sumnjivo lice
Buduća legenda
- Poruka
 - 44.833

Hocu da podelim sa vama jedno saznanje koje sam cuo od prof, Dragana Simeunovica.Gostujuci u emisiji Pravac koji vodi bivsa zena premijere ,Ksenija Vucic izneo je podatak koji me pogodio, U drugom svetskom ratu Jugoslavija je izubila oko 1,67 miliona stanovnika, Najvise Srba ali ne od pusaka Nemaca i Ustasa vec medjusobno se istrebljujuci, Cetnici i partizani su jedni dsrugima naneli najvece zrtve. Jedini gerilski borci su bili Srbi ,Profesor kaze da Ustase nisu imali velike gubitke do pred sam kraj rata jer su bili u kasarnama i drzavotvorni a nasi po sumama i gorama. Braca Bugari su bili uz Nemce i nisu cak morali da idu ni na ruski front, Promenili su curak pred kraj i ukupno imali hiljadu i sest stotina poginulih u drugom svetskom ratu, Eto neko ce izvuci pouku zasto nam je ovako,
osim sto je konstatacija totalno pogresna, film se ne zavrsava sa 1945. nego se nastavlja.Bugari su bili "pametni" ,pa su im Rusi tako pametnima uveli komunizam,nakon cega su ziveli pola veka kao klosari.Ko je posetio Sofiju pocetkom devedesetih zna o cemu je rec To je dovelo do toga da su opet kao pametni (zasluge iz 1999.)usli u EU,pa danas u Bugarskoj izuzev u Sofiji i Plovdivu nema omladine.Bugarska je unistena u svakom smislu,sa dva miliona pobeglih u EU koji se nikada nace vratiti
Srbija pored svega sta je snaslo u proslom veku,i dalje je Svajcarska za Bugarsku