Zašto ljudi mrze Novaka Đokovića?

Pa kako nije, pa posle finala Us opena kada je izgubio od Wawrinke, osmjeh mu je davao posle poraza,nimalo sujete hladnoce iako mu je super tesko bilo nakon poraza.

Na Roland Garosu posle izgubljenog finala od Wawrinke nakon sto ga je zagrlio i odrzao mu plemenit govor pun pohvala.Pokusao je da zadrzi suze al je ipak od muke zaplakao , toliko dugo je cekao taj trofej i sanjao.
A da nekad stane uz svoj narod a protiv vlasti to daleko bilo jel.Ae mani me sa tim glupostima.

A da nekad stane uz svoj narod a protiv vlasti to daleko bilo jel.Ae mani me sa tim glupostima.

On je uvijek bio uz svoj narod.Najveci ikada u svojoj profesiji kao srbin.A ti budi najveci u svom poslu ne u drzavi ili svijetu,ne u gradu svom,nego u svom naselju budi najbolji u svojoj profesiji pa cu ti ja prvi skinuti kapu

A i tu se slabo kotiras,siguran sam,al zato kritikom Noleta jedino mozes da das sebi na vrijednosti

Umjesto da u takvom srbinu nadjes inspiraciju da ti u svom poslu budes najbolji u svom gradu makar

On je uvijek bio uz svoj narod.Najveci ikada u svojoj profesiji kao srbin.A ti budi najveci u svom poslu ne u drzavi ili svijetu,ne u gradu svom,nego u svom naselju budi najbolji u svojoj profesiji pa cu ti ja prvi skinuti kapu

A i tu se slabo kotiras,siguran sam,al zato kritikom Noleta jedino mozes da das sebi na vrijednosti

Umjesto da u takvom srbinu nadjes inspiraciju da ti u svom poslu budes najbolji u svom gradu makar
Nikada nije javno podrzao niti jedne proteste protiv vlasti.Jednom se oglasio protiv Rio Tinta pa je brze bolje obrisao post sto je gore nego da uopste nije podrzao proteste.Njegova tasta se bavi mini hidro centralama,familija Djokovic je izuzetno bliska vlasti.Ja ne znam koji je to njegov narod pa je bio uz njega,uz ovaj iz Srbije nije bio nikad osim jeftinih floskula oko Kosova,ali se zato grlio sa Vucicem.Meni nije ambicija da budem najveci u svom poslu,ni u svom gradu.Sta ti imas meni da skidas kapu,jesam li ti trazio to?Kakve mi to gluposti pripisujes?To je seljacki mentalitet a i nezrelo je da nalazis inspiraciju u sportisti kao i da imas idola,osim ako nisi klinac ili ne bas bistar covek kao u tvom slucaju.Ja ne kritikujem njega kao sportistu,ne pratim ga,samo sam rekao da Zapadnjaci ne vole ljige poput njega i to je sve.

Poslednja izmena:
Ako Nole danas dobije ovog "namupanog steroidima" ima da "dolina sunca" Visoko bosanaski turizam zivne.Biznis zvani "dopingovanje ostrim drogama" ce konacno izgubiti smisao.
Pa mozda i cela labaratorija Alkaraz se okrene zdravom zivotu na vreme.
Ako ga dobije ima da ga mrze 100% veceras sto ce njega sa 5 miliona eura na kontu posebno naljutiti.
Hebe se coveku ko ga mrzi ko ne ima svoj svet i zivi izvan njega.
To sto 4 puta godisnje dodje medju bolesnike i klepi im lovu nista strasno.Da se preziveti. To je mesec dana godisnje posla za njega.11meseci uziva.

Jeste los covEk,nikada nije podrzao onolike ljude na ulicama,a bilo je milion protesta.A da ne pricamo o otvorenom rusovanju njegovog prgavog oca.Ni od toga se nikada nije ogradio.
Што би спортиста морао да подржава другосрбијанске игроказе по Београду, за које не мари 90% Србије?

... nego je najveci ikada po svim statistickim parametrima...
То су небитне ствари.Ко се још сећа да је Нотингем Форест био два пута шампион Европе у фудбалу, да је Звезда била 10 година првак Југославије у кошарци од 1946-1955 године, шта су радили у тенису Бјорг, Конорс и други пре 40 година?

Професионални спорт је један вид привредне делатности који брише националне историје и посебности, и сада ће неко да се за 20 године сећа тениске историје.

Potrebno je zapitati se kako biste se vi osjećali kada bi neko izražavao u upućivao mržnju prema vama ili vašim bliskim ljudima, samo iz razloga ko ste?
Reci cete da sam pristrasna , a i da jesam sto je tu lose samo iznosim svoje misljenje .
NE MOGU RAZUMJETI DA NEKO MRZI NOVAKA DJOKOVICA .
Nije to samo mrznja to je visestruko prezimanje osjecaja u zavisnosti ko ih upucije i kakva je to licnost .
Mislim da vecina mrzitelja i ne zna zasto tacno mrzi i da li se taj osjecaj moze nazvati sirovom mrznjom .
Ne smijemo zaboraviti ljubomoru ,razornu i u Novakovom slucaju usputnu jer bilo ko da je na Novakovom mjestu bilo bi isto .
Necu vise Nina tema je prelijepa kao strelac si je izabrala .Ti si dar za KRSTARICU. :heart:

То су небитне ствари.Ко се још сећа да је Нотингем Форест био два пута шампион Европе у фудбалу, да је Звезда била 10 година првак Југославије у кошарци од 1946-1955 године, шта су радили у тенису Бјорг, Конорс и други пре 40 година?

Професионални спорт је један вид привредне делатности који брише националне историје и посебности, и сада ће неко да се за 20 године сећа тениске историје.

Pa da imaju 17 titula Lige Sampiona,svi bi ih se sjecali.,

Mrznja zaslepljuje covjeka da najveceg ikada u tenisu,poredi sa timom u fudbalu koji rezultatski nije ni medju 10

Real Madrid svi pamte,iako ne igraju najljepsi fudbal niti publika se pali na njih kao na Barsu.

Pa da imaju 17 titula Lige Sampiona,svi bi ih se sjecali.,
И да су имали 17 освојених купова шампиона у том периоду, данас би их се исто сећали као и са ова два.Кога брига шта је било пре 40 или 50 година у неком спортском такмичењу?

Mrznja zaslepljuje covjeka da najveceg ikada u tenisu,poredi sa timom u fudbalu koji rezultatski nije ni medju 10

Real Madrid svi pamte,iako ne igraju najljepsi fudbal niti publika se pali na njih kao na Barsu.
Волим и ја Ђоковића , али нисам за то да се претерује и од једног забављача прави национални херој.

Ко је "највећи икада", релативна је ствар и прилично бесмислена.

И да су имали 17 освојених купова шампиона у том периоду, данас би их се исто сећали као и са ова два.Кога брига шта је било пре 40 или 50 година у неком спортском такмичењу?

Волим и ја Ђоковића , али нисам за то да се претерује и од једног забављача прави национални херој.

Ко је "највећи икада", релативна је ствар и прилично бесмислена.

Nije relativna,jer ako imas na racunu 200 evra,ti mozes da relativizujes svoje stanje i da subjektivno osjecas da si materijalno bogat.Ali kada ti iskljuce struju vodu.Objektivno ces vidjeti da si siromasan.

Rezultati su aksiom,i sve odredjuju pa i Goat u sportu

Eh, Nina. Ljudi oprastaju sve ali uspeh nikada. A on je doviljno uspesan da bi ga mnogi mrzeli. A ti sto mrze uglavnim imaju neke svoje frustracije a mrznja im dodje kao terapija, da ne bih mrzeo sebe sto sam neuspesan (ili bar ne dovoljno) mrzecu njega i njegov uspeh
Generalno je u zivotu tako, samo su nivoi razliciti.
Možda je ovo, jer razni sportisti su se muvali i muvaju u državne/privredne poslove.

Ne znam zašto, ali kod nekih hbaš ide u mržnju. Može se reći. Znam gomilu, zapravo poznajem više liberalno orijentisanih tzv.građanista od nekih nacionalnih, koji obožavaju Novaka.
a tu je i emigracija koja ga listom obožava.

Nikada nije javno podrzao niti jedne proteste protiv vlasti.Jednom se oglasio protiv Rio Tinta pa je brze bolje obrisao post sto je gore nego da uopste nije podrzao proteste.Njegova tasta se bavi mini hidro centralama,familija Djokovic je izuzetno bliska vlasti.Ja ne znam koji je to njegov narod pa je bio uz njega,uz ovaj iz Srbije nije bio nikad osim jeftinih floskula oko Kosova,ali se zato grlio sa Vucicem.Meni nije ambicija da budem najveci u svom poslu,ni u svom gradu.Sta ti imas meni da skidas kapu,jesam li ti trazio to?Kakve mi to gluposti pripisujes?To je seljacki mentalitet a i nezrelo je da nalazis inspiraciju u sportisti kao i da imas idola,osim ako nisi klinac ili ne bas bistar covek kao u tvom slucaju.Ja ne kritikujem njega kao sportistu,ne pratim ga,samo sam rekao da Zapadnjaci ne vole ljige poput njega i to je sve.
Ova zadnja tvoja recenica.Pogotovu kada zapadnjaci ponude Noletu svoj pasos,a Nole im da kur..
Nole moze biti protiv vlasti,a i ne mora.
Ali sa budalama koje protestuju sigurno nije.
Jedva cekam da dodje neka vlast koja ce ,kada neko blokira auto-put,istima pic.. Polupati.Ovaj supak na vlasti ne smije.

Rezultati su aksiom,i sve odredjuju pa i Goat u sportu
"GOAT","GOAT","GOAT" много сте досадни са тим.

Чисто по резултатима, КК "Ц.Звезда" је била колективни "GOAT" у југословенској клупској кошарци.Имала је највише освојених шампионата, убедљиво је прва на "вечној табели" и има најбољу кош разлику.На другом месту је Олимпија.Но, тешко да ће се 99% реалних људи сложити да је Звезда заиста била боља од Партизана, Цибоне, Југопластике.Звезда је завршила свој шапионски низ почетком 70-тих, и до распада Југославије није освојила ниједан шампионат, али статистике и резултати су неумољиви-Звезда је била најбоља у југо-кошарци.

Овај пример одлично илуструје сву бесмисленост проглашавања било ког спортисте/спортске екипе за "GOAT".

За 10 или 20 година, новинари и спорстка јавност ће за "GOAT" прогласити неког тада актуелног тенисера, чак и ако буде имао мање трофеја од Ђоковића.Наћи ће неки критеријум по коме је тај играч супериорнији од Ђоковића, и он ће бити "GOAT".

Ova zadnja tvoja recenica.Pogotovu kada zapadnjaci ponude Noletu svoj pasos,a Nole im da kur..
Nole moze biti protiv vlasti,a i ne mora.
Ali sa budalama koje protestuju sigurno nije.
Jedva cekam da dodje neka vlast koja ce ,kada neko blokira auto-put,istima pic.. Polupati.Ovaj supak na vlasti ne smije.
ok...kad dođu tebe da sele...

znao je da ne mora. ali je ipak uzeo rezidenciju u Monte Carlu. polu njihov polu naš, i to je definicija ljiga...
treba biti takav u ovakvom svetu, jer su i drugi na slične ili drugačije načine isto ljige...

život je ko se kako snađe. nole je uložio život i snašao se, uz pomoć onih koji su videli interes da mu pomognu...ali na reketu i na travi/šljaci/podlozi su samo dva tenisera...8 pomoćnih i glavni sudija, skupljači loptica, obezbeđenje, broadcast ekipa, zvaničnici turnira, bliža loža, dalja loža, živa publika, i oni preko manjih i većih ekrana ne serviraju Lopticu...
pređi na Golf...

ti si veća ljiga jer bi da lupaš nekoga jer nije tvoj problem(slikovitije neko se žali nekome što nema nešto a ovaj kojem se žale to ima i boli ga ona stvar za one što nemaju jer misli da je u redu da on ima a oni ne iako su u veoma sličnom položaju)
tvrdili su pazar...inače.

Poslednja izmena:
Што би спортиста морао да подржава другосрбијанске игроказе по Београду, за које не мари 90% Србије?
Ne marite vi sendvičari i smradikali ali broj ljudi na ulicama je pokazao da mnogi mare. Vi toliko ne možete skupiti ni uz svu naprdnjačku logistiku koju imate. Dovukli ste jadnike iz okolnih zemalja i azilante pa opet vas je bilo manje. Tih 90 odsto Srbije. Hahahahaha

Da je on 10 igrac svijeta niko ga ne bi mrzio,ali slika ispod najbolje objasnjava zasto ga mrze.Posle kazu bitna ljepota igre,pa ako je bitna ljepota igre sto teniseri igraju na rezultat tenis profesionalni.Ti mozes igrati tenis amaterski rekreativno na ljepotu.

Prilozi

• FB_IMG_1689783344411.jpg
    FB_IMG_1689783344411.jpg
    222,8 KB · Pregleda: 2
Nole je kao i svaki čovek.. ima mane i vrline.. ako ga mrziš zbog njegovih mana bolestan si.. nit je nekog ubio, nit je ukrao, nit je silovao pa da ga mrziš..
Каква бре мржња, ви не знате ни шта значи та реч, разбацујете се њоме олако јер прочитате и чујете у медијима, испрани мозгови најобичнији, чуј мржња.

Каква бре мржња, ви не знате ни шта значи та реч, разбацујете се њоме олако јер прочитате и чујете у медијима, испрани мозгови најобичнији, чуј мржња.

Naravno da je mrznja.Opet kazem Zapad niucemu ne podnosi konkurenciju ni u sportu cak

Da li je najveci fudbaler, kosarkas,moto vozac,skijas,plivac,bokser ikada neki lik iz zemalja koje nisu zapadne naravno da nije

Al tenis je prvi zapadni sport gdje je najveci ikada momak iz drzave koja nije zapadna,mrze ga jer je naibolji kao i svakog sa istoka koji je u bilo kojoj oblasti zivota najveci ikada

Zasto bi oni mrzjeli nas forumase,mi tamo mozemo biti radnici za male pare,kada smo takvi onda nas vole.Ili kada smo u bilo cemu drugi,treci, cetvrti,peti,sesti samo ne prvi.Jel prvo mjesto je uvijek rezervisano za njih

Poslednja izmena:
Spanski mediji pisu pazite tu mrznju njihovog novinara.Kaze za Noleta on je srpski ultranacionalista i desnicar,antivakser iz genocidne zemlje i plus podrzava Putina.A kao prvo Noletov otac podrzava Putina.Nole nikada nije bio nacionalista i nikada javno nije izrazavao stav jel ljevicar il desnicar ili jel za Ruse ili Ukrajinace i zapad.Al vidite koliko je to odvratno oni pripisuju njemu to zbog njegovog oca.Koji jadnici i koliko su providni u mrznji.Samo zato sto je najbolji teniser ikada i sto im dominira na svim turnima sirom zapada vec preko 10 godina.Da je on 10 igrac svijeta,briga bi ih bilo za njega

Pisu Alkaraz pobjedio ultranacionalistu.A Nole bas je uvijek bio kontra tome,pa cak i u Hrvatskoj i Bosni ima fanove

Back