Zašto je Peti oktobar uspeo, a 15. Mart nije ?

...Путин подржава АВа ...
Си Ђи подржава АВа...
КимЏонг ...Бата Бонг ....
Сием Реп и Синга Пур ...
сви су ушле АВу у тур

Svima Vucic zavrsava i daje nesto sto im treba

1. Makronu daje 2 milijarde za Rafale - u zamenu ima podrsku
2. Trampu najbolje lokacije za hotele - u zamenu ima podrsku
3. Solcu srpski litijum - u zamenu ima podrsku
4. Rusima - neuvodjenjem sankcija - vezu posrednu sa Evropom za izbegavanje istih - u zamenu ima podrsku
5. Kinezima Bor , Zrenjanin i druge lokacije za mega fabrike preko kojih prodaju svoju robu na zapadnom trzistu izbegavajuci carine - u zamenu ima podrsku

Zato Vucic toliko vlada. Jer daje kljucnim centrima moci sve sto oni zele , na ustrb interesa srpskog naroda. Jer zna da ga ne moze srusiti narod, demokratije nema, vec samo jaki centri moci ako ne budu zadovoljni njegovim radom za njih.

Ма објаснио си шта је теби у глави ... Добијо си објашњење шта је другима у глави ....

Историја нас учи да Фашистички режим XXога века су трајали све до смрти тих вођа или економскога пораза

Слаб ти је покушај ширења дефетизма ... Протестују особе 30 - ..... не само по телу већ и духу

тако да ти са својих 90 + никада их нећеш разумети ни прихватити

Што и не траже ....не требаш им нити си им користан икакав... Ето барси користан себи .. а и расте ћитаност Крсте ...

Пиши ...
osim što će voždova smrt biti prirodna

.. на снимцима се не види трчање ..само су људи бачени лево и десно ....?!

Подзвични и надзвучни Соник канон делује само до 140 метара
jel?
e to meni treba!
gde ima da se kupi?
treba mi za ove kučkare iz susedne zgrade što dolaze pred našu, kažu "šetaju" pa od tolikog Beograda samo ovde javna površina...

Svima Vucic zavrsava i daje nesto sto im treba

1. Makronu daje 2 milijarde za Rafale - u zamenu ima podrsku
2. Trampu najbolje lokacije za hotele - u zamenu ima podrsku
3. Solcu srpski litijum - u zamenu ima podrsku
4. Rusima - neuvodjenjem sankcija - vezu posrednu sa Evropom za izbegavanje istih - u zamenu ima podrsku
5. Kinezima Bor , Zrenjanin i druge lokacije za mega fabrike preko kojih prodaju svoju robu na zapadnom trzistu izbegavajuci carine - u zamenu ima podrsku

Zato Vucic toliko vlada. Jer daje kljucnim centrima moci sve sto oni zele , na ustrb interesa srpskog naroda. Jer zna da ga ne moze srusiti narod, demokratije nema, vec samo jaki centri moci ako ne budu zadovoljni njegovim radom za njih.
Bio sam zapanjen kada je vučićev Sputnjik počeo da objavljuje pozitivnu sliku naroda, a onda muk. Ni to nije pomoglo hrabrim srbaljima hahahahah

jel?
e to meni treba!
gde ima da se kupi?
treba mi za ove kučkare iz susedne zgrade što dolaze pred našu, kažu "šetaju" pa od tolikog Beograda samo ovde javna površina...

За паре све има.

Милицијски су тамно плави,

а војни суонако маскирно светло тамно зелени или светло тамно браон или светло тамно сиви

Битно је само дали би хипо или хипер соник канон

Bez obzira što je 15. Mart bio mnogobrojniji i bolje organizovan
on nije mogao uspeti
iz prostog razloga jer mu raison d'etre tj. razlog postojanja bio slab.

Drugo je Peti oktobar.

Posla nije bilo, para i robe takođe,
ceo svet nas je mrzeo, veći njegov deo bombardovao.

Autodestruktivac koji nas je doveo u tu situaciju
je svoju sudbinu vezao za sudbinu Srbije
i vukao celu zemlju u svoj sopstveni ponor.

Videvši da je pokrao izbore
i shvativši da je rešio dalje da nas vuče u propast
narod je osnažen pravom energijom
lako raskinuo lance koji su ga vezivali za samoubicu.

Neko će reći da je i Vučić vezao svoju sudbinu za sudbinu Srbije,
možda jeste,
ali je njegov put pobednički
kao što je bio i knjaz Milošev i Titov ...
para je bilo sto puta vise nego deset godina kasnije

i posla je bilo 450.000 puta vise nego deset godina kasnije

ne znas ti nista

Usrao se od šetnje, jel? Što je najgore mislim da je čak i povremeno iskazivanje straha bilo kompletno izrežirano. Srbija je zbog hulje postala pakao paralelnog univerzuma.
Što se tiče izbora, Vuqiqu je dovoljno da ucenjuje, dovodi cigane, bosance i ostali šljam i dobiće sigurno svaki put.
kome se ne svidja - Beč, Berlin, Njujork, Sahara, Severni Pol...

За паре све има.

Милицијски су тамно плави,

а војни суонако маскирно светло тамно зелени или светло тамно браон или светло тамно сиви

Битно је само дали би хипо или хипер соник канон
pa šta znam ja mali do srednji kučići i ima dva teleta

jedna dilea uradila mural svom keru na zgradi
umesto rodjenoj majci da uradi mural a on keru?

kakva bi jačina trebala za takve?

kome se ne svidja - Beč, Berlin, Njujork, Sahara, Severni Pol...
Znam da misliš da si Donald Tranp pa da možeš da priuštiš sebi takvu repliku, ali baš zato je i Srbiju od 2012e napustilo 700,000 ljudi.
Ja ću ih verovatno ispratiti

na kraju će zombirani Srbi da pognute glave beže u inostranstvo gde će se mešati sa lokalnim stanovništvom i nestati zauvek

Znam da misliš da si Donald Tranp pa da možeš da priuštiš sebi takvu repliku, ali baš zato je i Srbiju od 2012e napustilo 700,000 ljudi.
Ja ću ih verovatno ispratiti

na kraju će zombirani Srbi da pognute glave beže u inostranstvo gde će se mešati sa lokalnim stanovništvom i nestati zauvek
50% se vratilo posle 30 dana
razlog: tamo se radi na poslu

50% se vratilo posle 30 dana
1742112575735.png

1742112598634.png

Jes *****, a ti lagi i lagi. Još je vuqiq dao šiptarima bezvizni režim da mogu kolonizovati Srbiju a vi ste to prespavali
Upravu su bili oni koji su mi govorili da će šiptari da uzmu i jug Srbije

15. mart je uspeo. Sve ostalo su režimske budalaštine.
Studentski pokret je jasno najavio da se ne sme dopustiti nikakvo nasilje i da bi ono bilo u interesu režima.
Pre svega zato što sama pomisao na nasilje kada na ulicama ima pola miliona protestanata suluda.
Posebno, ako se zna da je Hulja doveo u institucije koje je uzurpirao, najgori kriminalni mogući talog srpskog društva, ptetvarajući ih u utvrđenja kakva trenutno možda ne postoje ni u Ukrajini.
Jedna varnica je juče mogla da izazove krvoproliće i posluži kao osnov Hulji da uvede vanredno stanje, što mu je i bio plan.
Pristojna, normalna i prelepa Srbija mu to nije dopustila.
Takođe, besmislene su bilo kakve paralele između 5.oktobra i onoga što danas imamo u Srbiji.
Petog oktobra vlast, iako kriva za mnogo toga, imala je predstavu da se na ulicama nalazi njen narod. Štitile su ih elitne vojne jedinice koje su prešle na stranu naroda.

Ovo danas su okupacione vlasti u Srbiji, koje okupljeni narod ne doživljavaju kao svoj, kako oni i nemaju narod, pa ih shodno tome nazivaju ustašama. Znaju da se ne mogu osloniti na policiju i vojsku, ne veruju im, pa su se zato okružili u svom uporištu najgorim mogućim kriminalcima. Ni kriminalci nemaju naciju. Oni ne mogu kao JSO da pređu na stranu naroda.
Ubijaće ga za svaki evro kojim su plaćeni.

Na kraju, protesti 5. oktobra imali su podršku Zapada, zbog nekih njihovih interesa.
Današnje proteste ne podržava niko, kako je režim u Srbiji zadovoljio sve moguće interese stranih sila.
Ovi danas protesti nemaju nikog, sem onog naroda koji živi u Srbiji.
Treba reći da i jedine simpatije prema protestima dolaze sa prostora bivše Jugoslavije kako valjda jedino oni shvataju sa čim se suočavamo. Hvala im na tome. Hvala braći Hrvatima, Bosnjacima, Slovencima i Makedoncima.
Naravno, Rumuni su uvek pored nas.

Sve ide po planu i programu studenata
Ovo je zamisljeno da bude miran protest kao i svaki sto je bio
Polako ali sigurno podizu svest ljudi i ohrabruju ih i neprestano vrse pritisak na vlast
Vidite po reakciji vlasti ciji je svaki naredni korak iznudjen, panican i pogresan
i da gube konce kao i podrsku naroda
To je cela sustina studentskih protesta

Poslednja izmena:
Kaže Vucko iz vucilenda ,bogati su sinoć demonstrirali,i treba da vide zbog čega se bogati bune kad im je sve dao. :malav:
Čekaj da se mi sirotinja dignemo zvučni topovi ti neće pomoći. :)
Sinoć su demonstrirali ljudi koji smrde na alkohol i ne znaju zašto su tu zajedno sa studentima koji isto ne znaju zašto su tu.
Dovoljno je pogledati lajv na kanalu bez cenzure kada intervjuišu ljude

Kad su mu rekli da idu na Slaviju Dikić nije mogao da veruje
1742114856325.png

Kakvi šiptari minus kada je ovo računanje bez kosova, jer smo izgubili čak i sever 2013e kada je Vuqiq potpisao briselski sporazum
Zatim slede demokratski brakovi iz interea
Ljubav traje dok ima da se raspičkava
Da stiču zajedno - e to kod advokata po hitan razvod
Pa pošto niko nikog ne iebava postigli smo da odlaze matori ali da ne dolaze novi (za zajebavanje od opdredjenih iz 45-te).
Tako da to nije loše jer ako nema plena izumreće ovi iz familija od 45-te

Medjutim AV je organizovao 20.000 evra za treće dete
Iako su Romi prozivani bespošztedno ispostavilo se da ni jedan Bosanac sa dvojnim državljnanstvom nema ispod 3 klempe.

Poslednja izmena:
Sinoć su demonstrirali ljudi koji smrde na alkohol i ne znaju zašto su tu zajedno sa studentima koji isto ne znaju zašto su tu.
Dovoljno je pogledati lajv na kanalu bez cenzure kada intervjuišu ljude

Kad su mu rekli da idu na Slaviju Dikić nije mogao da veruje
Pogledajte prilog 1698468

pa ako ćemo se vredjamo ni ovi vaši nisu neka barokna lepota
dinarski tip glave karakterstičan pogled odličan njuh za pare

1742115226053.webp

Back