Galadmanasijin
Domaćin
- Poruka
- 3.464
Posteno!To ne menja cinjenicu da boljeg politicara od Miterana do danas,Evropa videla nije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posteno!To ne menja cinjenicu da boljeg politicara od Miterana do danas,Evropa videla nije.
čuj 50-60.000izgleda da je protest završen.
Svi počeli da se razilaze zbog kiše.
protest je propao jer im vreme nije bilo naklonjeno
procena : bilo ih je izmđu 50 i 60 hiljada
kakav god da je bio, radikali su se hvalili i seselj i vucic da se napio slaveci njegov atentat, i danas cujemo da kaze caci da se zvezdanu ruka pozlatila!Posteno!To ne menja cinjenicu da boljeg politicara od Miterana do danas,Evropa videla nije.
Ma posteno se ne odnosi na samog Djindjica,nego na njegove saradnike.kakav god da je bio, radikali su se hvalili i seselj i vucic da se napio slaveci njegov atentat, i danas cujemo da kaze caci da se zvezdanu ruka pozlatila!
a sta nam oni nude?
lazu da kum sa slupanim meklarenom nije imao kokain u krvi, vec samo u mokraci?
dezinformer dragan vucicevic u tv programu cak smrce istoi taj kokain!
u skupstini se vidi beli prah po sakoima!
koji kokain?
isto onaj koji ana brnaba sef mafije ugovara sa madurom i koji svercuju iz juzne amerike!
halo, pa na cemu ce da baziraju rast bdp-a, kada presahnu krediti jer niko nece da ulaze u ovu nestabilnu srbiju, u ekspo, a investitoiri se vec razbezali pokupivsi beneficije od drzave?
na cemu? na svercu kokaina? malo su se preigrali sa ovom idejom, a narod misle da je lud, propadaju narod kao tihi svabove, nema sansi da im sve ovo prodje
ma kakvi, zeks je samo cherry on the top, sustina je na cemu baziras rast bdp-a, trenutno imas samo ekspo na kredit i kokain za keshijanuMa posteno se ne odnosi na samog Djindjica,nego na njegove saradnike.
Da je uspeo Canka i Koraca da obuzda,da se ne abolira Pink,danas ne bi imao ovu mafiju
ti si propao cacijuMišljenja sam da je uzrok u korumpiranosti opozicije i studenata.Takvo je moje mišljenje.
Novog Neobaveštenog? Mora ozbiljan kandidat, Koštunica je jedino uspeo u tome da ga Druga Srbija bezglasno izgura sa scene.Још ако студенти и професори оснују покрет, па то прерасте у партију, па добијемо новог Коштуницу за кога ће људу да гласају само да се решимо ове беде.
Ovo drugo, ali u pokušaju.Па јел устанак или обојена револуција ? ај се договорите шта је
Paranoises. Danas nema vesti o carinama I Trampu?![]()
Evo zovemo ti @Sizifdok se vi zajebavate i blejite po ulici ja sam danas sadio 50 ari vinograda i plus rezao jos jedno 2 sata lozu
nemam ja vremena da gluvarim po ulicama, da gubim ove lepe dane kad treba da uradim posao
voce mora da se posadi sad, da se oreze ako ja to ne uradim drugi niko nece
lako je biti blejac
A zasto si ti ljut?dok se vi zajebavate i blejite po ulici ja sam danas sadio 50 ari vinograda i plus rezao jos jedno 2 sata lozu
imao sam radnike ceo dan
sutra je nedelja i sad dolaze losi kisni dani i jako je bitno bilo da to uradim pre kise
nemam ja vremena da gluvarim po ulicama, da gubim ove lepe dane kad treba da uradim posao
lako je biti blejac
puca mi ona stvar i za vas blokadere, i za cacije i za vucica
vadite i oci ako ocete al bez mene
A zasto si ti ljut?
To je odlicno...pravis i belo I crno vino?uopste nisam ljut
srecan sam jer sam zavrsio dosta velik posao danas
To je odlicno...pravis i belo I crno vino?
Velikoprodaja?naravno
3 sorte belog i 3 sorte crvenog
Tiksi nam je forumaš malo plašljive prirode, čim oseti vunicu on se odma seti da moraju da se sade jagode, orezuju vinogradi, ljušte orasi, pare zečevi i šta sve pošten čovek mora na selu da radi, samo da ne dobije masnicu od pendreka na protestu.Evo zovemo ti @Sizif
Znam ja za vasu obostranu simpatiju, pa rekoh mozda imas nesto tu jos da dodas.Tiksi nam je forumaš malo plašljive prirode, čim oseti vunicu on se odma seti da moraju da se sade jagode, orezuju vinogradi, ljušte orasi, pare zečevi i šta sve pošten čovek mora na selu da radi, samo da ne dobije masnicu od pendreka na protestu.
Tiksi nam je forumaš malo plašljive prirode, čim oseti vunicu on se odma seti da moraju da se sade jagode, orezuju vinogradi, ljušte orasi, pare zečevi i šta sve pošten čovek mora na selu da radi, samo da ne dobije masnicu od pendreka na protestu.
To je kad imaš dva odrasla zeca a treba ti još pet malih zečića.Pare zecevi?![]()
ja ?ti si propao caciju
Orasi se krckaju.Tiksi nam je forumaš malo plašljive prirode, čim oseti vunicu on se odma seti da moraju da se sade jagode, orezuju vinogradi, ljušte orasi, pare zečevi i šta sve pošten čovek mora na selu da radi, samo da ne dobije masnicu od pendreka na protestu.
Tihomire,svaka čast.dok se vi zajebavate i blejite po ulici ja sam danas sadio 50 ari vinograda i plus rezao jos jedno 2 sata lozu
imao sam radnike ceo dan
sutra je nedelja i sad dolaze losi kisni dani i jako je bitno bilo da to uradim pre kise
lako je biti blejac
puca mi ona stvar i za vas blokadere, i za cacije i za vucica
vadite i oci ako ocete al bez mene
Biće tumbanja po celom svetu samo u Srbiju jok.Ako cuje Aleksa bice tumbanja