Zašto je potrebna dramatika kod brisanja naloga ?...sa psihološkog gledišta

Razmaženost...

Priznam-razmazili me ovde...
Nekoliko sam puta dao da se ugasi nalog i otvarao odmah novi...Bez dramatike,ali mi trebalo zbog
previše repki koje su smetale sagovornicima...S ovim nalogom nemam te probleme-ugradili mi neki
algoritam pa svaku treću ili petu repku beleži...To je ok jer su repke dobre za kratku komunikaciju...
Osim toga,klonove tretiram ravnopravno ostalim nalozima-i iza njih su živi ljudi šta uvažavam...
Nekad otkrijem ponekog moderatora iza klona,ali mašala -pst-nema to veze...Ne vole da su kao modovi
prisutni,a ne mogu da ne lanu...:mrgreen:Normalno...:lol:
Za ove navučene koji se otimaju kao jegulje u sitnoj mreži sve se više upetljavajući-nemam leka,a rado bih im pomogao...
Jedini način je Bosanski-biti tvrdoglav i ne hteti! Tako sam ja prestao da pušim,iako bih sad zapalio...A neću!:lol:

Imao sam prilike da na forumima vidim trivijalnost kada član/članica izrazi želju
da navodno obriše nalog, tj. da mu/joj administracija izvrši delete profila iz nekih njemu/njoj
znanih razloga.

Umesto da se ta stvar reši na PP-u sa administracijom što je i normalno,
to pitanje se provlači kroz teme na forumu direktnim pitanjima adminu foruma kada će to biti prosleđeno.

Onda nastupa ono poznato ubeđivanje od strane drugih članova : " Ma jojj, nemoj, gde ćeš, šta ti je, neeemojjj..."

Šta je to u psihi takvih članova koji na kraju ostanu na forumu a da su pre toga napravili demonstrativnu najavu odlaska ??

Želja za pažnjom, sažaljenjem, molbom za ostanak ?

Otići u tišini ili praviti svojevrsni 'skandal' ?

Verovatno misle da ce ih neko " vuci za rukav" i moliti da ostanu tu gde jesu. Takvo ponasanje vise odgovara ljudima sa visokim misljenjem o sebi , ljudima koji vole da budu u centru paznje, onim sujetnim koji za sebe misle da im je svaka zlatna. Nailazila sam na takve najave ovde na forumu i nekako dok citas postove tih sto demonstrativno " odlaze" vidis da su to uglavnom neki likovi koji vole da isteruju pravdu ali onu koja samo njima odgovara. Vredjaju , pljuju pa kad se nadje neko ko nasedne na njihove provokacije svale svu krivicu na njega i na kraju pocnu da glume nevinasca ,samo sto im ne izrastu andjeoska krila i zasijaju oreoli iznad glava. Cim se nadju u posebnom delu koji stoji zakljucan i dobiju po koji " C vitamin" odma kao odlaze, a njihovi iz klana krenu da ga mole da ostane pa se taj na kraju ipak predomisli ( propasce forum bez njega) . Otisao bi on ali ga " Kamenko" ubedio da ostane.... Naravno da je bolje da odes u tisini, niko nas ne mlati po usima da budemo ovde, a i kakva vajda od dizanja prasine sto na forumu nece vise biti nekog " Kalimera" , " Sampite" ili nekog sa drugim nikom ( izvinjavam se ako postoje forumasi sa ovim nikovima, to mi bezveze palo na pamet).

Poslednja izmena:
Verovatno misle da ce ih neko " vuci za rukav" i moliti da ostanu tu gde jesu. Takvo ponasanje vise odgovara ljudima sa visokim misljenjem o sebi , ljudima koji vole da budu u centru paznje, onim sujetnim koji za sebe misle da im je svaka zlatna. Nailazila sam na takve najave ovde na forumu i nekako dok citas postove tih sto demonstrativno " odlaze" vidis da su to uglavnom neki likovi koji vole da isteruju pravdu ali onu koja samo njima odgovara. Vredjaju , pljuju pa kad se nadje neko ko nasedne na njihove provokacije svale svu krivicu na njega i na kraju pocnu da glume nevinasca ,samo sto im ne izrastu andjeoska krila i zasijaju oreoli iznad glava. Cim se nadju u posebnom delu koji stoji zakljucan i dobiju po koji " C vitamin" odma kao odlaze, a njihovi iz klana krenu da ih mole da ostanu pa se oni na kraju ipak predomisle ( propasce forum bez njih) . Otisao bi on ali ga " Kamenko" ubedio da ostane.... Naravno da je bolje da odes u tisini, niko nas ne mlati po usima da budemo ovde, a i kakva vajda od dizanja prasine sto na forumu nece vise biti nekog " Kalimera" , " Sampite" ili nekog sa drugim nikom ( izvinjavam se ako postoje forumasi sa ovim nikovima, to mi bezveze palo na pamet).

evo jedne istinite pričice na ovu temu, pričala mi je starija sestra od ujaka
tada je bila klinka sa svojih 10-11 god. :D

veli ona, roditelji su joj na poslu i ostavili da je čuva baba i deda, pošto je bilo veliko dvorište
sa tri kuće, tu su bile još i strine, tetke itd.
izbaksuzi se ona jedan dan, nešto joj nije po volji, ne udovaljavaju joj njenim hirovima,
i moja seka, pribogu kao što jestetako malo opičena, oće onda skače u bunar i to sa grlatom pretnjom
da je čuje ceo komšiluk zakoračila kao na bunar, podigla nogu i sprema se kao da skoči

baba, strine, tetke u sav glas :

-nemojjj ćerkooo, nemojj molim te, šta ti je, nemojjj..kukuuu, dete će skoču u bunaaarr...jaoooo

ona se i dalje sili, godi joj to što je odvraćaju i sve više preti i najavljuje skok :D

kad u jednom trenutku izlazi moj deda iz kuće i pita kakva je to galama
ove žene kroz kuknjavu mu odgovaraju da 'oće dete da se utopi u bunar
on je pogleda oštro, obrisa masnu bradu jer se podigao od stola, ručao čovek,
i onako ljutito drekne na nju:

-ajde skači, ajde, odma skači, ja odgovaram za tebe, otac i majka te meni ostavili na čuvanje...ajde, šta čekaš,
i neću da te vadim iz bunara, da znaš !!!

ona najednom presta da histeriše, povuče nogu pa onako uplašeno sa dozom nadmenosti vrcnu se i reče:

-ahaaa, 'oću đavola da skačem, pa da se udavim

:hahaha: :zcepanje:

------------------------

p.s.
mislim da ova životna anegdota moje blesave sestre ide u paralelu sa ovom tematikom o kojom pričamo ;)

mjokkkk...samo napisem modu pismo nesto u fazonu kao, postovani modu posto nisam vise u stanju da se nosim sa intelektualnim izazaovima koje ovaj forum nosi, zamolio bih vas da mi ugasite nalog...i dodam...a ako mi ne izadjete u susret mozete zajedno sa celom administracijom da mi se socno napusite qurtza.. i da vish kako mi odmah izadju u susret... a cene iskrenost kod ljudi iako je sankcionisu ... to mi se jedino i najvise svidja ovde, zato i svrnem uvek kad mi je dosadno...
:hahaha::rotf::mrgreen:Nisam odmah primetio ovo...:hahaha::rotf:

Back