Zašto je u Beogradu trećina Srbije?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Откуд онда црквеног примра венчања Мирко Ругуз узима Марију Загуз?🤔
Objasnio sam u prethodnoj poruci, dobijali su prezimena slicno kako se dobijaju nadimci, no ne vidim u cemu je uopste fora citave price, i zasto se neko nervira sto neko drugi ima cudno prezime, ni kakvog to ima uticaja na kvalitet karaktera.

График приказује врло мали опсег... У оквиру 25 000 се све дешава, али то није од нуле него прилично високо.

Углавном, може се основано закључити - ни сво усељавање не постиже да се број становника овде увећава, застало се због катастрофалног мањка природног прираштаја.

Sta li ovo zatamnjeno znaci?
Она рупа коју је показао не обухвата КиМ.

Тако је по уставу... а ја могу о уставу да мислим било шта и могу да се залажем за референдум који би направио неке промене.

Услови за референдум су олакшани па се више не тражи већина свих бирача него је довољно само да од изашлих већина буде за.

График приказује врло мали опсег... У оквиру 25 000 се све дешава, али то није од нуле него прилично високо.

Углавном, може се основано закључити - ни сво усељавање не постиже да се број становника овде увећава, застало се због катастрофалног мањка природног прираштаја.
Morat' ce se nadoknaditi imigracijom iz drugih krajeva sveta, dobra stvar je onda sto licka prezimena vise nece biti tako cudna, a i licani ce napokon dobiti status domaceg.

Morat' ce se nadoknaditi imigracijom iz drugih krajeva sveta, dobra stvar je onda sto licka prezimena vise nece biti tako cudna, a i licani ce napokon dobiti status domaceg.
Ех, чудна... То бих пре назвао неком врстом вредности, посебног квалитета.
Уобичајене Петровиће, Јовановиће, Николиће, Марковиће... за њих немаш појма одакле су док не испричају своју причу.

Živim u Kg i uopšte ne osećam da sam uskraćena za nešto što ima BG jer mogu posetiti ga kad god poželim . Volim da turistički odem u BG, naravno, postoje i neki drugi razlozi zašto mi je ponekad potrebno biti u BG ali ne osećam tu veliku potrebu da živim baš u BG umesto u KG. I za sve ostale, imamo vodu, struju i internet dobre brzine :mrgreen:

Živim u Kg i uopšte ne osećam da sam uskraćena za nešto što ima BG jer mogu posetiti ga kad god poželim . Volim da turistički odem u BG, naravno, postoje i neki drugi razlozi zašto mi je ponekad potrebno biti u BG ali ne osećam tu veliku potrebu da živim baš u BG umesto u KG. I za sve ostale, imamo vodu, struju i internet dobre brzine :mrgreen:
Ni meni ne fali što ne živim u Zagrebu. Do Zagreba ima oko 50-55km, povezanost je dobra, vlak, autocesta. Također imamo struju, vodu, kanalizaciju i internet. Imamo i dom zdravlja i bolnicu. Imamo i trgovine, ne toliko kao u Zagrebu, ali eto, imamo.
Navodno sve više Zagrepčana se raspituje za život van Zagreba, pa i u ovom mom gradu.
https://www.tportal.hr/biznis/clana...ako-je-zivjeti-ondje-teze-se-vracaju-20241026

Back