- Poruka
- 129.341
primetio sam da se krekeri uvek prave sa rupama...zasto?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a kako se doda so?zar za to ne sluzi so?![]()
Zavera moj ti , kradu nas na gramazimislim da su tako manje sanse da puknu prilikom pecenja
a kako se prave rupe?Zašto keks koji se zove 'rupičav' (crack = rupa, pukotina) ima rupe? Sem zbog imena, malo pretrage kaže da se rupe u keksu prave kako kako se ne bi formirali džepovi sa vazduhom unutar testa dok se peče
a bas bi bilo cool da imako keks na rupe kao sto imamo sir na rupeZašto keks koji se zove 'rupičav' (crack = rupa, pukotina) ima rupe? Sem zbog imena, malo pretrage kaže da se rupe u keksu prave kako kako se ne bi formirali džepovi sa vazduhom unutar testa dok se peče
Sprovela sam anketu, šta mi teško.primetio sam da se krekeri uvek prave sa rupama...zasto?
e ovo kao cips..vidis mogao bih i temu o tome da otvorimZavera moj ti , kradu nas na gramazi
Imas uvek izgovor da kupis dve kesice.
Koja to domaćica nema rupe?!?i cekaj da je to tacno..zasto domacica onda nema rupe?![]()
jos da kazem zadovoljnaKoja to domaćica nema rupe?!?
Okej, sama ću da izađem.![]()
sve si pogodioDomaćica je drugačija vrsta testa?
Nisam ja ništa.jos da kazem zadovoljna
pa da me torpedujete sa foruma
nemoj me vuci....
Kažemo da ako nismo mi pravili, ništa ne verujemo da je to zdravo. Ali možemo da mu kažemo "Zdravo!