AleksaJ
Buduća legenda
- Poruka
- 34.954
Ne znam.
Voleo bih da imam u isto vreme seks sa starijom zenom i njenom (punoletnom) cerkom.
Ja nisam monarhista.
Да да ти си демократа.... па само они спавају са мајкама и ћеркама
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam.
Voleo bih da imam u isto vreme seks sa starijom zenom i njenom (punoletnom) cerkom.
Ja nisam monarhista.
Potpuno ste u pravu, gospodine.Ti si neozbiljan sagovornik.
HvalaSvi ozbiljni istoričari se slažu da velika većina partizana nisu bili komunisti.
Pa zašto onda većina partizana nisu bili komunisti? Partizani su imali političke komesare koji su vršili propagandu među borcima i održavali i podizali moral u jedinicima.Zašto? Obrazloži tvoju tvrdnju
Pa ja predlažem da uradimo ovo zajedno u dogovoru sa administratorom:
Na Prvom zasedanju AVNOJ-a i Drugom zasedanju AVNOJ-a partizanski pokret zvanično je definisan kao opštenarodni pokret, a ne komunistički pokret. Broz je bio veliki lažov, ali obični seljaci su mu poverovali.zašto onda većina partizana nisu bili komunisti? Partizani su imali političke komesare koji su vršili propagandu među borcima i održavali i podizali moral u jedinicima.
Znali su ljudi zbog čega i za šta se bore. Seljaci nisu umobilni ljudi nego ljudi kao i svaku drugi.I na Prvom zasedanju AVNOJ-a i na Drugom zasedanju AVNOJ-a je partizanski pokret zvanično definisan kao opštenarodni pokret, a ne komunistički pokret. Većina seljaka koja je otišla u partizane je poverovala u to. Broz je bio veliki lažov, ali obični seljaci su mu verovali.
Mnogi nisu znali.Znali su
Zbog čega nemaš hrabrosti da prihvatiš moj predlog?zbog čega
Odakle ti istoričari znaju to? Nagađaju kao što i ja i ti radimo. Ali ne razumem tvoji logiki da su većina četnika bili monarhisti a većina partuzana nisu bili komunisti. Ispada da su se monarhisti borili pod petokrakom protiv kralja.Zbog čega nemaš hrabrosti da prihvatiš moj predlog?
Ja predlažem da uradimo ovo zajedno u dogovoru sa administratorom:
Ako pronađeš samo jednog ozbiljnog istoričara koji tvrdi da su svi partizani bili komunisti, onda će administrator mene trajno banovati. Ako ga ne pronađeš, onda će administrator tebe trajno banovati.
Da li imaš hrabrosti da prihvatiš ovaj predlog?
Какве ово има везе са темом!На Козари и око Козаре је побијено 700 000 жена деце људи
Усташе су спалиле све цркве
Замисли сада ти дође усташки Ујка или Даиџа што је био цвеће усташтва и каже ти .. Деко .. веруј ујки и даиџи
Нема 'поверења' .. Само својим предцима се верује
Него ти звекни оно што си тражио од других ..Где пише састав армија у тим операцијама ....
Линак само Линак ПДФ принтсцреен
https://iask.ai/q?mode=question&q=w...mentation+about+operation+white+in+yugoslavia
Valid historical documentation about Operation White in Yugoslavia can be found in various academic sources, military history texts, and online databases that focus on World War II history. Here are some key resources:
Academic Journals and Books
- Books on World War II in the Balkans: Many scholarly books cover the broader context of World War II in Yugoslavia, including Operation White (Fall Weiss). Titles such as "Yugoslavia's Bloody Collapse" by Laura Silber and Allan Little provide detailed accounts of the conflict and its operations.
- Military History Journals: Articles published in journals like The Journal of Military History often analyze specific operations, including Fall Weiss. These articles typically include primary source references and bibliographies for further research.
Online Resources
- Wikipedia: The Wikipedia page on Operation Case White provides a comprehensive overview of the operation, including its background, execution, and consequences. It cites various historical sources that can be explored for more detailed information.
- HistoryNet: The article titled "The Balkanized War" on HistoryNet discusses the complexities of the war in Yugoslavia during WWII, including Operation White. This resource includes references to primary documents and other scholarly works.
- Balkan War History: The website Balkan War History offers insights into Operation Case White with a focus on its strategic implications and outcomes.
Archives and Libraries
By exploring these resources, researchers can access valid historical documentation about Operation White in Yugoslavia.
- National Archives: Many countries involved in WWII have national archives that house documents related to military operations, including those conducted by Axis powers against Partisan forces in Yugoslavia.
- University Libraries: University libraries often have special collections or archives dedicated to military history where one can find firsthand accounts, operational orders, and other relevant documents regarding Operation White.
Istoričari utvrđuju istorijske činjenice na osnovu dokumenata i svedočanstva.Odakle ti istoričari znaju to?
Ogromna je razlika između nas i ozbiljnih istoričara.Nagađaju kao što i ja i ti radimo.
Ja predlažem da uradimo ovo zajedno u dogovoru sa administratorom:
Ja ne razumem tvoju logiku.ne razumem tvoji logiki da su većina četnika bili monarhisti a većina partuzana nisu bili komunisti. Ispada da su se monarhisti borili pod petokrakom protiv kralja.
Pokaži mi to istraživanje o tome koliko je bilo komunista među partizanima.Ja ne razumem tvoju logiku.
Ja predlažem da uradimo ovo zajedno u dogovoru sa administratorom:Pokaži mi to istraživanje o tome koliko je bilo komunista među partizanima.
Какве ово има везе са темом!
Какве везе Козара коју си поменуо има везе са темом?Па лахко има везе!!!
Оне Чиче које нису послушале Краља Југославије су се дружиле са Ујкама Даиџама и Амиџама у Блајбургу!!!
Какве везе Козара коју си поменуо има везе са темом?
У Блајбургу нема Срба уопште, а по свему судећи врло је мали број оних који је послушао краља том приликом.
Јесте, јеси прочитао то што си поставио!Значи 'повлачењепреко Блајбурга је мит'
https://srb.principshop.com/ustase-i-cetnici/
Фасцинантне 'историјске' чињенице које су се скриле вековима ....
Јесте, јеси прочитао то што си поставио!
Ово си поставио:Јесам! ..а ти своје си сам смислио или Чича Деди па Деда нама !!!
Ово си поставио:
"У покушају понижавања и лажног оптуживања четничке војске, креиран је познати комунистички мит о заједничком повлачењу четника и усташа преко Блајбурга. Наравно и овај као и многи други бесмислени митови немају апсолутно никаквих додира са истином.."
Ако си био саркастичан то и нагласиш одговарајућим знаковима интерпункције.Знаш ли шта је сарказам ?
Ima nešto crnogorskih četnika i ljotićevaca.Какве везе Козара коју си поменуо има везе са темом?
У Блајбургу нема Срба уопште, а по свему судећи врло је мали број оних који је послушао краља том приликом.
Има али они нису страдали у Блајбургу, него на Кочевском рогу и Зиданом мосту.Ima nešto crnogorskih četnika i ljotićevaca.
Ту је, тражи референце по википедији.Gde je @Meliot?
Vi banderaši možete da buljite u svoju banderašku literaturu do mile volje ali to ništa neće promeniti jer je istorija rekla svoje. "Pokušaj revizije poraženih i osramoćenih", tako bi se mogao nazvati sav taj vaš trud.Ту је, тражи референце по википедији.