dragon x
Legenda
- Poruka
- 53.991
Čitaj postove ustašo, postavio sam ti već jedan.šta ti jedeš kad si tako .... lucidan.... neka makrobiotika
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čitaj postove ustašo, postavio sam ti već jedan.šta ti jedeš kad si tako .... lucidan.... neka makrobiotika
Odakle su ti izvori? Daj link.dok su nesrbi sarajlije vas držali u opsadi vi ste na njih ukupno ispalili 443 000 projektila (topničkih, minobacačkih, haubičkih), a oni na vas oko 5000 projektila... omjer poginulih vojnika je 3 : 1 , a omjer poginulih civila je 4 :1 i jednih i drugih je srba poginulo manje u navedenim omjerima...
Операција[уреди | уреди извор]- DA JE NATO NAPAO HRVATE KAD SU OSLOBAĐALI LIKU 1993. I ZAUSTAVIO OSLOBAĐANJE U OPERACIJI MEDAČKI DŽEP
| „ | Некад мора да се прекине срање, и ствар мора да се заврши. И све што сам тада чуо од Хрвата на мом нивоу, су били некакви недоречени изговори са циљем да нас зауставе са наставком операције.[тражи се извор] | ” |
| — пуковник Калвин, конференција за штампу на блокади, 17. септембар 1993. |
| „ | Нисам нашао знакова живота, ни људи ни животиња, у неколико села кроз која смо прошли. Разарање је потпуно, систематско и намерно.[тражи се извор] | ” |
| — генерал Жан Кот (Jean Cot), 19. септембар 1993. |

E sada zamisli malo širu sliku i recimo liniju Visoko, Kiseljak, Kreševo, Bjelašnica...koju su opet držali što Muslimani, što Hrvati (nadam se da ti je poznat slučaj Kiseljaka i da ih je RS i VRS propustila kroz svoju teritoriju spašavajući im živote. Čudi me da nisu išli u Vitez. Srbi nikada nisu imali kompletan obruč, MZ im nije to dozvoljavala uzevši im aerodrom i kontrolu nad njim, takođe te srpske snage su bile u spoljnjem obruču u većem delu, tako da su trpele desjtva i iz Sarajeva i iz spoljnjeg prstena. Znamo i za obeležavanje stanova Srba, hapšenja i ubijanja...Smiješno. Znam ljude koji su tada bili zatočeni u opkoljenom Sarajevu, iz kojeg se nije moglo izaći, osim putem tunela. Želiš reći da je dvije godine njihove agonije u opkoljenom gradu samo jedna obična laž? Oprosti, ali nisi baš svoj.
to je uključeno u gore navedeni omjer stradalih civila srba i nesrbaE sada zamisli malo širu sliku i recimo liniju Visoko, Kiseljak, Kreševo, Bjelašnica...koju su opet držali što Muslimani, što Hrvati (nadam se da ti je poznat slučaj Kiseljaka i da ih je RS i VRS propustila kroz svoju teritoriju spašavajući im živote. Čudi me da nisu išli u Vitez. Srbi nikada nisu imali kompletan obruč, MZ im nije to dozvoljavala uzevši im aerodrom i kontrolu nad njim, takođe te srpske snage su bile u spoljnjem obruču u većem delu, tako da su trpele desjtva i iz Sarajeva i iz spoljnjeg prstena. Znamo i za obeležavanje stanova Srba, hapšenja i ubijanja...
to je vaša uredovna spika kad vam se ne sviđaju činjenice, onda pozovete moderatore da brišu te postove kako ne bi slučajno netko od vas sam sebi postavio pitanje ko ovaj BTBW u vezi obrane krajine... on će pak vrlo vjerojatno postati gubavac jer je nehotice rekao ono što većina srba u srbiji misli ali ne izgovara na glas...Ц...ц...ц...ц.......да ли има већег пролива од Хрватског и потуричког "Народа" и од србијанских аутошовиниства и локалпатриота. Није проблем у изреченој увреди од стране њих......већ у аргументацији историјских догађаја. Значи.....ни Пољски ни *****************и нису према Русима толико погани као ове које сам навео.
Pa daj mi izvor na osnovu kojeg si iznio te podatke i ja ću ti dokazati da nisu tačni.dnevno ste ispaljivali 325 granata raznih kalibara, dalje računaj... vi ste imali oko 2000 poginulih vojnika nesrbi oko 6000 vojnika, to ti je omjer 3:1 u vašu korist... nesrbi su imali oko 4000 poginulih civila a vi ste imali oko 1000 civila, to ti je omjer 4:1 opet u vašu korist.... što se tiče izvora ne znam kako vama utuviti u tu kockastu glavu da su najrelevantniji neutralni ili neovisni izvori, a mi ili vi ili oni možemo pisati što god nam paše u našu korist, ali to nisu činjenice to su naše projekcije stvarnosti po našim htijenjima.... je.beš to, to ničemu ne koristi, samo šteti...
Halo! Link!i bolje da ne stavljam link, jer su na njemu sadržani podaci za cijelu BiH, a tek kad se sve sagleda po općinama vidi se razmjer zločinstava koja ste počinili... ili ako baš inzistiraš budem stavio pa da malo proučavaš te vrlo suspektne podatke po vas... srbe jel
Да.....да......јесте.....добро си рек'о........ај сад....скини нам се с куррца више !to je vaša uredovna spika kad vam se ne sviđaju činjenice, onda pozovete moderatore da brišu te postove kako ne bi slučajno netko od vas sam sebi postavio pitanje ko ovaj BTBW u vezi obrane krajine... on će pak vrlo vjerojatno postati gubavac jer je nehotice rekao ono što većina srba u srbiji misli ali ne izgovara na glas...
https://www.mreza-mira.net/vijesti/razno/pojedinacan-popis-broja-ratnih-zrtava-u-svim-opcinama-bih/Halo! Link!
Nije tačno da su na njemu sadržani podaci za cijelu BiH, nemoj da se praviš lud.
Već smo dokazali da muslimanski nisu tačni.
nisam detaljno čitao, da li su i nestali u tom popisuhttps://www.mreza-mira.net/vijesti/razno/pojedinacan-popis-broja-ratnih-zrtava-u-svim-opcinama-bih/
evo ovo nisu muslimanski podaci i točni su za cijelu bih...
Komisija za stradanje Srba u Sarajevu, koju je formirala federalna vlada nikada nije objavila rezultate istraživanja.https://www.mreza-mira.net/vijesti/razno/pojedinacan-popis-broja-ratnih-zrtava-u-svim-opcinama-bih/
evo ovo nisu muslimanski podaci i točni su za cijelu bih...
Pa takav je i omjer stanovnika, znači da su svi isto stradali.i kad je cijela bih u pitanju opet su omjeri 3:1 i 4:1
pa rekao sam ali ti se praviš tošo, dok vi ne uskladite podatke kak vama paše...Šta je drugo, to je već jasan dokaz da tvoji podaci nisu tačni jer niko ne zna tačan broj stradalih Srba u Sarajevu gdje ih je živjelo 120 000.
Dok se to ne utvrdi ne možeš praviti nikakve paralele.
pa rekao sam ali ti se praviš tošo, dok vi ne uskladite podatke kak vama paše...
pa gdje su vaši podaciKakvi "mi" kad je komisija muslimanska, šta lupaš?!
Odakle nama podaci kad su ti ljudi ubijeni na muslimanskoj strani grada?!pa gdje su vaši podaci
Јавно одајем почаст сваком Србину који има живаца да се убеђује са усташким троловима. Нарочито драгону икс.