Pa da cujemo, kako se stvara jaka i stabilna porodica?
Tupsone, ne stvara -već da se zaštiti ugrožena porodica na vreme od izazivača tragedija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa da cujemo, kako se stvara jaka i stabilna porodica?
Koji si ti pacijent, jedva si cekao nesrecu u necijoj porodici da bi opljunuo po Tadicu.
Tupsone, ne stvara -već da se zaštiti ugrožena porodica na vreme od izazivača tragedija.
A kako bi radikali to odradili? Kako bi oni zaštitili tu porodicu bolje od demokrata?
Evo sad i ti ko virus bre....deliš na radikale i demokrate.tkacio:Jel ti to tako sa visine i ponižavajućki.
Ovo nije ni prva porodica kojoj nije pomognuto na vreme ni poslednja.Ja sam i skoro sličnu otvorio temu gde isto državni organi ništa nisu preduzeli a mogli su i morali.tkacio:
A to se zove:
![]()
Dakle, nemoj da se pretvaras, svi mi odlicno znamo da te za te ljude zabole pedu.
Pa ako je Tadićeva vlada kriva za zločin, onda bi verovatno ona druga "narodnjačka" vlada bolje to rešila i možda sačuvala život ljudi. Ja samo pitam kako zamišljaš da bi ta druga vlada to rešila? Jednostavno pitanje!
Inače, jednostavno pitanje je proveren recep zapušavanja usta pljuvačima, koji ni ne znaju šta lupaju. Dokaži suprotno i odgovori mi.
Jednostavno treba sprečiti a ne čekati pa lečiti.Prvo omladina je ostavljena ulici da se vaspitava uz opijanja i uražnjavanje gudre.Znači država mora da se posveti bržim angažovanjem mladih u korist društvu a ne ostavljati na milost na pr. nemoćnih i siromašnih roditelja.Država mora da stvori institucijski aparat koji će spečiti i umanjiti maloletničku stranputicu ka razbojništvu,silejdžijstvu a kasnije i glavnim inicijatorima nastajanja potencijalnih ubica.Mladima se mora više posvetiti pažnja inače će kada dođe do ukidanja viza EU, Srbija ostati bez Srpske omladine zato što će je mladi napustiti tražeći bolje po svetu tako da će Srbin biti manjina u svojoj državi za kratko vreme.
Dakle svi mi to znamo, ali Slobodan je stvorio imperiju droge u Srbiji, razorio školstvo, pa polse Čolićka, Radikali koriste decu za svoje potrebe i uče ih nasilju i mržnji prema Srbima, pljuju po policiji, Vladi i institucijama itd...
kako te onda nije sramota da otvaraš ovakve teme i prozivaš legitimno izabranu vlast, koja se po prvi put trudi da polako vraća stvari na normalu. Kako ti meni možeš da kažeš da ja pravim podele, a ti svojim licemerjem podstičeš sve to po čemu pljuješ. Dokle ćeš da praviš štetu svojoj državi, lagajući o nečemu o čemu pojma nemaš? Srbine...