Zasto Kostunicu podcenjuju?

Nexus 6:
CBETO3AP:
Mogu samo da ga mrze svi a narocito glasaci DS sa prosecnim IQ 70.

izvini...pobrkao si nas sa radikalima...

A ви ђикифанови сте пали на причу о реформама, билборде и шљаштеће Аудије у којима се возио Велики Вођа, и нисте приметили да мафијаши купују фабрике и концесије за изградњу аутопута а да се паре од приватизације користе за пуњење буџета уместо за инвестиције и кредитирање, да је милион људи остало на улици, да се уводи Гашин/Рашин школски систем који је требао да нас претвори у нацију идиота ( како би то рекао Мајкл Мур ) и да се краду посланички мандати и гласа из Бодрума.

Људи, јесте ли ви преспавали оне три године?

Nexus 6:
CBETO3AP:

Ma ni Svetozar nema svetosavsku perpektivu. Sto mu je trebalo to za IQ?
Ljudi, mi moramo da zivimo ZAJEDNOOOOOOO.

Jesi ti za Cedu? Nisam. Jesi ti za Voju? Nisam.
DOBRO.

Ajmo na pivo.

Nikako ja ne razumem zasto mora "na krv i na noz."

Baron Ungern:
Nexus 6:
CBETO3AP:

A ви ђикифанови сте пали на причу о реформама, билборде и шљаштеће Аудије у којима се возио Велики Вођа, и нисте приметили да мафијаши купују фабрике и концесије за изградњу аутопута а да се паре од приватизације користе за пуњење буџета уместо за инвестиције и кредитирање, да је милион људи остало на улици, да се уводи Гашин/Рашин школски систем који је требао да нас претвори у нацију идиота ( како би то рекао Мајкл Мур ) и да се краду посланички мандати и гласа из Бодрума.

nisam...samo sam se odmarao od devedesetih...

i kakve to ima veze sa mojim postom...?

Baron Ungern:
Nexus 6:
CBETO3AP:

TAKO JE!!!!

CBETO3AP:

DOBRO.

Ajmo na pivo.

EJ, PA AJMO NA PIVO

ZAR NE MISLITE DA JE TO JEDINI NACIN DA KRENEMO NAPRED?
Da se ljudi, koji se UOPSTE ne slazu politicki NAVIKNU na cinjenicu da neko misli drugacije i da zive jedni pored drugih.
Izmedju ostalog i da idu na pivo zajedno.
Srbi smo, moramo ziveti zajendo.
A svadju... u kontejner.

Vidis, da zivim u Nemackoj 30/40 -tih ne bih isao na pivo sa nacistickim olosem. Tako ni ovde ne bih isao sa kojekakvim vancagama. Znas ono, s kim si onakav si.

commodore:
CBETO3AP:

DOBRO.

Ajmo na pivo.

EJ, PA AJMO NA PIVO

ZAR NE MISLITE DA JE TO JEDINI NACIN DA KRENEMO NAPRED?
Da se ljudi, koji se UOPSTE ne slazu politicki NAVIKNU na cinjenicu da neko misli drugacije i da zive jedni pored drugih.
Izmedju ostalog i da idu na pivo zajedno.
Srbi smo, moramo ziveti zajendo.
A svadju... u kontejner.

Decaci, a sta je alternativa?

Gradjanski rat?
Bratoubilacki rat?
Demonstracije?
Ulicni sukobi?
Strana vojna intervencija za jednu od frakcija?
Za obe?

Ja vam lepo kazem ; da mi malo iskuliramo, pa da, lepo, odemo na pivo. I u bukvalnom i u metaforickom znacenju. Ja mislim da je vreme da se spusti lopta.
A reci kao "izdajnik", "demonkrata", "lopuza"... mozda vaze za nekog od "gospode" iz vrhova partija, ali za nas, narod, NE BI SMELE DA POSTOJE.
Toliko.

Back