Zašto je propao i ovaj ustanak?

Posteno!To ne menja cinjenicu da boljeg politicara od Miterana do danas,Evropa videla nije.
kakav god da je bio, radikali su se hvalili i seselj i vucic da se napio slaveci njegov atentat, i danas cujemo da kaze caci da se zvezdanu ruka pozlatila!

a sta nam oni nude?
lazu da kum sa slupanim meklarenom nije imao kokain u krvi, vec samo u mokraci?
dezinformer dragan vucicevic u tv programu cak smrce isti taj kokain!
u skupstini se vidi beli prah po sakoima!
koji kokain?
isti onaj koji ana brnaba sef mafije ugovara sa madurom i koji svercuju iz juzne amerike!
halo, pa na cemu ce da baziraju rast bdp-a, kada presahnu krediti jer niko nece da ulaze u ovu nestabilnu srbiju, u ekspo, a investitoiri se vec razbezali pokupivsi beneficije od drzave?
na cemu? na svercu kokaina? malo su se preigrali sa ovom idejom, a narod misle da je lud, propadaju narod kao tihi svabove, nema sansi da im sve ovo prodje, sekta je dobrano zabrazdila, sada mora lustracija crveno-crne koalicije, nikakvi izbori sa njima, cak i ako vidimo da bi ih dobili, jer je narod ustao

kakav god da je bio, radikali su se hvalili i seselj i vucic da se napio slaveci njegov atentat, i danas cujemo da kaze caci da se zvezdanu ruka pozlatila!

a sta nam oni nude?
lazu da kum sa slupanim meklarenom nije imao kokain u krvi, vec samo u mokraci?
dezinformer dragan vucicevic u tv programu cak smrce istoi taj kokain!
u skupstini se vidi beli prah po sakoima!
koji kokain?
isto onaj koji ana brnaba sef mafije ugovara sa madurom i koji svercuju iz juzne amerike!
halo, pa na cemu ce da baziraju rast bdp-a, kada presahnu krediti jer niko nece da ulaze u ovu nestabilnu srbiju, u ekspo, a investitoiri se vec razbezali pokupivsi beneficije od drzave?
na cemu? na svercu kokaina? malo su se preigrali sa ovom idejom, a narod misle da je lud, propadaju narod kao tihi svabove, nema sansi da im sve ovo prodje
Ma posteno se ne odnosi na samog Djindjica,nego na njegove saradnike.
Da je uspeo Canka i Koraca da obuzda,da se ne abolira Pink,danas ne bi imao ovu mafiju

Још ако студенти и професори оснују покрет, па то прерасте у партију, па добијемо новог Коштуницу за кога ће људу да гласају само да се решимо ове беде.
Novog Neobaveštenog? Mora ozbiljan kandidat, Koštunica je jedino uspeo u tome da ga Druga Srbija bezglasno izgura sa scene.

Па јел устанак или обојена револуција ? ај се договорите шта је
Ovo drugo, ali u pokušaju.

E3ED5D8F-4D3C-4D4C-86B4-210882A8152E.png

A97CBC13-761B-4193-A1E0-AE0A465F404B.jpeg

Paranoises. Danas nema vesti o carinama I Trampu? :lol:

dok se vi zajebavate i blejite po ulici ja sam danas sadio 50 ari vinograda i plus rezao jos jedno 2 sata lozu

imao sam radnike ceo dan

sutra je nedelja i sad dolaze losi kisni dani i jako je bitno bilo da to uradim pre kise

nemam ja vremena da gluvarim po ulicama, da gubim ove lepe dane kad treba da uradim posao

voce mora da se posadi sad, da se oreze ako ja to ne uradim drugi niko nece

lako je biti blejac

puca mi ona stvar i za vas blokadere, i za cacije i za vucica

vadite i oci ako ocete al bez mene

dok se vi zajebavate i blejite po ulici ja sam danas sadio 50 ari vinograda i plus rezao jos jedno 2 sata lozu

imao sam radnike ceo dan

sutra je nedelja i sad dolaze losi kisni dani i jako je bitno bilo da to uradim pre kise

nemam ja vremena da gluvarim po ulicama, da gubim ove lepe dane kad treba da uradim posao

lako je biti blejac

A zasto si ti ljut?

Tiksi nam je forumaš malo plašljive prirode, čim oseti vunicu on se odma seti da moraju da se sade jagode, orezuju vinogradi, ljušte orasi, pare zečevi i šta sve pošten čovek mora na selu da radi, samo da ne dobije masnicu od pendreka na protestu.

zabole me uvo za bilo kakve i bilo cije proteste

posle 5. oktobra kad sam video kolika sam budala ispao zarekao sam se da necu otici nikada vise u zivotu ni na jedan protest u BG

ko god da organizuje

mozda bi otisao jedino da ja treba da dodjem na vlast da postanem ministar

a da idem da blejim da puknem 100 evra na put da bi vucica lopova zamenio djilas lopov marinika ili poglavnik dinko ?

ne pada mi na pamet

imao sam radnike ceo dan

lako je biti blejac

Tihomire,svaka čast.

Back