ZAŠTO JE TADIĆEVA VLADA GLUVA ZA POTENCIJALNE PORODIČNE ZLOČINE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo sad i ti ko virus bre....deliš na radikale i demokrate.:otkacio:Jel ti to tako sa visine i ponižavajućki.

Pa ako je Tadićeva vlada kriva za zločin, onda bi verovatno ona druga "narodnjačka" vlada bolje to rešila i možda sačuvala život ljudi. Ja samo pitam kako zamišljaš da bi ta druga vlada to rešila? Jednostavno pitanje!

Inače, jednostavno pitanje je proveren recep zapušavanja usta pljuvačima, koji ni ne znaju šta lupaju. Dokaži suprotno i odgovori mi.

Tupsone, ne stvara -već da se zaštiti ugrožena porodica na vreme od izazivača tragedija.

Izazivac tragedije ne postoji u stabilnoj porodici.
Bas bih voleo da cujem kako ti zamisljas sve to.

Ovo nije ni prva porodica kojoj nije pomognuto na vreme ni poslednja.Ja sam i skoro sličnu otvorio temu gde isto državni organi ništa nisu preduzeli a mogli su i morali.:otkacio:

Pa znam, samo cekate da neko rikne, da opljunete po Tadicu.

A to se zove:

hooded%20vulture,%20arba%20minch.JPG

Dakle, nemoj da se pretvaras, svi mi odlicno znamo da te za te ljude zabole pedu.

A to se zove:

hooded%20vulture,%20arba%20minch.JPG

Dakle, nemoj da se pretvaras, svi mi odlicno znamo da te za te ljude zabole pedu.

Nemoj porediti lešinare sa ovim koji razvlače mrtve za političke poene. Lešinari imaju svoju ulogu irade za dobrobit prirodnog poretka. Ovi koji koriste mrtve u dnevnopolitičke svrhe su štetočine i nikakva korist od njih ne postoji.

Pa ako je Tadićeva vlada kriva za zločin, onda bi verovatno ona druga "narodnjačka" vlada bolje to rešila i možda sačuvala život ljudi. Ja samo pitam kako zamišljaš da bi ta druga vlada to rešila? Jednostavno pitanje!

Inače, jednostavno pitanje je proveren recep zapušavanja usta pljuvačima, koji ni ne znaju šta lupaju. Dokaži suprotno i odgovori mi.

Jednostavno treba sprečiti a ne čekati pa lečiti.Prvo omladina je ostavljena ulici da se vaspitava uz opijanja i uražnjavanje gudre.Znači država mora da se posveti bržim angažovanjem mladih u korist društvu a ne ostavljati na milost na pr. nemoćnih i siromašnih roditelja.Država mora da stvori institucijski aparat koji će spečiti i umanjiti maloletničku stranputicu ka razbojništvu,silejdžijstvu a kasnije i glavnim inicijatorima nastajanja potencijalnih ubica.Mladima se mora više posvetiti pažnja inače će kada dođe do ukidanja viza EU, Srbija ostati bez Srpske omladine zato što će je mladi napustiti tražeći bolje po svetu tako da će Srbin biti manjina u svojoj državi za kratko vreme.

Jednostavno treba sprečiti a ne čekati pa lečiti.Prvo omladina je ostavljena ulici da se vaspitava uz opijanja i uražnjavanje gudre.Znači država mora da se posveti bržim angažovanjem mladih u korist društvu a ne ostavljati na milost na pr. nemoćnih i siromašnih roditelja.Država mora da stvori institucijski aparat koji će spečiti i umanjiti maloletničku stranputicu ka razbojništvu,silejdžijstvu a kasnije i glavnim inicijatorima nastajanja potencijalnih ubica.Mladima se mora više posvetiti pažnja inače će kada dođe do ukidanja viza EU, Srbija ostati bez Srpske omladine zato što će je mladi napustiti tražeći bolje po svetu tako da će Srbin biti manjina u svojoj državi za kratko vreme.

Aha, jasno je meni sve to. Ali kako se to radi. Recimo, pozoveš decu na ulice da protestvuju zbog Karadžića, a onda ih zahebeš, pa počneš da im pričaš kako nije u redu da ne rade ništa i da se drogiraju, već treba da počnu da uče i rade. Mladima treba da se posveti pažnja kad trebaju politički poeni ili još ponekad? Ili kako, mislim, ni jedan radikal nikad nije to pomenuo kako bi uradio. Samo priče "mi bi smo trebali...", ali ništa sem toga.

Dakle svi mi to znamo, ali Slobodan je stvorio imperiju droge u Srbiji, razorio školstvo, pa polse Čolićka, Onaj ljigavi exministar prosvete, pa Lončar itd... Radikali koriste decu za svoje potrebe i uče ih nasilju i mržnji prema Srbima, pljuju po policiji, Vladi i institucijama itd...

kako te onda nije sramota da otvaraš ovakve teme i prozivaš legitimno izabranu vlast, koja se po prvi put trudi da polako vraća stvari na normalu. Kako ti meni možeš da kažeš da ja pravim podele, a ti svojim licemerjem podstičeš sve to po čemu pljuješ. Dokle ćeš da praviš štetu svojoj državi, lagajući o nečemu o čemu pojma nemaš? Srbine...

kraj krajeva, ne vidim da se i jedna druga partija stvarno zabrinula za takve stvari da nesto promeni.

ni Velja Ilić, Ni onaj drugi debeli gospodin iz SPS, pre roka Mrkonjić,

ni Koštunjičavi, niko pa ni najveće "patiote", a kako je po vama Tadić izvor svog zla na zemlji, što se čudite, što Tadić nije reagovao, i onako je "usta ša", ja se samo čudim kako ostatak, koji je svehrišćanski u svakom pogledu, mogao da ne reaguje, kako ti "drugi" koji su "bolji" nisu ništa uradili da se promeni situacija kakva je sada.

Dakle svi mi to znamo, ali Slobodan je stvorio imperiju droge u Srbiji, razorio školstvo, pa polse Čolićka, Radikali koriste decu za svoje potrebe i uče ih nasilju i mržnji prema Srbima, pljuju po policiji, Vladi i institucijama itd...

kako te onda nije sramota da otvaraš ovakve teme i prozivaš legitimno izabranu vlast, koja se po prvi put trudi da polako vraća stvari na normalu. Kako ti meni možeš da kažeš da ja pravim podele, a ti svojim licemerjem podstičeš sve to po čemu pljuješ. Dokle ćeš da praviš štetu svojoj državi, lagajući o nečemu o čemu pojma nemaš? Srbine...

Sloba ti je stvorio imperiju droge a SPS ne spominješ zato što je sa tvojim izabranim presednikom jel?
Radikali pljuju policiju a što policija ubija od batina nema veze jel?
Vi niste nikad pljuvali policiju, napali državu,zapalili skupštinu,jel?
Ti ne praviš štetu državi puštajući Kosovo na milost EUleksu i Šiptarima jel?
Sram tebe bilo kad si sve svoje grehove zaboravio a setio si se tuđih:otkacio:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back