Vinetu
Zainteresovan član
- Poruka
- 450
Da budemo precizni, bosanske izbeglice najveći su fanovi radikala 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da budemo precizni, bosanske izbeglice najveći su fanovi radikala![]()
Da budemo precizni, bosanske izbeglice najveći su fanovi radikala![]()
e sad si gotov
Drago te preuzima
PS povuci reč pre nego počne "tortura a la Drago"![]()
A kako ti to znaš?
Nose žute trake na kojima piše: "Ja sam izbeglica iz Bosne i glasam za Radikale" ili si vidovit???
Ne mogu da verujem, krenuo sam odmah da mu odgovorim i kada se učitao moj post, pojavio se i ovaj tvoj... a pre toga ga nije bilo..
Pogledaj vreme...
Svaka čast, vračaro jedna![]()
eto
e sad si gotov...prekrsti se levom i desnom...jer ni slutit ne možeš u šta si se sad upleo
bežim ja ...jer obično i drugi n@ ebu....kad Drago oplete
ne vračara...već veštica bre
A kako ti to znaš?
Nose žute trake na kojima piše: "Ja sam izbeglica iz Bosne i glasam za Radikale" ili si vidovit???
Зато пшто си ти ограничен, да не конташ ама бап ништа, ова жутица високо ризична болест!Izgubili su rođake, prijatelje, ostali bez kuća zbog Šešeljeve politike a danas glasaju za svoje progonitelje. Oni koji bi najviše trebali da se protive radikalima danas su njihovo najvernije biračko telo. Šta mislite, zašto su izbeglice opsednute politikom radikala koja je direktno prouzrokovala njihovo proterivanje?
Izgubili su rođake, prijatelje, ostali bez kuća zbog Šešeljeve politike a danas glasaju za svoje progonitelje. Oni koji bi najviše trebali da se protive radikalima danas su njihovo najvernije biračko telo. Šta mislite, zašto su izbeglice opsednute politikom radikala koja je direktno prouzrokovala njihovo proterivanje?
A šta je loše u tome što glasaju za radikale?![]()
Uvek ima izuzetaka.
Retkost je naći bosanca bio on izbeglica ili ne koji nije politički opredeljen za radikale. U BiH radikala skoro da nema dok u Srbiji bosanci ih podržavaju u velikoj meri.
A kako radikali i SPS su najdominantniji u istočnoj i južnoj Srbiji, a tamo je prognanih Srba iz BiH i Hrvatske zanemarljivo malo?
Kod njih je nivo izlaznosti na izbore još manji, a mnogo njih još nije regulisalo biračko pravo...
I da nisu radikali dominantni u krajevima kao što je istočna Srbija zbog izuzetno loših ekonomskih prilika tamo?
Tema je čista glupost....
Radikali masovno dobijaju glasove od svih građana Srbije i to u svim krajevima i u Vojvodini i Šumadiji i ostalim delovima Srbije, i da ne dobiju ni jedan glas od ljudi koji su prinudno stigli u Srbiju, iz ostalih krajeva bivše Jugoslavije bili bi na istom nivou kao i sada...
Pre će biti da ova vlast u nečemu greši, čim je dozvolila da popularnost SRS toliko naraste, tako da su se u očima mnogih građana Srbije profilisali (na našu nesreću) kao jedina alternativa sadašnjoj vlasti...
Znaci u Srbiji ima 2 miliona izbjeglica
Da, bila bi SRS na vlasti ali kad bi se to odnosilo i na bosance u RS.
Nisi razumeo, mislio sam na bosance u Srbiji. Oni glasaju u većini za politiku radikala koju ne žele u svojoj rođenoj zemlji. To nema smisla.
Izgubili su rođake, prijatelje, ostali bez kuća zbog Šešeljeve politike a danas glasaju za svoje progonitelje. Oni koji bi najviše trebali da se protive radikalima danas su njihovo najvernije biračko telo. Šta mislite, zašto su izbeglice opsednute politikom radikala koja je direktno prouzrokovala njihovo proterivanje?