Zašto je broj psihičkih poremećaja veći kod LGBT osoba?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Taj clanak zapravo govori da je uzrok povecanom broj mentalnih problema socijalno neprihvatanje, netrpeljivost zbog cega zapadaju u depresiju i imaju strah od nasilja. Stavise, clanak predlaze edukaciju ljudi kako bi se to redukovalo.
Ma da,oni su normalni ali polude kada ih ne voli ceo svet.Koja budalaština.Problem je što njih šaltuje medicina i gej lobi,čas su nenormalni pa ih proglase normalnima a oni pogubljeni i umesto da mole struku da im pomogne oni hapse doktore koji to pokušaju,uzimaju im licence,satanizuju ih.

Ma da,oni su normalni ali polude kada ih ne voli ceo svet.Koja budalaština.Problem je što njih šaltuje medicina i gej lobi,čas su nenormalni pa ih proglase normalnima a oni pogubljeni i umesto da mole struku da im pomogne oni hapse doktore koji to pokušaju,uzimaju im licence,satanizuju ih.
Stava sam da su bolesni, zamolicu da se ne izvlaci iz konteksta rec bolestan. Pod tim govorim kao medicinski termin, a ne moralno i socijalno.
Mnogo je ljudi depresivno, a nisu u spektru lgbt-a, tako da ne pije vodu clanak. Uzasno je kada ucutkas doktora koju misli suprotno lgbtq lobiju.
Koga je najlakse indokrinisati? Decu. Zato kad gledas holivud obavezno naidjes na lezbejke ili bar poljubac kao vid "istrazivanja" . Podsvesne poruke. Deca se jos razvijaju, sa njima je lako.
Vrsen je eksperiment sa tvojicom blizanaca (decaci). Jednog su ubedjivali da je devojcica, druhom nista. Cak su sprovodili i sekdualne eksperimente medju njima. Zavrsnica je sasbim jasna, suicid i drug abuse. Govorio je taj decko sto su ga ubedjivali da je devojcica na televiziji o tome pre suicida..

Pa zato i organizuju parade neponosa, da pokažu da su normalni i da bi ih i ovi neobavešteni i netolerantni zavoleli.
E sad, što obično pogreše u garderobi (ili je sasvim zaborave kod kuće), to stvarno nije njihova krivica, oni su pod takvim
psihičkim pritiskom da je to jednostavno razumljivo...
Kako da ne voliš takve likove?

Pa zato i organizuju parade neponosa, da pokažu da su normalni i da bi ih i ovi neobavešteni i netolerantni zavoleli.
E sad, što obično pogreše u garderobi (ili je sasvim zaborave kod kuće), to stvarno nije njihova krivica, oni su pod takvim
psihičkim pritiskom da je to jednostavno razumljivo...
Kako da ne voliš takve likove?
Ljubav se silom ne dobija,niko njih ne mrzi samo su se svima popeli na qurac...
Ponoviću,njihov izbor partnera me ne interesuje,neka se manu dresiranja normalnog naroda i neka ostave decu na miru.

Ne znam samo da ne kazu kako nije poremecena osoba koja svoj pol ne priznaje,znaci ne psihicki kao uvreda nego poremeceno ocigledno iscaseno
Postoji termin "rodna disforija". Ali se o tome ne govori na taj nacin. Mnogo je bolje ubediti decu da se pol moze menjati i da se svako moze identifikovati onako kako oseca. Postoje ljudi koju se identifikuju kao psi ili vukovi. I to treba da prihvatimo? Da budemo tolerantni kao americko drustvo govoreci "ako si ti srecan, mene ne interesuje"....

Taj clanak zapravo govori da je uzrok povecanom broj mentalnih problema socijalno neprihvatanje, netrpeljivost zbog cega zapadaju u depresiju i imaju strah od nasilja. Stavise, clanak predlaze edukaciju ljudi kako bi se to redukovalo.
Od kad je taj članak? S početka dvadesetog veka? Jer jedino bi mi tako imao nekog smisla - ako se o tome u njemu piše.

Od kad je taj članak? S početka dvadesetog veka? Jer jedino bi mi tako imao nekog smisla - ako se o tome u njemu piše.
Iz 2021-e. Medjutim, clanak sam po sebi nije relevantan izvor informacija, bar ne sa takvog web sajta. Cak i naucne studije danas treba preispitati i proveriti ko finansira studije.

Iz 2021-e. Medjutim, clanak sam po sebi nije relevantan izvor informacija, bar ne sa takvog web sajta. Cak i naucne studije danas treba preispitati i proveriti ko finansira studije.
Ako je iz 2021 tek onda nema smisla. Koje crno neprihvatanje, proganjanje i šta već beše? Pa transrodne su osobe na zapadu danas svete krave, niko ne sme ni mrko da ih pogleda. Ko se god izjasni kao bilo šta osim hetero, svugde je dočekan aplauzom, cvećem i specijalnim nagradama. Generali američanske vojske dolaze na samite u štiklama i suknjama. KOJA diskriminacija? Totalni nonsens.

Ako je iz 2021 tek onda nema smisla. Koje crno neprihvatanje, proganjanje i šta već beše? Pa transrodne su osobe na zapadu danas svete krave, niko ne sme ni mrko da ih pogleda. Ko se god izjasni kao bilo šta osim hetero, svugde je dočekan aplauzom, cvećem i specijalnim nagradama. Generali američanske vojske dolaze na samite u štiklama i suknjama. KOJA diskriminacija? Totalni nonsens.
Upravo tako. Kazuvkako je to najhrabrija stvar koju mozete uciniti. Najgori su ovi koji se identifikuju kao zene da bi pobedjivali u zenskoj kategoriji u sportu.. posebno atleticari. Rekla je srednjoskolka da nju pretrce "transzene" za 20 metara na 100m sprintu. Kako je to fer?
Da li si gledala dokumentarni film "What is a woman?"
Tu mozes naci jako jezive stvari.

Pre par meseci sam prestala da gledam bilo šta: leftičarsko, woke, 4 wave feminizam, aktuelna socijalna dešavanja na zapadu... Jer sam se užasno nervirala, i dobila sam savet da se previše nerviram oko tih gadosti. Izvini, ali ma koliko me eventualno zanimalo o čemu se u tom dokumentarcu radi, zbog svog mentalnog mira neću da gledam.

Pre par meseci sam prestala da gledam bilo šta: leftičarsko, woke, 4 wave feminizam, aktuelna socijalna dešavanja na zapadu... Jer sam se užasno nervirala, i dobila sam savet da se previše nerviram oko tih gadosti. Izvini, ali ma koliko me eventualno zanimalo o čemu se u tom dokumentarcu radi, zbog svog mentalnog mira neću da gledam.
U redu je, razumem tvoje frustracije. Tesko je normalnoj osobi da se izbori sa nepravdom.

U redu je, razumem tvoje frustracije. Tesko je normalnoj osobi da se izbori sa nepravdom.
Ja sam pisala blog 2010.-e govoreći da sledi Ragnarok. Doduše nisam ga ovako zamišljala, ali te stvari nikad ne ispadnu kako ih priželjkuješ. Još onda sam mislila da je svet (barem zapadni) otišao u onu stvar, i da sledi logičan kraj. Veruj mi da nemam više živaca da se smaram time, pogotovo ne ljudima koji još uvek veruju u jednoroge. Onda su mi govorili da sam teoretičar zavere i da previše dramim - današnja situacija je stoput gora nego sam ja i sanjala. Tako da... Ne, hvala.

Ja sam pisala blog 2010.-e govoreći da sledi Ragnarok. Doduše nisam ga ovako zamišljala, ali te stvari nikad ne ispadnu kako ih priželjkuješ. Još onda sam mislila da je svet (barem zapadni) otišao u onu stvar, i da sledi logičan kraj. Veruj mi da nemam više živaca da se smaram time, pogotovo ne ljudima koji još uvek veruju u jednoroge. Onda su mi govorili da sam teoretičar zavere i da previše dramim - današnja situacija je stoput gora nego sam ja i sanjala. Tako da... Ne, hvala.
Hmm. Nisam bio tu ali verovacu ti na rec jer se cinis kao razumna osoba. Izvini zbog upotrebe reci "cinis". To se samo tako kaze.
Zazivelo je zapadnjacko ludilo i kod nas. Srecom, ne u toj meri. Na drugim platformama je cenzura o ovakbim temama vrlo brutalna, ovde se cini ok, vidrcemo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back