Zašto je Peti oktobar uspeo, a 15. Mart nije ?

Одлично....суперекстрафеноменално....протест окупио милион људи,сјајно...одавно није било на неком скупу толико света....А сад тј. од сутра ујутру СВИ НА СВОЈЕ РАДНЕ ЗАДАТКЕ :hahaha: ....да не кажем ''пуш пауза готова,рони даље'':kez:

Откачи се Информера, Н1, Ртс, питај људе директно!
Колегиница је у контакту са наставницима њене деце, као члан Савета родитеља.
moj prosvetar radi u gimnaziji. ne moram nikoga da pitam.

u ovoj skoli je ovako. ko nije radio 45 minuta sve casove, njima se smanjuje plata jer nisu odrzali cas.

i niko ne pita dal' je to zbog ubedjenja ili je fizicki sprecen da radi

moj prosvetar radi u gimnaziji. ne moram nikoga da pitam.

u ovoj skoli je ovako. ko nije radio 45 minuta sve casove, njima se smanjuje plata jer nisu odrzali cas.

i niko ne pita dal' je to zbog ubedjenja ili je fizicki sprecen da radi
Сажаљевам случај... :lol:
Ко се качи са Чак Норисом, мора да зна да прими буботку...:mrgreen:

Opet botovi po običaju vade sve iz konteksta što njima odgovara

5.10. su nasilne demonstracije zbog nepriznavanja poraza na izborima. Cilj je bio da vlast prizna poraz, sredsvo su bile nasilne demonstracije

15.3. je samo najveći do sada mirni protest zbog korupcije vlasti. Ne znam ko vam stalno puni glavu o nasilnom svrgavanju vlasti... sami smišljate obojene revolucije i sami se čudite kad se ne desi...

To sam i ja rekao,
s tim što sam objasnio i zašto je ovaj jučerašnji protest "podbacio",
u smislu nasilne promene vlasti.

Naime
nije bilo valjanog razloga,
pa ni energije,
za pravu revoluciju.
Не, није било интересовања да се власт насилно сруши. Организатори су сами више пута рекли да то није крај, него само један од протеста. Само су Велики Вођа Србије и свих Србаља у земљи и расејању и његови побратими дизали тензије и говорили о мајданима.

To znaju svi koji nisu deca...

Kad je trebalo skinuti Slobu , posle rata, zamislite, pre rata je Sloba imao podrsku zapadne EU, naravno da je uvek imao podrsku CIA, imao je podrsku USA u smislu precutne diplomatske dozvole da resi kosovsko pitanje, ali ne na konacni nacin, nego da sredi dzepove oko severne kosovske mitrovice, ili kosovske mitrovice uopste...pa bi posle bilo guranja na podelu enklava , nesto slicno kao u bosni...CIA je bila prilicno slobodnog i otvorenog uma kako ce dobiti bonstil.

Ali onda je malo zbog ponasanja Slobe, ne da je sad on lupao kontru , nego je postavio sistem da mora doci do razresenja...tj prividno odsecanja period pre i period posle, e onda je krenula spijunska i diplomatska aktivnost EU CIA kako da se odradi smena vlasti...
Da ne budu previse upleteni nego koliko mora da bi bilo verovatno a ne otrkivajuce...

I onda se videlo da je za narod i njegovu psihologiju potrebno da se formira javno CIA podrivanje Slobe...
Pa se tako i ucinilo, poslati su razni vidljivi agenti CIA koji su javno agitovali protiv Slobe, dok je Sloba javno sebe predstavljao kao patriotu.
Onda su se neke grupe obucavale za 5 oktobar, delimicno i u madjarskoj ali to su sve totalno nebulozne politicke skole, od takvih nema mnogo vajde..
Ali svejedno , CIA se javno obnarodovala da ce gurati proemen u vidu puca.

Dogadjaj ili trajanje, obe opcije...tj za dan ili za nedelju ili deset dana..

Tako da kad je jos jednom krenulo muvanje oko glasanja, koje nije nista novo za Srbe, muvaju na svakom glasanju i svakim izborima...bas svakim.
onda je krenulo to destabilizovanje i pistaljke i eto ga 5 oktobar...
Bila je spremna politicka garnitura koja ce zameniti postojecu , bila je obezbedjena neoruzana promena i desila se..
Desetak dogovora i to je to..

E sad procenite koliko je to razlicito od ovog danas.
Nemas iskustvo i logistiku CIA koja nagleda i ucestvuje u procesu, nemas spremnu polliticku garnituru , jer su svi ista politicka garnitura...
Sto se tice podrske, tu je priblizno isto , nije velika razlika i tada je sloba imao podrsku 15% i vise kao sto danas Vucic ima podrsku 15% i vise....
Za neki procenat je mozda veca podrska Vucicu danas nego Slobi tada...ali je to zanemarivo u procesu..

Karakter podrske je kod vecine slican, ne znam gde cemo bez sise za koju smo se vezali...
A sustinski je razlicit u smislu aktivnije ucestvovanje u dilovima je bilo kod Slobe , veca fizicka kriminalizacija, ali u psihi srba isto je...tadamuljanje sada muljjanje..

Back