Steinadler
Poznat
- Poruka
- 9.944
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Razmaženost...
Šta je to u psihi takvih članova koji na kraju ostanu na forumu a da su pre toga napravili demonstrativnu najavu odlaska ??
da se dusmani poraduju odlasku...a onda prc.![]()
Razmaženost...
Imao sam prilike da na forumima vidim trivijalnost kada član/članica izrazi želju
da navodno obriše nalog, tj. da mu/joj administracija izvrši delete profila iz nekih njemu/njoj
znanih razloga.
Umesto da se ta stvar reši na PP-u sa administracijom što je i normalno,
to pitanje se provlači kroz teme na forumu direktnim pitanjima adminu foruma kada će to biti prosleđeno.
Onda nastupa ono poznato ubeđivanje od strane drugih članova : " Ma jojj, nemoj, gde ćeš, šta ti je, neeemojjj..."
Šta je to u psihi takvih članova koji na kraju ostanu na forumu a da su pre toga napravili demonstrativnu najavu odlaska ??
Želja za pažnjom, sažaljenjem, molbom za ostanak ?
Otići u tišini ili praviti svojevrsni 'skandal' ?
Verovatno misle da ce ih neko " vuci za rukav" i moliti da ostanu tu gde jesu. Takvo ponasanje vise odgovara ljudima sa visokim misljenjem o sebi , ljudima koji vole da budu u centru paznje, onim sujetnim koji za sebe misle da im je svaka zlatna. Nailazila sam na takve najave ovde na forumu i nekako dok citas postove tih sto demonstrativno " odlaze" vidis da su to uglavnom neki likovi koji vole da isteruju pravdu ali onu koja samo njima odgovara. Vredjaju , pljuju pa kad se nadje neko ko nasedne na njihove provokacije svale svu krivicu na njega i na kraju pocnu da glume nevinasca ,samo sto im ne izrastu andjeoska krila i zasijaju oreoli iznad glava. Cim se nadju u posebnom delu koji stoji zakljucan i dobiju po koji " C vitamin" odma kao odlaze, a njihovi iz klana krenu da ih mole da ostanu pa se oni na kraju ipak predomisle ( propasce forum bez njih) . Otisao bi on ali ga " Kamenko" ubedio da ostane.... Naravno da je bolje da odes u tisini, niko nas ne mlati po usima da budemo ovde, a i kakva vajda od dizanja prasine sto na forumu nece vise biti nekog " Kalimera" , " Sampite" ili nekog sa drugim nikom ( izvinjavam se ako postoje forumasi sa ovim nikovima, to mi bezveze palo na pamet).
mjokkkk...samo napisem modu pismo nesto u fazonu kao, postovani modu posto nisam vise u stanju da se nosim sa intelektualnim izazaovima koje ovaj forum nosi, zamolio bih vas da mi ugasite nalog...i dodam...a ako mi ne izadjete u susret mozete zajedno sa celom administracijom da mi se socno napusite qurtza.. i da vish kako mi odmah izadju u susret... a cene iskrenost kod ljudi iako je sankcionisu ... to mi se jedino i najvise svidja ovde, zato i svrnem uvek kad mi je dosadno...