Zasto ja jedini ima problem sa zenama

sinnke

Buduća legenda
Poruka
34.455
Sta mislite zasto ja jedini imam problem sa zenama, kad sam skroz dobar? Mislim ja to nisam ni znao, nego se nas nekoliko muskih zapilo pa smo svi pricali svoje dogadjaje i onda su svi samo mene slusali i cude se kako to da me vecina tih mojih bivsih stalno nesto napadalo i maltretiralo.

Mene zene izgleda ne razumeju.

A sta mogu, pa ne mogu dvadeset godina za redom imati 20 godina. Mislis da su mi zivci popustili?

ma jok kontam da se zajebavs al sv ejedno si mator

- - - - - - - - - -

REALNO ZENE NE VOLE KAD JE NEKO MIRAN,MOZDA KAD BI POKAZAO DA IMAS SVOJ STAV NEKAD,DA NISI BAS NA TACNI.

zbilja ? ja imam stav kad ga stavim uvek sam u stavu :P

Sta mislite zasto ja jedini imam problem sa zenama, kad sam skroz dobar? Mislim ja to nisam ni znao, nego se nas nekoliko muskih zapilo pa smo svi pricali svoje dogadjaje i onda su svi samo mene slusali i cude se kako to da me vecina tih mojih bivsih stalno nesto napadalo i maltretiralo.

pa ne smes im dozvoliti da se vezbaju na tebi

Ne pale se na dobre :aha: vole Bad Boys-e :zper: zloceste :per: zele da ih nasmejes i napalis :lol:

Sto su te napadale i maltretirale???

Čim se broj onih "koji nas ne razumeju" popne na više od JEDAN, problem je obično lako vidljiv u ogledalu!

mozda bas zato sto si dobar...misliti o tome :aha:

Žele li žene uopšte dobrog muškarca, ili je to samo politički korektna matrica, a one u stvari žele da budu ŽENE, u smislu u kom su to naše babe bile i onom što u "zatucanom" delu sveta i danas jesu .... :think:

Čim se broj onih "koji nas ne razumeju" popne na više od JEDAN, problem je obično lako vidljiv u ogledalu!

Žele li žene uopšte dobrog muškarca, ili je to samo politički korektna matrica, a one u stvari žele da budu ŽENE, u smislu u kom su to naše babe bile i onom što u "zatucanom" delu sveta i danas jesu .... :think:

i zene i muskarci zele dobru osobu, samo sto dobrice ubrzo postanu dosadne jer kad si dobar onda si i predvidiv...ljudi bre pate za tim da ih neko kinji s vremena na vreme, da igraju igrice...i tako...koliko si samo puta cuo kako je neki muskarac divan a zenska mu vestica :malav:

Back