Schrodinger
Veoma poznat
- Poruka
- 14.845
Nemanjici su bili tirani i genocidasi.Слушајте појце са протеста који добија прави српски карактер... немањићки. Браво то је Србија!![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemanjici su bili tirani i genocidasi.Слушајте појце са протеста који добија прави српски карактер... немањићки. Браво то је Србија!![]()
Manje gledaj i slusaj oblajznutog Krleta i nemoj da kopiras njegove besmisliceОво је нека псеудо- бутжоаска побуна више срење класе коју мрзи да ради, навикнута да буде боље плаћена од свих осталих, без икаквих заслуга; до сад им је успевало да самохвалисањем дижу себи цену, али је та прича "проваљена", па сад имамо те изливе хистерије и беса које кулминирају сутрашњим фијаском.
Биће болног суочавања са истином, много попијених Бенседина и кукњаве, са којом ће нас гњавити још неко кратко време.
А онда ће бес преусмерити на међусобна оптуживања, што ће бити катарзично, за оне, који нису безнадежни случајеви.
Dobro sta da se radi, sateran je i Zelenski mnogo vise pa je li se predao zbog toga.Ne, nije propao #Nepomenikov kult licnosti je srusen. On se sateran uza zid i ocajan je zbog toga.
Internacionalni mediji govore da su protesti zbog korupcije…
Posteno govore za razliku od nasih medija....Internacionalni mediji govore da su protesti zbog korupcije…
To su dva razlicita slucaja.Dobro sta da se radi, sateran je i Zelenski mnogo vise pa je li se predao zbog toga.
Koji dajte link?Posteno govore za razliku od nasih medija....
ti si vec drugi sns-ovac na forumu koji masta o gradjanskom ratu samo da ti ne padne sekta i komandamt caci broj 1Dobro sta da se radi, sateran je i Zelenski mnogo vise pa je li se predao zbog toga.
Ako kazes nepomenik, Zelenski je verovatno sinonim toga. Tesko je udariti na pravo zlo ako ne i nemoguce...To su dva razlicita slucaja.
Pti si vec drugi sns-ovac koji masta o gradjanskom ratu samo da ti ne padne sekta i komandamt caci broj 1
policija kada vidi narod na 100-ine hiljada, ima da vam okrene ledja, dacic u ostavci, mora da vam nije lako radi guza, gace zvace
Nepomenik je izraz za Đavola da ga ne bi prizivali pravim imenom. Zato Jovo Bakić time zove VuqIera.Ako kazes nepomenik, Zelenski je verovatno sinonim toga. Tesko je udariti na pravo zlo ako ne i nemoguce...
Plenum studenata je izdao zahtev "Da se povećaju državna davanja"Распад комунизма у Србији!
propada tihi i eu, pa nije jos, ka'ce ne zna se, i nas amere propadaju mnogi, ali ... ne desava se jos uvek nista iz njihovih snovaP
Ustanak propo.
Tramp ti ukinuo ministarstvo prosvete, jesi cuopropada tihi i eu, pa nije jos, ka'ce ne zna se, i nas amere prodadaju mnogi, ali ...
ali caciji su prsli kao kapisle, i odakle uopste premijeru u ostavcci ideja da je on pozvan da vam bude vodja? ima jos batonasa koji rade za njega?
Pogledajte prilog 1697732
Маркеѕ и Енглез су превазиђени. Слушај српске појце са дочека!Plenum studenata je izdao zahtev "Da se povećaju državna davanja"
To mi baš zvuči kao Marks i Englez
Tebe su ćaci locirali.propada tihi i eu, pa nije jos, ka'ce ne zna se, i nas amere propadaju mnogi, ali ... ne desava se jos uvek nista iz njihovih snova
ali caciji su prsli kao kapisle, i odakle uopste premijeru u ostavcci ideja da je on pozvan da vam bude vodja? ima jos batonasa koji rade za njega?
Pogledajte prilog 1697732
ja mislim da je za av-tihrista [antihrista] izraz, ali da se sada ne udubljujemoNepomenik je izraz za Đavola da ga ne bi prizivali pravim imenom. Zato Jovo Bakić time zove VuqIera.
Čim vidim kafirske ikone, odmah mi se pri_berekinišeМаркеѕ и Енглез су превазиђени. Слушај српске појце са дочека!
Imate li nekog osim kaljavih titoista?Nepomenik je izraz za Đavola da ga ne bi prizivali pravim imenom. Zato Jovo Bakić time zove VuqIera.
Иди дружи се онда са Јовом Бакићем.Čim vidim kafirske ikone, odmah mi se pri_berekiniše
Ne, nego za Beelzebubaja mislim da je za av-tihrista [antihrista] izraz, ali da se sada ne udubljujemo
Šta mu hvaliИди дружи се онда са Јовом Бакићем.
Шешир малиŠta mu hvali
Ali zato uredno podržavaš Duci SimonovićaImate li nekog osim kaljavih titoista?