"Zašto" - Ispovest lezbejke

Zesca si u napadu na pripadnike hetero populacije nego sto su oni prema vama.

A koji su to oni prema meni i nama kad sam ja heteroseksualna i ni najmanje me ne privlače žene?
Ili argumentuj razumno ili me zaobidji sa lepljenjem etikete, ako ne mislim kao ti onda sam lezbejka.
E pa nisam ali sam prema njima ravnodušna kao i prema bilo kom čoveku koji druge ne maltretira, želim im sve najbolje i kad ih neko ugrožava izneću svoj stav uvek ali užasavam se agresivnih primitivnih mrzitelja.
Bolje da gledaju u svoj krevet i koga tu imaju i šta u njemu rade i da li uopšte rade umesto što gvire u krevete pedera., jer nemam drugo objašnjenje osim da bi i sami malo probali ali ne smeju da se suoče sa sobom.
Ili su jednostavno puni nekih kompleksa pa ih prazne na svih grupama koje su u manjini, slabije, marginalizovane kao i svaki slabić koji svoju slabost krije iza verbalne ili fizičke agresije.

Poslednja izmena:
bezvredna statistika ako postaju posle ubistva

Hoces da kazes da je zivot isti nakon ubistva nego pre toga? Ne bih se mogao sloziti.

Pa sasvim moguće da ima i takvih. Ali ja ne gledam tu na homoseksulaizam kao uzrok ili posledicu takvog ponašanja.

Uzrok pre vidim u tome da ih je konzervativna sredina odbacivala ili su se sami osećali izopšteno i odbačeno, a nisu mogli da se uklope. Znaš, ljudi od toga puknu, na ovaj ili onaj način.

Lako moguce. Godinama cute i trpe, i kad odjednom pukne dodje do kurslusa. Ipak opravdanje ubistva ne moze proci cak iako je sredina zasluzna. Blizi clanovi jedinke su duzni upozoriti nadlezne instuitucije koje mogu pomoci pa i on sam se treba javiti strucnom licu ukoliko primeti promene u svom ponasanju.

Hoces da kazes da je zivot isti nakon ubistva nego pre toga? Ne bih se mogao sloziti.

Lako moguce. Godinama cute i trpe, i kad odjednom pukne dodje do kurslusa. Ipak opravdanje ubistva ne moze proci cak iako je sredina zasluzna. Blizi clanovi jedinke su duzni upozoriti nadlezne instuitucije koje mogu pomoci pa i on sam se treba javiti strucnom licu ukoliko primeti promene u svom ponasanju.
Ljudi su skloni diskriminaciji. Možeš se naći izopšten i odbačen za svašta. Jer loše vidiš, imaš bobuljice, tata ti alkos. besparica.... Bilo šta može biti razlog. Naravno, nema opravdanja šta god da je. Poenta je da homoseksualci nisu ništa skloniji zločinu od drugih ljudi.

Recimo, ne znam da li znaš, ali ogroman procenat serijskih ubica su nosili naočare. Da li to čoveka koji nosi naočare čini potencijalnim serijskim ubicom???

Ako nije jak da se izbori za svoje mesto u drustvu zato sto mu je tata alkos ili zato sto ima bubljice onda ta osoba, bila homos ili ne, nema sta da trazi na ovom svetu.

Lako je palamuditi sa bezbedne distance fino ušuškan u društvo.

Teško je biti sa druge strane. Zato ih i ne osuđujem, mada često u njima vidim taj standardni obrazac ponašanja diskriminisane osobe koja na kraju počne da se ponaša suprotno društvenim normama. Upravo, jer nije nikad bila prihvvaćena kakva jeste...

ne vec da su ubijalli dok nisu bili hriscani a traze spas i oprostaj u njemu

Back