Zasto je morala da mu kaze, guska?

Neko vece izadjoh po pivo i vidim komsiju koji ima jedno 22-23 godine kako sedi na klupi a pripit kao zver..I trazi cigaru, kako je komsija, bla,bla...
Ja imao 6 piva i trulo mi da ga ne ponudim,otvorimo pivo na klupi i on mi se onako pijan otvori...
Ocajan je, devojka sa kojom se zabavljao 3 godine je radila kao volonterka na univerzijadi i sve je kao bilo ok...Medjutim, nakon univerzijade on provali da ona u krevetu ne moze da dozivi orgazam, a ranije je sve bilo super... I na kraju mu ona prizna da ga je prevarila sa crncem sportistom iz Afrike, i da je taj lik tako ***** da jhoj je belacka kita sada mala jer je crnac rascerecio..
Komsiji uopste nije jasno zasto je to morala da mu kaze a pitanje je, zasto mu je priznala kad on nikada ne bi saznao..Odakle zenama takva ideja da takve stvari priznaju bez potrebe.???? :eek:

Inace, kaze mi da su nase volonterke prstale od karanja sa crncima,da su pucali grupnjaci, vozici sendvici... :sad2:

avaj, tako je to, posle crnca i porodjaja uzivanja vise nema :(
put bez povratka, tja....
ali, bolje sto je rekla tvom komsiji, barem zna da krivica nije do njega, ne?

Pa bolje sto mu je rekla i ostevila ga, nego da je precutala, ostala sa njim...a da u buduce redovno da trazi pravu sebi "meru" a sa njim da glumi orgazam...Ili bi on vise voleo da je tako!? Razumem da je tuzan...ali ne razumem zasto sebi postavlja tako glupo pitanje...

Pa bolje sto mu je rekla i ostevila ga, nego da je precutala, ostala sa njim...a da u buduce redovno da trazi pravu sebi "meru" a sa njim da glumi orgazam...Ili bi on vise voleo da je tako!? Razumem da je tuzan...ali ne razumem zasto sebi postavlja tako glupo pitanje...

Ja ga razumem u potpunosti. Imao je vezu, voleo je, divan sex... a, onda dođe ****** i razyebe sve što voli :lol:

Ma razumem ja to savrseno. I zao mi ga je i strasno je to. Ali ne razumem zasto postavlja pitanje sebi: "zasto mu je rekla?". Da li bi stvarno i dalje bio tako srecan da mu je precutala, i cutala i dalje nezadovoljna i nezadovoljena...

"Dete... ne zna, vidi se odmah" što bi rekao šlager pevač :lol:
Pa ima tek 22 i toga mnogo jače pogađa, da je 10 godina stariji... još bi je vodio i na večeru da je časti što je ubola bonus :D

Back