Одлично....суперекстрафеноменално....протест окупио милион људи,сјајно...одавно није било на неком скупу толико света....А сад тј. од сутра ујутру СВИ НА СВОЈЕ РАДНЕ ЗАДАТКЕ
....да не кажем ''пуш пауза готова,рони даље''

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da su razmišljali kao je protesta danas ne bi bilo jer bi Hulja odavno pala
Ćaci učeDa razmisljaju kao ti, verovatni ne bi ni upisivali fakultet, in the first place
pitanje je dal je uopšte bilo protestaOvo ce biti u istoriji poznato kao " bezmuda revolucija"
Krenula masa na festival vuvuzela .... A posle na dobru klopu ,bogatu,masnu,alkohol, a nedelja spavanje ceo dan pa od ponedeljka na pravljenje para do sledeceg vikenda pa opet na vuvuzela zurkupitanje je dal je uopšte bilo protesta
Не треба му узимати за зло.
kao sto sam napisao, to si cuo na tv informeru?Говорим о наставницима.
Они који не учествују у штрајку имају нормалне плате.
Откачи се Информера, Н1, Ртс, питај људе директно!kao sto sam napisao, to si cuo na tv informeru?
jer istina nije takva
moj prosvetar radi u gimnaziji. ne moram nikoga da pitam.Откачи се Информера, Н1, Ртс, питај људе директно!
Колегиница је у контакту са наставницима њене деце, као члан Савета родитеља.
Сажаљевам случај...moj prosvetar radi u gimnaziji. ne moram nikoga da pitam.
u ovoj skoli je ovako. ko nije radio 45 minuta sve casove, njima se smanjuje plata jer nisu odrzali cas.
i niko ne pita dal' je to zbog ubedjenja ili je fizicki sprecen da radi
terminologija je manje-vise nebitna.15.3. je samo najveći do sada mirni protest zbog korupcije vlasti. Ne znam ko vam stalno puni glavu o nasilnom svrgavanju vlasti... sami smišljate obojene revolucije i sami se čudite kad se ne desi...
terminologija je manje-vise nebitna.
cilj vam je svrgavanje vlasti. to i sami gugutkate vec mesecima.
kako to sad odjednom nije to cilj ?![]()
jeste li probali na izborima?Svakako da je dugoročni cilj smena vlasti ali legalnim sredstvima
jeste li probali na izborima?
oh wait...
Не, није било интересовања да се власт насилно сруши. Организатори су сами више пута рекли да то није крај, него само један од протеста. Само су Велики Вођа Србије и свих Србаља у земљи и расејању и његови побратими дизали тензије и говорили о мајданима.To sam i ja rekao,
s tim što sam objasnio i zašto je ovaj jučerašnji protest "podbacio",
u smislu nasilne promene vlasti.
Naime
nije bilo valjanog razloga,
pa ni energije,
za pravu revoluciju.
i sta su dobro donele litije? malo se promenili milovi igraci, i posle turbulencije sve po starom. posao ide, lepo se zaradjuje a narod ko narod. ko ****Samo lagano. Litije u CG su trajale preko godinu i po. Ovo ovde je tek 4. mesec. Samo lagano
Samo lagano. Litije u CG su trajale preko godinu i po. Ovo ovde je tek 4. mesec. Samo lagano
Neće. Ništa se ne stišava.Sad ce oni cim se sve smiri da pocnu da privode i hapse...Samo ce ljudima da ispostavljaju kazne i racune na adresu...Kaznjavace i za one traktore, hapsice za objave na mrezama itd...Naplatice i sto treba i sto ne treba...Cim se sve stisa...