ZabranjeniLegenda
Buduća legenda
- Poruka
- 33.499
A Jevropa kaže:
"Da se mi svi u so pretvorimo,
ne bi Rusu osolili ručka."
A stari Crnogorci:
"kada bi ispeglali Crnu Goru,
Bila bi veca od Rusije"
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A Jevropa kaže:
"Da se mi svi u so pretvorimo,
ne bi Rusu osolili ručka."
Potseti me na onaj štos kad muž šapuće u kući a žena ga pita što.
To uopšte nije isto.Rusiju su stvorili Skandinavski vikinzi, Rurik i ekipa kao koloniju. Ruski narod nastaje par vjekova nakon toga.
Tako Ameriku su stvorili Englezi kao koloniju, americki narod nastaje par vjekova kasnije.
Kao sto Ruska federacija ima svoje entitete/republike tako Amerika ima svoje states koji imaju svoje zakone/obicaje i zastavu, glavni grad itd.
Nek si ti meni živ i zdrav, al omašio si sa amerikancimaA stari Crnogorci:
"kada bi ispeglali Crnu Goru,
Bila bi veca od Rusije"
Mi na crnogorskom nemamo taj padez, pravilno se zbori “na svijet” a ne po srbski “svetu”. To je srpski padez
Не лажи лажо јер то није тачно, него престани да се брукаш са неписменим извртањем...
На "Portal Analitika" не знају како се пише ...
Portal Analitika
Domen .me najpopularniji u svijetu
https://www.portalanalitika.me/clanak/domen-me-najpopularniji-u-svijetu
Meridian Sport Crna Gora
Najskuplji mladi igrači na svijetu - čak četiri dolaze iz Mančestera
Radio Tivat
Najbolji čovjek na svijetu uskoro u Tivtu
Potseti me na onaj štos kad muž šapuće u kući a žena ga pita što.
Kaže, plašim se da me sluša Mark Cukerberg. Žena počela da se smeje. Počeo i on da se smeje. Smeje se i Alexa (amazon) i Siri (apple).
Ali pobedom gospodina Donalda u staroj Crnoj Gori nastupila je konsternacija.A stari Crnogorci:
Да није било руских Бродова и руског Злата за које је Линколн мољакао Руског Цара Александра 2amerika i zapad već više od 100 godina grade i tazvijaju rusku industriju, ekonomiju i nauku
Možda ima (upitno) više vojnika jer Amerika ima 360 miliona naspram 160 miliona Rusa. Ali Rusi imaju više i bolje oružje. I ameri sami kažu.Postavio sam jacine vojske Amerike i Rusije, Amerika vise od 5x ima vecu vojsku i oruzja.
Da nijeste bili siromasni dok je Car Dusan jeo zlatnim kasikama....tvoji preci tada su zivjeli u blagostanju...
Možda ima (upitno) više vojnika jer Amerika ima 360 miliona naspram 160 miliona Rusa. Ali Rusi imaju više i bolje oružje. I ameri sami kažu.
rusi nemaju zlatoДа није било руских Бродова и руског Злата за које је Линколн мољакао Руског Цара Александра 2
,КЈУРАЦ МОЈ би северњаци победили чувеног Генерала ЛИИ-ја,Вечна му Слава!
rusi nemaju zlato
rusko ukrajinski rat traje skoro 12 godinaUkljuci malo logike - ako Rusija 2 godine ne moze poraziti Ukrajinu, a USA je za mjesec dana zgazio i preuzeo Irak, onda Rusija nije do koljena Americi u vojnom smislu.
Ko te to slagao?Amerika i Rusija su najveći saveznici.Evo ti se predstavljas kao Crnogorac,dal si šiftar ,dal si musliman ili Srbin ne znam,ali zemlja ti je u NATO,a puna Rusa?To je teorija zavjere i nema veze sa uspjehom Amerike.
Nijesu Teslu ili Ajnstajna ili Maska napravili "nevidljiva aristokratija". Glupost
Kao sto Srbija decenijama poznato ima "odliv mozgova" - tako Amerika 100 godina ima "priliv mozgova". - Pametni Srbi, Rusi, Kinezi itd. odlaze iz svojih drzava i idu u Ameriku. Sa time Amerika postaje jaca i pametnija.
Ko te to slagao?Amerika i Rusija su najveći saveznici.Evo ti se predstavljas kao Crnogorac,dal si šiftar ,dal si musliman ili Srbin ne znam,ali zemlja ti je u NATO,a puna Rusa?
нема Земље где руса нема.Ko te to slagao?Amerika i Rusija su najveći saveznici.Evo ti se predstavljas kao Crnogorac,dal si šiftar ,dal si musliman ili Srbin ne znam,ali zemlja ti je u NATO,a puna Rusa?
нема Земље где руса нема.
Или Кинеза.
Амера тешко..они не воле да путују извана свог Дистрикта
Baš ti znaš kako funkcionišu sankcije i kako je tekao hladni rat deluj lokalno i misli lokalno ,to je pravi stvarNajveci saveznici? Zato hladni rat, zato hiljade sankcija Rusiji od strane Amerike?
Ma čovek brine rusku brigu,a oni mu ubacise hiljade agenata da podrivaju crnu goru ,zajedno sa litijasima Srbima i evo vidimo rezultate tog zajedničkog rata ,Srbi u svim institucijama ,a na popisu skoro pedeset postoнема Земље где руса нема.
Или Кинеза.
Амера тешко..они не воле да путују извана свог Дистрикта
https://hercegbosna.org/forum/polit...-vise-nece-cuvati-suverenitet-bih-t26341.htmlОд '87. смо *ебани. Не мораш и ти да настављаш сад ту праксу.
Mučenu staru Crnu Goru tek čeka katastrofa.Ma čovek brine rusku brigu,a oni mu ubacise hiljade agenata da podrivaju crnu goru ,zajedno sa litijasima Srbima i evo vidimo rezultate tog zajedničkog rata ,Srbi u svim institucijama ,a na popisu skoro pedeset posto
Lepo
E ova ti je dobra: "svima" - barem ovdje n a Krsti imaš polovinu kojima ništa nije jasno. Najavljuju propast Amerike više nego baba Vanga i Nostradamus zajedno. Da ne govorim da je za njih Amerika inferiornija u odnosu na ekipu u sandalama iz Irana, Afganistana i tako nekih prćija, a kamoli jedne Rusije i Kine...Svima je poznato da Amerika je najjaca svjetska sila, vec posljednjih 100 godina, i vjerovatno ce biti jos toliko ako ne vise.
Zato što najviše ulažu sredstava, a ideja na globalnoj razini je najprihvatljivija, najprijemčivija kad se usporedi s ostali sustavima vrijednosti...Ali koji je razlog zasto je to tako? Ne samo sto vojno dominira, nego i kulturoloski, medijski, i tehnoloski.