Zasto je uvek zenska rec jaca protiv muske kad je u pitanju zlostavljanje?

da si probao da ćapiš muškarca za doope, bilo bi ti sve jasno
na primer, ja kad sam to pokušala par puta, nikako to nisam mogla da izvedem dobro,
jer se muška zadnjica i ženska jako razlikuju po tvrdoći i obično su mi samo upućeni podsmešljivi pogledi i komentari :evil:
..
jer bi mi ruka nekako bezveze skliznula sa te čvrste zadnjice i ne bih uspela uopšte ni da ga malo uštipim, a to je jako frustrirajuće..verujte mi na reč..nema veze što sam žensko :lol:
..
eto možda zato....jako je teško to izvesti...baš onako, a čak nisu ni otpor pružali, šta tek da jesu? :confused:

Seksualno ili bilo kakvo. Zabelezeni su milioni primera da su muskarce zene ili klinke optuzivele za seksualno uznemiravanje. I pored nikakvih konkretnih dokaza protiv muskaraca u 99 posto slucajeva su muskarci nahebali..
Dovoljno je na primer da neka klinka iz komsiluka te optuzi da si je capio za dupe u liftu i da najebes ko zuti... :evil:

To je danak cinjenici da imamo solidan broj yebacha presretaca kao i tome da muskarci imaju niske kriterijume vezane za odabir sex partnera.

iskreno...sad razmišljam....možda ipak treba i propustiti koji lift, naročito ako je u njemu zgodna, maloletna osoba...ja na primer kažem da čekam nekog, ako se nađem sa nekim muškarcem ispred lifta, ne, ne :nono2:...nema šanse da ja uđem u isti...ajde ti posle dokaži, kako nisi videla da te čudno gleda, sumnjivo izgleda i mislim "ajde molim te voziti se sam sa nekim strancem u liftu i to još do petog sprata" :lol: ja u lift ne ulazim, ako ne idem do kraja inače :lol: mislim do zadnjeg sprata...baš volim da se vozim liftom...još ako ima ona muzika što svira...to mi baš super :lol:

iskreno...sad razmišljam....možda ipak treba i propustiti koji lift, naročito ako je u njemu zgodna, maloletna osoba...ja na primer kažem da čekam nekog, ako se nađem sa nekim muškarcem ispred lifta, ne, ne :nono2:...nema šanse da ja uđem u isti...ajde ti posle dokaži, kako nisi videla da te čudno gleda, sumnjivo izgleda i mislim "ajde molim te voziti se sam sa nekim strancem u liftu i to još do petog sprata" :lol: ja u lift ne ulazim, ako ne idem do kraja inače :lol: mislim do zadnjeg sprata...baš volim da se vozim liftom...još ako ima ona muzika što svira...to mi baš super :lol:

Zar posle svih onih sexy zezalica sa liftom na "Zene pitaju"?:lol:

:manikir:
Urosiuse...to je bilo kad sam bila mlada i luda...sad jako pazim...jako :lol:
..
a tvojih odgovora se sećam...nikako nisi hteo da pristaneš da ti ženica zaglavljena u liftu sedne u krilo :lol:
..
vidiš tebe žena ne bi mogao lako da optuži za silovanje, ne daš se :lol:

A ja mislim da je danas cak mozda veca sansa da zaljubljena osvetoljubiva klinka lazno optuzi pristojnog muskarca koji je odbio nego da se desi da se manijak izivljava po komsiluku.

Manijak ako ima gram mozga zrtve ce traziti na drugom mestu.

Izgleda da sam jedan od retkih koji nema pervi fantazije.:lol:

sve ti verujem :lol:
ipak cu ja ostati kod golfa :mrgreen:

tako je...bar u vek imaš palicu da se odbraniš :mrgreen:
..
jooooj što bih sad bila pogana, ali neću :lol:
...
prejela sam se...pa sad samo mislim o liftu i vožnji :lol:

- - - - - - - - - -

A ja mislim da je danas cak mozda veca sansa da zaljubljena osvetoljubiva klinka lazno optuzi pristojnog muskarca koji je odbio nego da se desi da se manijak izivljava po komsiluku.

Manijak ako ima gram mozga zrtve ce traziti na drugom mestu.

Izgleda da sam jedan od retkih koji nema pervi fantazije.:lol:

Tako je Urosiuse...to ti je kao u oni psiho-američkim filmovima...to odbijanje tek može da ti napravi problem...znači ne odbijaj vožnju liftom, jer su klinke jakooo osvetoljubive :mrgreen:
...
moraš nešto da menjaš u vezi tih pervi fantazija...mislim. ne možeš tako kroz život...svi idu liftom, a ti peške :lol:

- - - - - - - - - -

sad ću da zbrišem :zkez:...jako mi je dosadno izgleda...i preuzela sam temu Efendiji, a to nije lepo :lol:

Seksualno ili bilo kakvo. Zabelezeni su milioni primera da su muskarce zene ili klinke optuzivele za seksualno uznemiravanje. I pored nikakvih konkretnih dokaza protiv muskaraca u 99 posto slucajeva su muskarci nahebali..
Dovoljno je na primer da neka klinka iz komsiluka te optuzi da si je capio za dupe u liftu i da najebes ko zuti... :evil:

Zato sto u vecini slucajeva muskarci su ti koji zlostavljaju zene, na ovaj ili onaj nacin ... a zasto, zato sto su jaci i ne osjecaju se nesto posebno ugrozeno. Cista priroda stvari ... tako je to sa stokom

Zato sto cesto ima istine, takodje i zato sto su zene bolji lazovi, a na kraju i zato sto su muskarci glupi.:)

Tvrdim odgovorno da nikad ni jedna zena nije izbegla da udje u lift samnom i da se cak pristojno pozdravi iako se neznamo.
Drugo tvrdim, da ni jedna klinka ni matorka ne bi dobila podrsku kada bi mene optuzila. ( ne zato sto sam u kolicima, nego zato sto ne bi ni pomislila to da uradi i zato sto bi lagala.)

A da se zaglavljivao na zadnjem spratu, jeste.:)

Zato što je veća verovatnoca da ćeš ti kao muško ćapiti neku klinku za dupe nego ona tebe :hahaha:

Daj ne zezaj me koja to zena moze da parira muskarcu koje optuzbe trice i kucine moze da te tuzarka do sutra panduri to ne hebu ni pola promila.Kod mene u komsiluku lik zenu odvaljuje od zivota i nikom nista ona cima muriju ja uvek kad vidim rotaciju na ulaztu zgrade sacekam murjake dojavim komsi da smanji tabanje a plavim bluzama kazem da lodacha izmislja i sad oni vise na njene pozive ne dolaze u medjuvremenu je fasovala i prijavu za lazno uzbunjivanje.:hahaha:

Daj ne zezaj me koja to zena moze da parira muskarcu koje optuzbe trice i kucine moze da te tuzarka do sutra panduri to ne hebu ni pola promila.Kod mene u komsiluku lik zenu odvaljuje od zivota i nikom nista ona cima muriju ja uvek kad vidim rotaciju na ulaztu zgrade sacekam murjake dojavim komsi da smanji tabanje a plavim bluzama kazem da lodacha izmislja i sad oni vise na njene pozive ne dolaze u medjuvremenu je fasovala i prijavu za lazno uzbunjivanje.:hahaha:

Ta je zasluzila da je oterate iz zgrade, ako rodjenog muza prijavljuje policiji i vas ce da prijavi za glupost.

Zena koja ne zeli da trpi uvek moze da ode, ako to ne uradi znaci da je ili sracunata ili glupa.

Ova i da hoce nema gde,:hahaha: muz joj je sve na vreme potrosio i sad zive kod njegove keve koja moze oboje da ih pedalira. Inace je cool lik zezator zesci odlican je keramicar i vodoinstalater ali kad mu lova nije redovna onda zeni lajavoj koske lomi.Cela zgrada ga stiti jer znamo da je po pitanju posla odlican i odgovoran a mora i on da ima neki izduvni ventil da mlati opajdaru koja ne radi nigde i nista

da si probao da ćapiš muškarca za doope, bilo bi ti sve jasno
na primer, ja kad sam to pokušala par puta, nikako to nisam mogla da izvedem dobro,
jer se muška zadnjica i ženska jako razlikuju po tvrdoći i obično su mi samo upućeni podsmešljivi pogledi i komentari :evil:
..
jer bi mi ruka nekako bezveze skliznula sa te čvrste zadnjice i ne bih uspela uopšte ni da ga malo uštipim, a to je jako frustrirajuće..verujte mi na reč..nema veze što sam žensko :lol:
..
eto možda zato....jako je teško to izvesti...baš onako, a čak nisu ni otpor pružali, šta tek da jesu? :confused:
:lol: ...

Na sudu nije tako i ne bi trebalo da je tako...znaci moze da laje koliko hoce nista od toga...
U narodu obrnuto, zato sto su muskarci papucari, picopacenici i zene vec duze vreme selektuju takve muskarce koji im ostavljaju utisak da grama integriteta nemaju , da mogu da ih voze sa malo truda kako vole i da su im misli stalno u kiti...
Pa i na temi se vidi da je vecina jadnickog modela razmisljanja, snishodljiva i priglupih argumenata i logike.
Mnogo je danas ljudi koji ceo svoj zivot zasnivaju na podmetnutim rezonima floskulama i nikad se ne zapitaju otkud to 2 i 2 jednako 8, naucili da tako dobijaju rutavu i kraj...

Kao i svakog muskarca i mene su optuzivale kad zele da ih poebem, a ja to ne ucinim....Prvo da bi pokrile sebe kod momka, to im je najbitnije, a ako momak eskalira stvar, onda se komplikuje...Nekad i da bi se osvetile , kako si se drznuo da je odbijes...a ona riba...
Doduse cesce je da te peca i ceka da se osveti kad ti nesto hoces pa da ti uskrati.

Kad zena pravi igru, ide do maksimuma, znaci za dan moze da napravi crnilo na licu kao da si je dvadeset puta pesnicom zakovao u glavu...
Znaci bas ono da nekog nokautiram 20 puta i svaki put da ga smestim u kockicu polaxpola metra na patos i ne bi toliko pocrneo...
Tu su problem lekari, jer znate da su skoro sto posto zene...Svako ko se tukao zestoko zna da ces pre odrati kozu coveku sa kostiju nego sto ce toliko pocrneti. Zene to trljaju i smisnkom nekako odrade, posle ostane plavo i crno, naprave cudan podliv, ali bi iskusan lekar treba da to razlikuje...

Problem je u narodu, znaci u vama.vecina napaljena na seks i prilicno glupa i neprofesionalna, daj da priucim ono sto mora i kraj, zaebancija...
Ali se zato svi busaju da znaju sve sto treba...

Na zalost, odstete za lazno svedocenje i optuzbe su tako minorne, jer sudije , osim ako ga nemas u dzepu politicki , ne shvataju potencijal stete koju imas.
Npr za laznu optuzbu da sam nekog seksualno uznemiravao , bez 2 mil evra, ne smatram adekvatnom odstetom, jer i odbrana kosta nekih 5k evra, a zivci tih 6 meseci kostaju sigurno puno...plus zbog papucarskog naroda koji kaze gde je bilo dima bilo je i vatre...i plus sto ces imati sigurno bar 5,6 tuca , obicno batine ces dobiti ti , od boraca papucara iz kraja...
Pa kad zbog lazne optuzbe izgubi stan i kucu roditelj ili da mu cerkica ide na 20 godina robije samo da bi otplatila presudu, e onda ce lazljive osobe, zene ili muskarci , malo ozbiljnije da fantaziraju.

Back