Zasto je rock neshvatljiv?

• Začetnik teme Začetnik teme Rokerka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zar je moguce da osobe klasifikujemo prema vrsti muzike koju slusaju?!
Ne mozes one koje slusaju turbo folk ubaciti u jednu kutiju, repere odvojiti u drugu...?!

Prijatelje biras jer ti odgovaraju, njihovo ponasanje i nacin na koji postupaju sa tobom...*******, najbolja drugarica mi slusha dark metal(meni potpuno neshvatljiv), drug je domaci roker, sestra u dusi petak vece provodi gledajuci Grand show, a decko mi nesto recituje u mikrofon:D.....

di su vam mozgovi?!!!

Malo mi je to sve prenaduvano.
Svi mi koji slusamo rock, metal, smo nekad imali slicnih problema.
Zar vi ni o cemu drugom ne pricate osim o muzici i oblacenju?
Mozda da batalis te majice, jer to jeste pozerski, i tako si jos vise na meti drustva.
Kasnije ces naci drustvo sa kojim ce ti biti prijatno i ko ce te razumjeti, a sad, imas 13 godina, i to je otprilike neko vrijeme kad svi izigravaju da imaju neke nepokolebljive stavove i ne znam ni ja sta.

E baš sam na sajmu knjiga kupila bend-majicu.
:D

Meni lepo. Imam masnu kosu, ne izlazim na dnevno svetlo, droziram se sirupom od bokvice, ovo ono, ludilo, imam kožni mantil i nosim martinke leti.

Vaaau.

A meni je i dalje lepo.

E sad, neko moze da napise nosim izreze do pupka, imam kilo sminke, svi bi da me po*ebu, ne silazim sa stikli, i bas mi je vrh.
Mala iima problem upravo zbog ljudi kao sto si ti.
Nijesi rocker ako imas masnu kosu i martinke. Da ne spominjem dio sa izlazenjem samo nocu.

Back