Зашто је пала Крајина?

Uzroci uništenja Republike Srpske Krajine.

• Srpska izdaja.

• Hrvatska nadmoć.

• Kombinacija srpske izdaje i hrvatske nadmoći.

• Nešto što ću napisati u temi.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zašto je pala krajina ...hm,teško pitanje...da vidimo...na jednoj strani 500 000 vojnika i podrška nato...a na drugoj 60 000 gerijatrije i trećepozivaca s prosjekom godina 50...ah,da dobrovoljci su osnažili srbe s tri autobusa iz beograda...čudno nakon milijun na gazimestanu ja sam očekivao bar 100 000 srpskih patriota iz šumadije,kosova,beograda,vojvodine...valjda je bilo prevruće za rat...

Naravno da ima
Jos ti ukazem na vreme sta ces da zakljucis
i eto on se javi bas onako kako sam i rekao,kakav pajser
po sistemu nisam nasao, onda ne postoji
To znaci da si povrsan,a takve i zakljucke donosis na tom svom niskom nivou

Pa dokaži mi ti da takva mapa podele postoji. Koliko si ovde ******io , mogao si 100 puta da kartu okačiš. Ali takve karte nema. Kontakt grupa 94 nije se bavila podelom teritorije već je jedino ustanovila odnos teritorija 51:49. A ti me demantuj jednom lepom dvobojnom kartom. Čekam.

zašto je pala krajina ...hm,teško pitanje...da vidimo...na jednoj strani 500 000 vojnika i podrška nato...a na drugoj 60 000 gerijatrije i trećepozivaca
Ali je lakse sve progalsiti za "izdaju".U realnosti Kraijna jeste izdata ali od samih Krajišnika inicijalno 1941 kad su sudbinu Krajine predali Jiosipu Brozu,Vladimiru Bakariću.Andriji Hebrangu ...

zašto je pala krajina ...hm,teško pitanje...da vidimo...na jednoj strani 500 000 vojnika i podrška nato...a na drugoj 60 000 gerijatrije i trećepozivaca s prosjekom godina 50...ah,da dobrovoljci su osnažili srbe s tri autobusa iz beograda...čudno nakon milijun na gazimestanu ja sam očekivao bar 100 000 srpskih patriota iz šumadije,kosova,beograda,vojvodine...valjda je bilo prevruće za rat...

Nisu stigli do Krajine trebalo je uvatiti mesto na ciganskoj adi. Avgust mesec, bilo +35. I jevtino ladno Jelen pivo. Kome se tad yebalo za nekakvu Krajinu.

• Haha
Reactions: iig
Ali je lakse sve progalsiti za "izdaju".U realnosti Kraijna jeste izdata ali od samih Krajišnika inicijalno 1941 kad su sudbinu Krajine predali Jiosipu Brozu,Vladimiru Bakariću.Andriji Hebrangu ...

Bitno da su u Srbiji sudbinu u svoje ruke preuzeli sve Srbi iz Srbije, da ne rečem Srbijanci. Josip Broz, Stipe Filipović.. uz škartove poput Živorada Španca.

Karington-Kutiljero

1024px-Later_carrington_cutillero.png

Vens-Oven

1024px-Vance-Owen_Peace_Plan.png

Bitno da su u Srbiji sudbinu u svoje ruke preuzeli sve Srbi iz Srbije, da ne rečem Srbijanci. Josip Broz, Stipe Filipović.. uz škartove poput Živorada Španca.
Srbi iz Srbije nisu izabrali titovce.Srbima u Srbiji titovci su se nametnuli invazijiom,okupacijom 1944.Ali to nije ni važno jer i da jesu,po prirodi stvari to je jedna bitno različita situacija jer na područje Srbije nisu pretendovale druge etničke grupe kao što je slučaj sa Hrvatima i Krajinom ili Hrvatima i Muslimanima i srpskim područjima u BiH pa šteta od takvog izbora nije mogla biti ista.
Reč je o jednoj paradokslanoj situaciji.Oni koji su bili najugroženiji ekpanzionizom susednih etničkih grupa dali su podršku političkoj opciji koja je te ekspanzionističke ciljeve i sprovela.Pavelićevci su ubijali i iseljevali Srbe iz Krajine i BiH.Broz ih istina nije ubijao bar ne masovno ali ih je masovno iseljavao.Rezultat je takav kakav jeste.

Naravno da ima mapa na osnovu cega su je ovi odbili ,kako kretenasto razmisljas
Oces ti javno da polizes sve svoje gluposti koje si ostavio ovde ako ti postavim....mada mozes sam da je nadjes

Rođače, ti jesi glup ali si zato i buudala. Prestani da trabunjaš i trtljaš u prazno nego me demantuj dokazima ako znaš šta je to uopšte. Po deseti put ti kažem da okačiš kartu koju je 1994-te predložila kontakt grupa. Ja ne mogu da je nađen pa je ti nađi. Možda ti je dao Slobodan pre nego što je crkao. Sve druge karte smo videli a tu tvoju nikako. Prosvetli nas napokon.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back