pravo,a mozes da pricas gluposti i blebeces na forumu o nekom kome ti nisi ni do koljena.Nole ga zovemo svi mi kojima je drag,a ja svakom srbinu zelim da bude Goat u svom poslu ma kakav bio.

Nole je jedan od najvecih srba u istoriji,ima rezultate i djelo iza sebe.Kakve rezultate iza sebe imas ti i kakvo djelo iza sebe imas ti.

Samo smanjujes svoju vrijednost tim komentarima koje dajes,ti nemas djelo koje nadilazi tvoje rijeci.Imas kompleks obicnog anonimnog covjeka,istresas se na nekog od koga mozes samo da se ugledas i naucis.Svaki ozbiljan covjek nikada ne bi pricao gluposti koje ti pricas

Kao trece srbi su stari evropski narod sa velikom tradicijom i kulturom i pored teske istorije koje su imali.A ti ako narod svoj komentarises ruzno jer si rekao srbadija u pezorativnom smislu,to samo govori o tebi o narodu to nista ne govori.Srbi su narod za postovanje sa svim svojim velikanima u nauci, sportu, kulturi itd a ti sa takvim ispadima si samo za prezir

Poslednja izmena:

Back