Nexus 6
Iskusan
- Poruka
- 5.246
ako je sve to tacno...onda "touche"
i samo... zar nije SID- Sluzba za informacije i dokumentaciju ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nexus 6:ako je sve to tacno...onda "touche"
CBETO3AP:Podcenjuju ga zato sto su ljubomorni na njegove uspehe i iz ciste nemoci.
Covek je nekompromitovan i idealista. Ne interesuje ga varijanta da ukrade i pobegne. Ne laze.
Mogu samo da ga mrze svi a narocito glasaci DS sa prosecnim IQ 70.
CBETO3AP:Mogu samo da ga mrze svi a narocito glasaci DS sa prosecnim IQ 70.
Nexus 6:CBETO3AP:Mogu samo da ga mrze svi a narocito glasaci DS sa prosecnim IQ 70.
izvini...pobrkao si nas sa radikalima...
Nexus 6:CBETO3AP:Mogu samo da ga mrze svi a narocito glasaci DS sa prosecnim IQ 70.
Baron Ungern:Nexus 6:CBETO3AP:Mogu samo da ga mrze svi a narocito glasaci DS sa prosecnim IQ 70.
A ви ђикифанови сте пали на причу о реформама, билборде и шљаштеће Аудије у којима се возио Велики Вођа, и нисте приметили да мафијаши купују фабрике и концесије за изградњу аутопута а да се паре од приватизације користе за пуњење буџета уместо за инвестиције и кредитирање, да је милион људи остало на улици, да се уводи Гашин/Рашин школски систем који је требао да нас претвори у нацију идиота ( како би то рекао Мајкл Мур ) и да се краду посланички мандати и гласа из Бодрума.
Људи, јесте ли ви преспавали оне три године?
TAKO JE!!!!Baron Ungern:Nexus 6:CBETO3AP:Mogu samo da ga mrze svi a narocito glasaci DS sa prosecnim IQ 70.
A ви ђикифанови сте пали на причу о реформама, билборде и шљаштеће Аудије у којима се возио Велики Вођа, и нисте приметили да мафијаши купују фабрике и концесије за изградњу аутопута а да се паре од приватизације користе за пуњење буџета уместо за инвестиције и кредитирање, да је милион људи остало на улици, да се уводи Гашин/Рашин школски систем који је требао да нас претвори у нацију идиота ( како би то рекао Мајкл Мур ) и да се краду посланички мандати и гласа из Бодрума.
Људи, јесте ли ви преспавали оне три године?
CBETO3AP:Ma ni Svetozar nema svetosavsku perpektivu. Sto mu je trebalo to za IQ?
Ljudi, mi moramo da zivimo ZAJEDNOOOOOOO.
Jesi ti za Cedu? Nisam. Jesi ti za Voju? Nisam.
DOBRO.
Ajmo na pivo.
Nikako ja ne razumem zasto mora "na krv i na noz."
EJ, PA AJMO NA PIVO
commodore:CBETO3AP:Ma ni Svetozar nema svetosavsku perpektivu. Sto mu je trebalo to za IQ?
Ljudi, mi moramo da zivimo ZAJEDNOOOOOOO.
Jesi ti za Cedu? Nisam. Jesi ti za Voju? Nisam.
DOBRO.
Ajmo na pivo.
Nikako ja ne razumem zasto mora "na krv i na noz."
EJ, PA AJMO NA PIVO
ZAR NE MISLITE DA JE TO JEDINI NACIN DA KRENEMO NAPRED?
Da se ljudi, koji se UOPSTE ne slazu politicki NAVIKNU na cinjenicu da neko misli drugacije i da zive jedni pored drugih.
Izmedju ostalog i da idu na pivo zajedno.
Srbi smo, moramo ziveti zajendo.
A svadju... u kontejner.
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeNexus 6:pa to kazi ovima koji ih koriste...u medjuvremenu...NEMA PIVA...