MaRaMih162219
Domaćin
- Poruka
- 4.013
podaci koje sam stavio su autentični i podložni su promjenama ukoliko se naknadno promijeni status nestalih... ovo što ti brslaš je u najmanju ruku jadno....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa bolesniče zatucani, u Sarajevu je živjelo više od 120 000 Srba i ne zna se broj onih koji su izašli kao ni broj onih koji su ubijeni od strane muslimana u gradu.podaci koje sam stavio su autentični i podložni su promjenama ukoliko se naknadno promijeni status nestalih... ovo što ti brslaš je u najmanju ruku jadno....
Ma uopće me ta razina ne zanima, da li je ubijeno i na koji način 11.000 ili 15 ljudi, Srba ili Muslimana
Činjenica je da je Sarajevo bilo pod opsadom - ako ne vjeruješ, proguglaj malo "Siege of Sarajevo" pa si nađi sajtove koje smatraš relevatnima, i činjenica je također da voliš lagati kao ustaša i pričati da Sarajevo nije bilo opkoljeno.
Šta se sramiš, reci, opkolili smo Sarajevo i rokali po balijama - di je problem? Stisnula se jajčeka?
Leopardi???Ne, vidiš da ne znaš.
T84?Leopardi???
Malo vjerojatno do nemoguće jer je taj tenk ušao u upotrebu tek 2001.
Dobro, njegova oznaka je bila M-84A4, ali na taj prvi tip sam mislio. Moja greška, hvala na ispravci.Malo vjerojatno do nemoguće jer je taj tenk ušao u upotrebu tek 2001.
Mislio si na M84 kojih smo kroz rat imali nekih 40-50 komada, manje od tkz. VRSK.
Ukratko.Pomerili su se od NDH za dva centimetra.Ne mogu da zahvalim, ali drago mi je sto je nasa anketa zavrsena .
Ocenili smo zbirno odgovore .
Na sumu pitanja i odgovora kroz ovu temu a o uticaju clanstva Hrvatske u Evropskoj Uniji nazalost dobili smo porazavajuce odgovore . Kroz niz test pitanja , ustanovili smo da :
1 Napredovanje Hrvatske kao clanice EU u medjunacionalnim odnosima prema Srbima i manjinama , prihvatanje Evropskih normi i standarda : ocena veoma slabo.
2. Istinita istorijska edukacija djaka Hr nacionalnosti : ne postoji. .
3 Indeks Hrvatske propagande i laznih cinjenica pritom uz kontrolu EU . ocena : veoma visok
4 Odnos EU prema Srbiji u odnosu na druge bivse Jugoslovenske republike clanice EU : ocena veoma los i ponizavajuci .
5 Uticaj zaostalih iz ww2 nacistickih elemenata i simbola i novca iz istorijske proslosti u modernoj Hrvatskoj a pritom clanici Evropske Unije : ocena veliki uticaj .
6. Prihvatanje odgovornosti Hrvatske zajednice prema zlocinima koji su oni pocinili u toku ww1 , ww2 i gradjanskom ratu a pod slobodnim izrazavanjem u Evropskoj Uniji : : ocena : ne postoji svesnost niti preuzimanje odgovornosti uz snazno negiranje , i ne postoji empatija prema zrtvama .
7 Uticaj vecinske verske zajednice u Hrvatskoj na nastavak indoktrinacije prema drugim zajednicama i propagiranje nacionalizma : ocena : veoma veliiki uticaj .
I tako ćeš misliti dok:Ne mogu da zahvalim, ali drago mi je sto je nasa anketa zavrsena .
Ocenili smo zbirno odgovore .
Na sumu pitanja i odgovora kroz ovu temu a o uticaju clanstva Hrvatske u Evropskoj Uniji nazalost dobili smo porazavajuce odgovore . Kroz niz test pitanja , ustanovili smo da :
1 Napredovanje Hrvatske kao clanice EU u medjunacionalnim odnosima prema Srbima i manjinama , prihvatanje Evropskih normi i standarda : ocena veoma slabo.
2. Istinita istorijska edukacija djaka Hr nacionalnosti : ne postoji. .
3 Indeks Hrvatske propagande i laznih cinjenica pritom uz kontrolu EU . ocena : veoma visok
4 Odnos EU prema Srbiji u odnosu na druge bivse Jugoslovenske republike clanice EU : ocena veoma los i ponizavajuci .
5 Uticaj zaostalih iz ww2 nacistickih elemenata i simbola i novca iz istorijske proslosti u modernoj Hrvatskoj a pritom clanici Evropske Unije : ocena veliki uticaj .
6. Prihvatanje odgovornosti Hrvatske zajednice prema zlocinima koji su oni pocinili u toku ww1 , ww2 i gradjanskom ratu a pod slobodnim izrazavanjem u Evropskoj Uniji : : ocena : ne postoji svesnost niti preuzimanje odgovornosti uz snazno negiranje , i ne postoji empatija prema zrtvama .
7 Uticaj vecinske verske zajednice u Hrvatskoj na nastavak indoktrinacije prema drugim zajednicama i propagiranje nacionalizma : ocena : veoma veliiki uticaj .
Svi manipuliraju žrtvama, oni koji su počinili zločin ih umanjuju, a žrtve zločina ih uvećavaju, tupko.Znači tebi je u redu da se manipuliše ubijenim žrtvama?
O čemu sa takvom budaletinom da se diskutuje?
Tebe kao da je sam Gebels napravio.
Čuj nije bitno ko je koga ubio....e svakakvih idiota majko mila.
Ovde se ne radi ni o umanjenju niti o uvećanju, već o manipulaciji podmetanjem ubijenih Srba od strane muslimana kao žrtava srpske vojske.Svi manipuliraju žrtvama, oni koji su počinili zločin ih umanjuju, a žrtve zločina ih uvećavaju, tupko.
Dakle, to rade SVI. A kad kažem "svi", tu naravno ubrajam i Srbe.
Pa ako to rade svi, onda je valjda u redu, di je problem?
Ti ćeš prvi pričati da je u Srebrenici ubijeno 500 Muslimana, a u Jasenovcu milion Srba, pa se iz neobičnog razloga ne smatraš Gebelsom. I ko je onda licemjerna budaletina, ti ili ja?
Pa svi isto tako i podmeću, ali ti, ti si i dalje uvjeren da su Srbi, kao nebeski narodOvde se ne radi ni o umanjenju niti o uvećanju, već o manipulaciji podmetanjem ubijenih Srba od strane muslimana kao žrtava srpske vojske.
Time se ne samo čini novi zločin prema žrtvi već se i pomaže u skrivanju zločinaca i onog ko je počinio taj zločin.
Je li ti sada jasnije zašto se takvima ne može vjerovati i zašto treba raskrinkati tu gebelsovsku propagandu koju i ti širiš ovde?
Da crtamo i obojimo da bolje shvatiš?
, iznad tih ljudskih mizerija.Pa nemoj da se pozivaš onda na te izvore koji podmeću jer ja imam dokaze da podmeću.Pa svi isto tako i podmeću, ali ti, ti si i dalje uvjeren da su Srbi, kao nebeski narod, iznad tih ljudskih mizerija.
E pa varaš se.
Neee, Srbi su oličenje časti..Pa svi isto tako i podmeću, ali ti, ti si i dalje uvjeren da su Srbi, kao nebeski narod, iznad tih ljudskih mizerija.
E pa varaš se.
Pa kako to goloruki ubiše 120 djece u srpskim naseljima?To ti je apsurd kada si goloruk sa svim naoružanjem koje je JNA...
Pa kako to goloruki ubiše 120 djece u srpskim naseljima?