Zasto je na sutrašnjoj naslovnici tzv "srpskog" Telegrafa kraj slike Predsednika pejdzer? Mimo svakog konteksta...?

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
26.546
...

Dakle na sutrasnjoj naslovnici tzv "srpskog" Telegrafa i mimo svakog konteksta....kraj slike Predsednika je pejdžer...🤔

I ne...nema oko te slike pejdzera neke vesti vezano za jucerasnji napad na pejdzere...
Vec je pejdzer stavljen van svakog konteksta kraj slike Predsednika...

@Jugoslav Čvarak i @dulesrbenda ...recite mi o cemu se radi ? 🤔

I zasto je Predsednik na naslovnici do "Pogleda sotone" ?

Dakle zbunjen sam ovim okultno-sublimativnim porukama, pri tome rezimskog Telegrafa...🤔🤔🤔

Evo:

srpski-telegraf-460x0.jpg

...

...

Dakle na sutrasnjoj naslovnici tzv "srpskog" Telegrafa i mimo svakog konteksta....kraj slike Predsednika je pejdžer...🤔

I ne...nema oko te slike pejdzera neke vesti vezano za jucerasnji napad na pejdzere...
Vec je pejdzer stavljen van svakog konteksta kraj slike Predsednika...

@Jugoslav Čvarak i @dulesrbenda ...recite mi o cemu se radi ? 🤔

Dakle zbunjen sam ovim okultno-sublimativnim porukama, pri tome rezimskog Telegrafa...🤔🤔🤔

Evo:

srpski-telegraf-460x0.jpg

...
možda režim otkupljuje preostale pejdžere iz Libana da pokloni svojim istaknutim članovima...ako ne slušaju bum... :p

Da parira oporbenjačkom satanizmu, eto zašto.
Bilo je stranputica, nije ni Председник Републике Србије, Господин Председник Александар Вучић oduvijek bio perfektan, ali on je srpski Ryu, istjerao je i zadnju kap zla iz sebe.

možda režim otkupljuje preostale pejdžere iz Libana da pokloni svojim istaknutim članovima...ako ne slušaju bum... :p

Mislis ono kao...
Stize poruka na pejdzer Tomi Moni..."J-E-F-T-I-N-A...J-A-J-A...M-A-X-I...N-A...C-O-S-K-U..." ?

I on potrci kad ono...BUM 😱
Eksplodirase jaja 😮

...

Duboka država rovari, načuo sam i da je na Kuriru TV valjda pušten neki lik da iskritikuje Vučića oko Kosova.

Opet su neprijatelji drzave i naroda uhvatili trenutak kad Ljuban koristi penzionerski odlazak u Grcku u septembarskoj postsezoni :rtfm:

Uvek napadnu kad je on ili na vikend pecanju ili na odmoru...

...

Čitava naslovna je LSD psihodelik.
Americi Srbija najvažnija sa sve Bajdenom.

Istina...
Ne znam na cemu je bio urednik telegrafa i naslovnice...

Ali sta je sve srokao na istu...

- Na vrhu krštenje...(ono kao Bogougodno)
- Ispod Bajden polupokojni...
- Ispod Bajdena Vucic i pejdzer...🤔
- Centralno sotona...
- I u cosku Crvena zvezda petokraka tj pentagram...i Covic nesto trkelja...

Fali jos samo Karleusa sa podnaslovom: "Ja sam kriva samo što sam davala..." :azdaja:

...

Duboka država rovari, načuo sam i da je na Kuriru TV valjda pušten neki lik da iskritikuje Vučića oko Kosova.
Страх ме да светски сатанисти не покушају да одузму живот нашем Председнику! То би била права катастрофа, тј катаклизма!

Back