- Poruka
- 90.462
Moguće da je samo LSD ovac u Telegrafu hteo nešto o Hezbolahu pa se brzopleto prebacio na Vučića.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pejdžer je tu da bi privukao pažnju i podigao tiraž novina. Ne vidim nikakvu drugu svrhu jer se to kod nas odavno ne koristi.
Moguće da je samo LSD ovac u Telegrafu hteo nešto o Hezbolahu pa se brzopleto prebacio na Vučića.
А изнад Америци најважнија Србија.zapazi ovo "prodajemo maglu" ispod av ava
Словину, па администрација Друга Старог се изузетно пријатељски поставила према вашем режиму! Надам се да ће то са доласком Madam President да се промени за 180 степени.Čitava naslovna je LSD psihodelik.
Americi Srbija najvažnija sa sve Bajdenom.
Јесте било је и то, а види тек ово Словину: KTV Zrenjanin довео старог удбаша екс-Fokusovca Милана Миленковића који ће сада на тој телевизији да води контакт-програм (за оне сасвим младе који не знају шта је то пошто тога одавно није било у "етру": то је оно када се "грађани" слободно јављају у програм да организовано пљују по режиму који треба да се демонтира) и та телевизија под контролом "дубоке државе" или како бисмо по нашки лепше казали удбе (не мислим на БИА) сада постаје оно шта је био ваш Fokus Radio тамо неке 2011-те ... Значи Словину ваш напредњачки режим је своје одсвираоDuboka država rovari, načuo sam i da je na Kuriru TV valjda pušten neki lik da iskritikuje Vučića oko Kosova.
aaham, van kontekstaVec je pejdzer stavljen van svakog konteksta kraj slike Predsednika...
ma, jok jeli bismo zitoСтрах ме да светски сатанисти не покушају да одузму живот нашем Председнику! То би била права катастрофа, тј катаклизма!
Супермен из фекетићаPa sve i da dodaje, da ti i ja radimo 19 sati dnevno, nos bi nam vječito bio zabijen u amfetamine.
Taj čovjek ima nadljudsku snagu.
Исте силе које желе да убију Трампа, желе да уклоне и Председника Вучића. Њих двојица су велика сметња плановима Дубоке Управе!pa jel bio skoro neki atentat na aljeka, nije se hvalio? vi'is na trampa, malo, malo, pa neki
Neki glupan na netu napisao i ti poverovao odma.Mafija jos koristi one stare mobilne one ciglice...jer kao ne mogu se locirati...
Neki glupan na netu napisao i ti poverovao odma.
Не користи се ни у Либану одавно, али исламски терористи су прешли на ту застарелу технологију, да их не би пратили.Pejdžer je tu da bi privukao pažnju i podigao tiraž novina. Ne vidim nikakvu drugu svrhu jer se to kod nas odavno ne koristi.