Zasto je toliko sexi kada zene nose najlonke?

• Začetnik teme Začetnik teme BMWZ4
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Možda si ti moj sin šime, ukucaj pib da proverimo :lol:

- - - - - - - - - -

Nose najlonke da tebi ogade ovaj svet. I puštaju dlake iz istih pobuda. I nemaju pišu iz istih pobuda :konfete:

- - - - - - - - - -

Pa može da se sexa i u hulahopkama, onda ostavi utisak nevine. Npr ako su baš tako fine i tanke i neprimetne hulahopke :cool:
Halteri su za raskalašne žene :babamrazica:

Da tako ja u hulahopkama ili ako nadjem neke dobre samodrzece jer imam mlitave noge. Nikako ne mogu da ih zategnem iako vezbam.

Možda si ti moj sin šime, ukucaj pib da proverimo :lol:

- - - - - - - - - -

Nose najlonke da tebi ogade ovaj svet. I puštaju dlake iz istih pobuda. I nemaju pišu iz istih pobuda :konfete:

- - - - - - - - - -

Pa može da se sexa i u hulahopkama, onda ostavi utisak nevine. Npr ako su baš tako fine i tanke i neprimetne hulahopke :cool:
Halteri su za raskalašne žene :babamrazica:

Nema potrebe da mi ga vise gade. Zaista, dovoljno je bilo.

ako garderoba stoji na njima odlično, pa i čarape...onda nemam ništa protiv...ali imam protiv toga kad navuče uske farmerke, po svaku cijenu, a dupe ravno ka daska..i stoje im kao piletu sisa..ili kad navuče štikle, misleći da će biti seksipilnija, a noge ružne do bola...e to je onda problemčina...:aha:

Meni je jos gore kad se uvuce u uske farmerke a slauf visi preko:bljak: Pitam se da li takve osobe imaju ogledalo u kuci.

Meni je jos gore kad se uvuce u uske farmerke a slauf visi preko:bljak: Pitam se da li takve osobe imaju ogledalo u kuci.

mani je i šlauf prihvatljiviji od trbušnjaka...kad vidim trbušnjake na ženi, ili malo jaču mišićavost, sloši mi se...kao da vidim nekog tipa..mnogo testosterona...
na ženi jedino čvrsto dupe je privlačno, i listovi mogu malo da se ocrtavaju, ni protiv toga nemam ništa..:aha:

Back