golden oil
Gost
- Poruka
- 1.020
Veoma prosto. Najveci neprijatelj Amerike u 20. veku bio je SSSR. Najveci strah svakog Amera 50 godina je bio rat sa Sovjetima, posebno onaj nuklearni. Onda su Ameri raznim metodama uspeli da uruse taj rezim iznutra. Dolazi do vojnog puca u Moskvi, i Milosevic staje na stranu pucista. Jeljcin je pobedio i od tog trenutka Srbija je bila osudjena na propast. S jedne strane Sloba se trajno zamerio Amerima jer je stao na stranu njihovih najvecih visedenecijskih neprijatelja. A zamerio se i Jeljcinu, jer je stao na stranu njegovih protivnika u pucu. Naravno onaj ko za svoje neprijatelje ima i vlast Amerike i vlast Rusije....ne pise mu se dobro tako da smo mi jos dobro i prosli kako je moglo biti.
Zasto ovo sad pisem? Zato sto se sad nalazimo u slicnoj situaciji kao 1990.
U ovom trenutku je Vladimir Putin najveci neprijatelj SAD. Skoro sve politicke stranke u nasoj zemlji otvoreno podrzavaju Putina ne shvatajuci da je on u Rusiji mrtav covek. Najkasnije 2018. ce u Rusiji na vlast doci Aleksej Navaljni. Mi opet zivimo u proslost, podrzavamo Putina i tako se zameramo i Amerima i Navaljniju, buducem predsedniku Rusije. Opet cemo biti kao 1990., ceo svet protiv nas(ukljucujuci Rusiju).
Zasto ovo sad pisem? Zato sto se sad nalazimo u slicnoj situaciji kao 1990.
U ovom trenutku je Vladimir Putin najveci neprijatelj SAD. Skoro sve politicke stranke u nasoj zemlji otvoreno podrzavaju Putina ne shvatajuci da je on u Rusiji mrtav covek. Najkasnije 2018. ce u Rusiji na vlast doci Aleksej Navaljni. Mi opet zivimo u proslost, podrzavamo Putina i tako se zameramo i Amerima i Navaljniju, buducem predsedniku Rusije. Opet cemo biti kao 1990., ceo svet protiv nas(ukljucujuci Rusiju).