Зашто је забрањен Српски Радио Сутон

Ако је истина да је разлог забране што нису имали дозволу, онда је ова тема за lock

E pa nije tema ya lock. Nadje se uvek neki marsowac ili Veliki Srbin, koji i ozonski omotač stavi u kontekst anti-srpski frižideri sa freonom. E pa kad ste se dohvatili spamovanja po anti-srpstvu, onda bar pokušajte da shvatite u kojim lažima živi ova država i koliko anti-srpstva rade oni koji se busaju u Velikosrpske grudi. Laž i zabluda nas tamane vekovima, mislim da je dobar način da se o tome raspravlja. Tačnije, krajnje je vreme, pošto hvatamo poslednji voz.

pa tako nekako. Nije problem da Ceca yaradi milion. Ali brate, kao i u kablovskoj TV, neka lepo odredjene stanice trpaju to u etar i shodno time plaćaju porez. Nek suša ko hoće, ali nek plaća to što sluša i nema tu neke filozofije. Pa nije ni čudo što su nam žene laka roba i što neće da rađaju decu, već samo hoće pare bez da rade. Tako su naučene od malih nogu, jer su im idoli, sponzoruše koje vaginom zarade za snimanje albuma. J6g, treba voditi računa o budućnosti...

pa zato i kazem...i o tome sam poprilicno razmislio....koliko si u zadnjih godinu dana vido napr dekija stankovica na tv ili novinama......a koliko onu ma necu ni ime da joj spomenem,niti drugima.......dobro ajde cola,dzeki,brena i slicni........
ma uveo bi u srbiju klasican vid zarade od 1 do 5.......koliko ulazes kvalifikacija+fizickog rada toliku ti ocenu dobija plata.......znaci pevaci ulazu 1 iz znanja i 1 iz fizickog rada-znaci minimalac..........i sracunas koliko je to pa ga ih uhvatis da voze i solidna kola pa u corku :rtfm:bre najgora stoka nevidjena............smisle 2 refrena i udri.........

ne bi se ja bas kacio sa marsovcima ili Velikim Srbima kako ovaj kaze, niti im gurao prst u oko

ako su marsovci Veliki srbi onda se malimcroatima lose pise, mars je bas veliki

javi se kad zavolis svoje, krajisnike, a onda oni tebe, ovako nista novo u cro, sve po starom WWI, WWII, devedesete, EU... samo dokle. znam do nekle.

Ajde klinac pali - idi spamuj marsowcima, tema je nešto drugo. Odlepršaj, pa se tamo voli sa kim hoćeš i ćuti dok čike pričaju. Mrš...

Back