Zasto je Srbija protiv Ibera,najekonomicnijeg taksi prevoza u svetu?

Ovi su registrovani u APRu, Kada si registrovan ,sigurno je da placas porez, Sada moguce je da zakon ne prepoznaje to sto su oni bolje organizovani od privatnika taksiste koji ima troskove da dodje do musterije ,ovih ima vise i voznju uzima najblizi , Onoi sto znam je da su taksisti najverniji poklonici politike AV jer su bliski i mentalitetom i ideoloski, Znate taksisti i nisu cvet ovog drustva.,naprotiv,

Moraju biti registrovani kao taksi udruzenje,mislim da je to jedna od tacaka gde nastaju sukobi oko taksista i car.go...

Нисам те питао чему служе порези него да ли познајеш неког ко ради а не плаћа порез. Не познајеш, зар не?

То су наравно празне приче.

Ila ih tushta i tma... Eno zli jezici tvrde da BATO od Ane Brnabe u Srbiji jos nikome nije ni centa platio. Niti ga ko zbog toga proganja.

Drugi zli jezici tvrde da iza ove Car:Go price a vezane za App u Srbiji u nekom smislu i stoji Bato od Ane Brnabe glavom i bradom...

Drugo, odgovorno tvrdim, da firma Asomacum nije nikada ni jedan dinar platila u budzet. Kako? Ne zna se ko je vlasnik. Pa kako da naplatis "nepoznatom licu" porez.

Trece, pre ce da vidimo vanzemaljce ovde na forumu nego da tata od Neshe Sline plati porez. Kako nam neki dan isprica Nesho, ima nekoliko firmi... ali ni jedna od tih firmi nikada nije napisala niti jednu fakturu, ni nije prihodovala niti jedan jedini Dinar.

Sto god si visi u strukturi SNS, to manja sansa da platis porez...

Meni samo nije jasno, zasto se otvaraju firme, ako one nikada nece nista prihodovati?
To samo u Srbiji ima...

Back