Zasto je Bakir izgubio izbore?

Kod Bosnjaka u BiH se sukobljavaju interesi Amerike i Turske. Turska je shvatila ozbiljno Alijin amanet a Amerika trazi pogodnu osobu za rat.
nace ga sigurno. Pun je svet raznih Zelenskih koji nude svoje usluge americi ............uz naknadu u vidu par vila po floridi, kaliforniji i par milijardi dolara u svajcarskim bankama.
Mi moramo takve prepoznati i eliminisati ih ..........u ime buducnosti nase dece i celog covecanstva.

Bakir je izgubio izbore onog trena kad je poceo pozivati na rat. Bosnjaci su ga upozorili da ne ponavlja gresku svog oca.
Bosnjaci vise nikada nece ratovati i po cijenu otcjepljenja Republike Srpske. Amerika bi voljela podgrijati ratne strasti kod Bosnjaka i podrzala bi Bosnjake, ali to nije cilj Bosnjaka.
Bakir je izgubio izbore jer je sve sto je valjalo pobjeglo iz SDA i ostao sam olos ,kad je to njegov otac pozivao na rat ?

Bakir je izgubio izbore jer je sve sto je valjalo pobjeglo iz SDA i ostao sam olos ,kad je to njegov otac pozivao na rat ?
Hoces reci da muslimanski narod(Bosnjaci) nije zelio rat u Bosni?Kao i srpski i hrvatski.
Osnivanje patriotske lige i obucavanje paravojne formacije je bio miroljubiv potez?
Pricaj to nekome drugom.Zivio sam u Zenici do avgusta 1992. i imao 20 godina.

Hoces reci da muslimanski narod(Bosnjaci) nije zelio rat u Bosni?Kao i srpski i hrvatski.
Osnivanje patriotske lige i obucavanje paravojne formacije je bio miroljubiv potez?
Pricaj to nekome drugom.Zivio sam u Zenici do avgusta 1992. i imao 20 godina.
Paravojne formacije su bile sica za oruzje koje su srbi dobili od JNA i da su htjeli rat nikad se ne bi usudili jer su srbi 50 puta bili bolje naoruzani. gluposti

Onog momenta kad je napisao "Islamsku deklaraciju".
Verovatno vrtiš nečije mantre, nisi je ni pročitao.
Ako neko napiše da će se muslimanska država osnovati onog momenta kad muslimani budu većina,
to podrazumeva rat, misliš da bi se Srbi i rvati samo tako složili sa tim?
A zanimljivo je da Alija nije spominjao "Bošnjake", nisu onda ni postojali.
Od vere napraviste naciju, gde to ima?

Bakir je izgubio izbore onog trena kad je poceo pozivati na rat. Bosnjaci su ga upozorili da ne ponavlja gresku svog oca.
Bosnjaci vise nikada nece ratovati i po cijenu otcjepljenja Republike Srpske. Amerika bi voljela podgrijati ratne strasti kod Bosnjaka i podrzala bi Bosnjake, ali to nije cilj Bosnjaka.

Bakir je izgubio kad je otkriveno da mu je hanuma lažirala doktorat.
Onda je i on lagao da bi odbranio hanumu.

Paravojne formacije su bile sica za oruzje koje su srbi dobili od JNA i da su htjeli rat nikad se ne bi usudili jer su srbi 50 puta bili bolje naoruzani. gluposti
Da Srbi su bili 50 puta bolje naoruzani.
Da Bosnjaci su zeljeli rat.
Povlacenje potpisa od strane Alije je bio odluka da se udje u rat.E sad o cemu je tada razmisljao ludi Alija ne znam.
A u to vrijeme budala nije nedostajalo.I Radovan i Boban i Alija su bili losa opcija.
Kao i Slobodan i Tudjman.Zato niko od njih ne pusti svoga sina da se bori za njihove ideje.Talog od ljudi.

Pa Muslimani bi otcepljenjem Srba dobili 100% nezavisnu muslimansku zemlju

Zar je to lose, da ste sami svoj gazda i da uvozite bracu i sestre iz Jemena i Pakistana?

Back