Zasto je rock neshvatljiv?

• Začetnik teme Začetnik teme Rokerka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
А тек панк... Панк је иструлио у земљи...

Реп је исто мртав...

ROCK IS NOT DEAD

guitar_smiley-1.gif
guitar_smiley-1.gif

z:mrgreen:z:mrgreen:z:mrgreen:z:mrgreen:z:mrgreen:

ne mozete jedan cjeli muzicki pravac postaviti samo na jednog covjeka. Svaka cast Hendrixu al dok god postoje ljudi koji slusaju njegovu muziku, muzika nije mrtva. Mrtav je covjek a ne cjeli muzicki pravac.

A zašto da ne?
Rock ne postoji više u onom obliku u kojem je postojao i to je sasvim OK.
Sada na njegovom mestu postoje gomila pravaca koje je inspirisao.

Čitava priča se svodi na masovnu kulturu.

Sasvim je OK biti hardcore fan nekog pravca, ali očekivati da taj isti pravac traje večno je malo uvrnuto.

Više nikada neće D'n'B biti popularan kao 90-ih u Engleskoj, R'n'R kao 50-ih u SAD ili klasika kao prethodnih vekova u Evropi.

Aj напиши још који пут најке ти... :eek:

Неки музички правац је мртав када то једноставно више није то... Када је изгубио свој култни статус. Која је рок група данас истински рок? Који репер у Америци репује квалитетан реп? Значи смешно је шта се данас прави од музике...

Zar nije pank mrtav?

To je samo slogan! Punk's not dead!
А тек панк... Панк је иструлио у земљи...

Реп је исто мртав...
Nije bre Punk mrtav,ima idalje bendova koji sviraju i ima idalje svirki i Punkera... Nije to sad nesto toliko kvalitetno i dobro (pricam o muzici) ali moze da se slusa i divlja! Polako se budi i ta muzicka scena! A da rep je puko nacisto,mozda ima 3-4 repera sa ovih prostora koji imaju veze sa zivotom,ostalo je sve sranje!!

kome neshvatiljiv?! ko trebada shavti, shavitiće... nije sve za svakog... a što se tiče društva, svaka krpa nađe zakrpu, samo ti živi svoj život, radi i sluša šta želiš i sve će doći na svoje... i da, samo ne treba biti 100% isključiv, za drugarstvo i prijateljstvo je potreban kompromis, u mnogo bitnijim stavrima od muzike, pa i u k+njij koja je relativno nebitna kategorija za to! ;)

auh tema od pre 5 god...

Poslednja izmena:
Au ljudi dok sam iscitao ovih 11 stranica ismejao sam se ko nikad...Nemogu da verujem koliko su neki ovde neobrazovani i blago receno glupi..Dajte bre, zar stvarno mislite da je rock samo u opijanju, dorgiranju i sexu?To nekome bilo dosadno pa smislio taj slogan...Jeste da ne treba o ukusima raspravljati, ali kazite mi kako je bolji grand kad samo ukljuce ritam masinu, ove "odpevaju" nesto i toliko.Njihove pesme se urade za 11min, a koliko je potrebno da se uradi prava rock pesma?Da se iskomponuju soloi, ritmovi, pa da se sve to uklopi?Mnogo vise vermena i truda.Zato cenim i postujem rock, jer se ljudi trude da stvore muziku, a ne da puste ritam masinu i pevaju o tome kako je sinoc bila zurka svi pijani i neznaju gde su..
Rockeri i metalci sektasi?
Ajmo malo i o tome.Jeste da 99% rockera i metalaca nosi crno i voli tu boju ali zar to znaci da su sektasi?Evo ja sam metalac, volim da nosim crno.Lepo mi stoji, svidja mi i toliko o tome.A nisam sektas i svake nedelje idem u crkvu.Jeste da ima rockera sektasa, to ustvari nisu rockeri nego neki zesci ghoticari itd.Mada opet, nisu svi goticari sektasi..

Rock je neshvatljiv jer postoje ljudi kao ja,sektas sam pre svega,slusam rock i metal i vrbujem ljude preko neta!Vec sam vrbovao saa ovog foruma 32-e ljudi!Najpokorniji ljudi koje sam vrbovo sa ovog foruma su gospodin Overkil i djevojka Angel koji obavljaju neke prljave poslove za mene i nasu sektu.E zbog ovoga ljudi ne vole Rock!

Poslednja izmena:

Back