Zasto ja jedini ima problem sa zenama

i zene i muskarci zele dobru osobu, samo sto dobrice ubrzo postanu dosadne jer kad si dobar onda si i predvidiv...ljudi bre pate za tim da ih neko kinji s vremena na vreme, da igraju igrice...i tako...koliko si samo puta cuo kako je neki muskarac divan a zenska mu vestica :malav:
Ja sam do juče bio u ubedjenju da deca vole i treba da se igraju, mislio sam da kad ljudi porastu ipak mogu da shvate da ljudi nisu igračke :mrgreen:

aj da ti ponovim posto nikako da naucis
zene su ogledalo muskaraca
ako su muskarci u odnosu na tebe inferiorni misevi za te zenice mucenice ti si nedostizan pojam

onaj ko se razume zna da nema preskakanja stepenika
svako ide svom
jedino sto ti preostaje je da se ti spustis koji stepenik nize posto jadnice ocigledno nemaju kapacitet da se popenju :rumenko:
mada sta znam,kompromis sa nizim bicima je po meni celosno neproduktivan
sta misils sto su inace svabe onako mlatile gamad
to je samo zato sto su bili dobri
tako i ti budi dobar ko i dosad i boli te patka za nize oblike zivota :lol:
mos ih eventualno angazujes da ti zaciste klozet ili tako nesto :lol:

Poslednja izmena:
dakle nemas ti problem sa zenama nego zene imaju problem same sa sobom jer im se ne dopada sto im vrabac u pici dok golub klati djoku na grani :lol:

- - - - - - - - - -

missim da je tajna da ti se dopadnu ruzne zene
nekako naucis da yebes odrone one su valjda zahvalnije I finije

majok
tajna je da imas pare i da ti na mig dopuzi ona na koju ti kita reaguje :lol:

Sta mislite zasto ja jedini imam problem sa zenama, kad sam skroz dobar? Mislim ja to nisam ni znao, nego se nas nekoliko muskih zapilo pa smo svi pricali svoje dogadjaje i onda su svi samo mene slusali i cude se kako to da me vecina tih mojih bivsih stalno nesto napadalo i maltretiralo.

Mene zene izgleda ne razumeju.

mozda se lozis na ludace,te su dobre u krevetu al ce da ti izbuse gume ako ih zajebes:lol:

Back