Zašto je dobrovoljni incest zabranjen?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

bezimeni1

Domaćin
Poruka
3.120
Рецимо постоји нека породица одбачена од друштва. Они су мало чудни за данашње друштво, али такви су какви су. Свако од њих се трудио да нађе партнера ван своје заједнице, јако пуно су се трудили и никог нису нашли, били су одбачени. Сви они су на крају одлучили да срећу нађу унутар себе и да се размножавају између себе, макар и из рационалних разлога да имовина не оде ко зна коме. Морам да нагласим да су се добровољно договорили пошто кад год се каже инцест аутоматски се то сматра неком врстом насиља и примораности на то, јер у нашој култури то није нормално а немамо толеранцију за различитости, значи ситуација где су у породици сви то хтели, где је био договор између њих. Да нагласим да је у раним пољопривредним друштвима инцест био уобичајен, као и у многим другим културама. Овде се прича о добровољном избору.

Зашто је то забрањено? С којим правом неко други, кога није брига ни за кога од њих, сад одједном има права да их коментарише и да им одређује с ким могу да имају секс и с ким могу да се размножавају? И у ранијим годинама жене су се бориле да имају права да бирају, зашто се онда данас људима који желе добровољно инцест то забрањује? Да ли ће их неко са стране извести из "странпутице", хтети да има секс и да се размножи с неким од њих, наравно да неће, али ће им забрањивати. Свако треба да има права да бира.

Пошто ће бити вређања на личном нивоу, само да кажем да тема није лична, само ме занима докле може да иде људско лицемерје? Ја сам у могућности да имам велику толеранцију према разним врстама добровољних врста сексуалности, свестан сам да су кроз историју и у различитим културама постојали разноразни сексуални обичаји, немам ниједан разлог да браним нити моногамни патријархат, још мање моногамни феминизам, самац сам цео живот и је*е ми се за устаљене друштвене стандарде да их браним, само ме занима колико људи могу да буду лицемерни?

Rizik od teških genetskih poremećaja dece nastale iz incesta nije 2-3% kao u normalnoj populaciji, već je deset puta veći.

Zato umesto "sister", uvek biraj "stepsister".

when-stepsister-is.jpg

Rizik od teških genetskih poremećaja dece nastale iz incesta nije 2-3% kao u normalnoj populaciji, već je deset puta veći.

Zato umesto "sister", uvek biraj "stepsister".

Pogledajte prilog 1571566
Том логиком онда било ко ко има наследне болести не сме да се размножава ни са ким, само здрави онда имају права на размножавање.

Том логиком онда било ко ко има наследне болести не сме да се размножава ни са ким, само здрави онда имају права на размножавање.
Ne.

Zdravi ljudi svesno incestom proizvode debilno potomstvo.

Znači ništa ti ne fali ali si rešio da sjebeš stvar jer te boli pimpek za sve oko tebe.

Bolesni ljudi imaju različite nivoe rizika, nije svaka bolest ista. Odluka je teška ali ne treba da nastaje iz sebičluka kao kod ovih gore.

Meni muka, prisjela mi kafa od ove teme, o doručku ne mogu sad ni da mislim, može ključ?
Sve ti smeta, kao neka baba.

😡 🐈

Sada sam se sjetio kada je neki trol forumaš pitao smije li prangijati rođakinju, pa sam mu računao stupnjeve srodstva i napisao da može, na to se pojavi Ari i samo prokomentira: "Na lečenje, bolesnici!"

🤣

Meni muka, prisjela mi kafa od ove teme, o doručku ne mogu sad ni da mislim, može ključ?
И мени је мука од ваших наметнутих друштвених правила, и вашег људског неограниченог лицемерја које морам да трпим, па не тражим кључ него се аргументовано расправљам.

~~~

Постоји још једна ствар. Потомство може бити болесно, али се осуђује и такав чин који нема за циљ стварање потомства.

И мени је мука од ваших наметнутих друштвених правила, и вашег људског неограниченог лицемерја које морам да трпим, па не тражим кључ него се аргументовано расправљам.

~~~

Постоји још једна ствар. Потомство може бити болесно, али се осуђује и такав чин који нема за циљ стварање потомства.
Brate, prosto nije normalno imati odnose sa srodnicima.
Eno ti primjer u arapskom svijetu, mahom svi mahniti jer islam dopušta brak između srodnika (i ispod 4. koljena)
Ako među 8 milijardi ljudi na svijetu ne možeš naći nešto što bi kresnuo, nemoj ni sestru, tetku, majku...

Mene više brine razvojni put bezimenog forumaša. Od teme o slobodnom pokazivanju seksualnosti pred roditeljima(šta god to bilo, nisam ulazila), preko teme gde on traži curu_za_brak, do teme o dobrovoljnom incestu, sve prošarano depresijom, alkoholizmom, asocijalnošću, samoćom, životom sa roditeljima, bez posla, svuda neko licemerje itd... Ovo sve iz naslova i uvoda u teme, nemam želudac za dublju analizu, ali recimo da se ne bih zaustavila samo na zaključavanju teme.

Brate, prosto nije normalno imati odnose sa srodnicima.
Eno ti primjer u arapskom svijetu, mahom svi mahniti jer islam dopušta brak između srodnika (i ispod 4. koljena)
Ako među 8 milijardi ljudi na svijetu ne možeš naći nešto što bi kresnuo, nemoj ni sestru, tetku, majku...
Po zakonu je meni dozvoljeno prangijati sestričninu kćer s kojom sam u petom stupnju pobočnog srodstva, precizno sam izračunao.

🐈

Zove Cigo sina koji je otišao u vojsku
-porodila ti se žena!
-šta sam dobio, sina ili kćerku?
-brata
:D
Pita sin caleta:
- "Cale sta mislis koliko ja danas imam godina?"
- "Reci sine, ne znam."
- "Jedanaest."
Ode mali kod bake:
- "Bako sta mislis koliko ja danas imam godina?"
Baka ce:
- "Otkopcaj slic, pa cu ti reci."
Mali otkopca, baka zabije ruku i krene da ga mazi i drnda po djoki...
- "Imas jedanaest."
- "A kako si znala bako?"
- "Cula sam kad si rekao tati."

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back