"Zašto" - Ispovest lezbejke

Anenaon

Primećen član
Poruka
555
Ukoliko niste imali prilike da čujete za ovaj slučaj, pogledajte sledeći dokumentarac:

"Ana je provela preko pet godina u Psihijatrijskoj ustanovi "Lopača", u koju su je kao šesnaestogodišnjakinju smestili roditelji kako bi je "izlečili" od homoseksualnosti. Kad je navršila 18 godina, zadržali su je u toj ustanovi bez Anine saglasnosti."

Sad, pretpostavljam da će večina vas da odreaguje po već poznatom šablonu, ali verujem da će biti i onih koji će za promenu da zapravo pogledaju dokumentarac, a potom i podele svoje mišljenje sa ostalima.

Tome je i namenjena tema.

kako to da roditelj ima pravo da smesti dete u ludnicu ako otkrije da je homoseksualanc...ovaj dokumentarac je istinit kao i onaj amerikanski o letecim tanjirima gde kazu da ALIJENI dolaze na zemlju da se vozaju u njihovim tanjirima i da odrzavaju trke jer je zemlja samo jedna od njihovih trkackih staza
i da, nisam gledao taj doklumentarac koji si postavio iz razloga sto mislim da je to homosexualisticka propaganda u kojoj se oni prikazuju kao neki velikomucenici pa mole drustvo da im dopusti da mogu analno da opste na javnim mestima

Poslednja izmena:
kako to da roditelj ima pravo da smesti dete u ludnicu ako otkrije da je homoseksualanc...ovaj dokumentarac je istinit kao i onaj amerikanski o letecim tanjirima gde kazu da ALIJENI dolaze na zemlju da se vozaju u njihovim tanjirima i da odrzavaju trke jer je zemlja samo jedna od njihovih trkackih staza

Hajde ti lepo najpre odgledaj dokumentarac kako bi saznao. ;)

Isto važi i za ostale. Da ne gubimo vreme na bespotrebna pitanja.

Ukoliko niste imali prilike da čujete za ovaj slučaj, pogledajte sledeći dokumentarac:

"Ana je provela preko pet godina u Psihijatrijskoj ustanovi "Lopača", u koju su je kao šesnaestogodišnjakinju smestili roditelji kako bi je "izlečili" od homoseksualnosti. Kad je navršila 18 godina, zadržali su je u toj ustanovi bez Anine saglasnosti."

Sad, pretpostavljam da će večina vas da odreaguje po već poznatom šablonu, ali verujem da će biti i onih koji će za promenu da zapravo pogledaju dokumentarac, a potom i podele svoje mišljenje sa ostalima.

Tome je i namenjena tema.

Super.... Ne mogu lamentirati nad bilo čijom tužnom sudbinom.... Svaki dan je neko gladan, bedan, žedan, neshvaćen i progonjen. Ebiga, život je surov. Nije ni meni bilo lako mnogo puta pa sam trpeo.

Što se homića tiče, mogu opet da ponovim, ne volim lezbejke ni na papiru. Sa tim ženama nikad nisam nalazio zajednički jezik pored sve moje otvorenosti. Suviše su pune predrasuda za moj ukus. Muški homići su mahom ok... druželjubivi i ne smaraju. I vole da popiju. Bar ovi što ih znam.

Super.... Ne mogu lamentirati nad bilo čijom tužnom sudbinom.... Svaki dan je neko gladan, bedan, žedan, neshvaćen i progonjen. Ebiga, život je surov. Nije ni meni bilo lako mnogo puta pa sam trpeo.

Što se homića tiče, mogu opet da ponovim, ne volim lezbejke ni na papiru. Sa tim ženama nikad nisam nalazio zajednički jezik pored sve moje otvorenosti. Suviše su pune predrasuda za moj ukus. Muški homići su mahom ok... druželjubivi i ne smaraju. I vole da popiju. Bar ovi što ih znam.

:eek: :zper:

Ja bih lezbijku izvadio iz ludare i prodao je nekom arapinu pod sator kao belo roblje. Ona ne bi znala da mu objasni da je lezbijka, on bi joj pravio dete za detetom, ona bi morala peci pogacice na kamiljoj balegi i hraniti taj copor i tako bi prozivela. Nego zanima me da li bi silovana lezbijka bila dobra majka svome detetu ili bi ga odbacila? Ako mi neka lezbijka hitno ne odgovori rizikuje da otmem neku njenu koleginicu da ovo proverim u praksi. z:poz:

Poremećeni primitivni bolesni ljudi. Šta drugo reći, homofobija je problem ljudi koji nisu načisto sa svojom seksualnošću, glupih i priprostih i to sve ne bi bio problem da nisu u većini. Ali jesu.Neminovno će ta primitivnost biti svedena na najmanju moguću meru, potrebno je vreme.

A uvek će biti homofobičara ali ih treba držati pod kontrolom zakonima.Ne možeš da maltretiraš, mlatiš i diskriminišeš, možeš samo u svojoj kući uz ratluk sa komšinicom da komentarišeš.

Poslednja izmena:

Back